موضوعها: 0
سلام دوستان لطفا کمکم کنید
Fast Travel عمل نمیکنه اول بازی مشکلی نبود اما الان هر کار میکنم [font=arial, sans-serif][b]Fast Travel نمیشه کل مپ رو باید پیاده برم دهنم سرویس شده مشکل از کجاست [/b][/font]
سلام من تو فول اسکرین کردن بازی مشکل دارم توحالت windowed modeاجرا میشه میزنم که فول اسکرین شه صفحه
سیاه میشه یا not working میده یایه جوری میشه انگار اجرا میشه ولی هی صفحه سیاه میشه و دوباره میاد رو بازی
آپدیت1.1.3کودکس ـم نصب کردم باز جواب نداد
مشخصات سیستم:
corei 7 ram 8 gtx950 4gig
asus k550j
خواهشا ملتمسن کمک کنید
11-24-2015, 01:35 AM
(11-23-2015, 11:54 PM)arash_shady نوشته است: سلام من تو فول اسکرین کردن بازی مشکل دارم توحالت windowed modeاجرا میشه میزنم که فول اسکرین شه صفحه
سیاه میشه یا not working میده یایه جوری میشه انگار اجرا میشه ولی هی صفحه سیاه میشه و دوباره میاد رو بازی
آپدیت1.1.3کودکس ـم نصب کردم باز جواب نداد
مشخصات سیستم:
corei 7 ram 8 gtx950 4gig
asus k550j
خواهشا ملتمسن کمک کنید
سلام بازی و با لانچر اجرا کن بعد تیک windowed mode و بردار رزولیشن هم مطابق با مانیتورت دوباره انتخاب کن درست میشه برای من جواب داد
مطمعنا اگه اونطورحل میشدمزاحم نمیشدم
(11-24-2015, 03:24 AM)S.M.H.S.M نوشته است: (11-23-2015, 10:02 PM)یکی. نوشته است: سلام دوستان لطفا کمکم کنید Fast Travel عمل نمیکنه اول بازی مشکلی نبود اما الان هر کار میکنم [font=arial, sans-serif][b]Fast Travel نمیشه کل مپ رو باید پیاده برم دهنم سرویس شده مشکل از کجاست [/b][/font]
عزیز قابلیت fast travel به یک مکان خاص وقتی آزاد میشه که شما یکبارپیاده به اونجا رفته باشید. برای دفعات بعد میتونید از fast travel استفاده کنید.
مکانهایی که پیاده رفته بودم وبعد با fast travel راحت جابه جا میشدم چندین بار هم رفته بودم مثل از پایگاه 111 به اون شهره فکر کنم اسمش شهره الماس رفت و امد داشتم الان اصلا عمل نمیکنه