نه ببینید مشکل جای دیگه س… چنین آماری توی کشور آلمان طبیعی هستش اتفاق بیوفته.
توی آلمان یه درصد زیادی PC داشتن، حالا این کنسولا اومدن و دارن علاوه بر انحصاری های این نسل، انحصاری های نسل قبل رو هم ارائه میدن. به همین دلیل خیلیا دارن میرن طرفش. (تا اینجا واضح بود و تو خبر هم نوشته شده بود)
ولی چرا این اتفاق بقیه جاها نیوفتاده؟ د برادر محترم که تو سایت نوشتی PS4 پیروز و … مگه این کنسول تو بقیه کشورا ناقص تر از آلمانه؟ چرا جاهای دیگه اینجوری نشده؟
جوابش ساده س: بقیه جاها یه تعادلی بین PC بازا و کنسول بازا ایجاد شده و به هم نمیریزه. طرف کنسول داشته، کنسول میخره، PC داشته نگهش میداره. استثنائش میشه جاهایی مثل آلمان یا تو همین ایران. من PC باز دیدم به خاطر فقط انحصاریای نسل قبل کنسول بگیره و برعکس به خاطر گرون بودن بازیای این نسل – و نبود انحصاری جدید- موقتا یه سیستم میان رده جمع کنه و فقط مولتی پلتا رو بزنه.
همه ش مسئله ی توازنه. وقتی ۷۶ درصد PC داشتن واضحه که یه درصدیش میرن سراغ کنسول. اون درصدی که عملا با PC کاری رو انجام میدادن که با کنسول هم میتونستن…
روی هوا بودن این آمار به کنار، توی این خبر ذکر نشده که چه تعدادی این کار رو کردن
جشن پیروزی واسه چی گرفتن بعضیا تو سایت من نمیدونم. احتمالا انقدر سوزش ناشی از نداشتن انحصاری خوب زیاد بوده یهو فوران کرده
من به همه ی کنسول بازای گل که منطقی به این مسئله نگاه میکنن تبریک میگم