امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آزادی و بی قانونی | 5 بازی جهان باز برتر
(01-18-2016, 10:13 PM)ashkan_BATMAN نوشته است: مقاله خوبی بود ولی خیلی کوتاه بود.
به نظرم بهترینش همونطور که واضح هست GTA 5ه
ولی دوتا سوال برام پیش اومده: چرا به جای شهر آرکهام، شوالیه آرکهام رو نذاشتی و چرا به جای نسخه چهارم Fallout نسخه 3 رو گذاشتی؟

کوتاه بود؟ عجب! من که فکر می کردم از بقیه مقاله هام بزرگ تره!!
دقیقاً!
چون آرکام نایت مشکلات خیلی زیادی داشت! داستانش عالی بود ولی گرافیک و گیم پلی کمبود ها و مشکلات خیلی زیادی داشت!! حتی متاش هم گویای اینه که به هیچ وجه نتونست موفقیت نسخه City رو تکرار کنه و در مقایسه با اون افت هایی داشت.
فالوت هم نسخه سوم خیلی بهتر از 4 بود! نسخه 4 نسبت به نسخه قبلی خداوکیلی خودتون بگید تغییر بزرگی داشت؟ در حالی که نگاهی به فالوت 2 و فالوت 3 بندازید! مثل نگاه کردن به زمین و آسمونه! نسخه 4 حتی گرافیک نسل هشتمی هم نتونست ارائه بده و به موفقیت نسخه سوم باشه!
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
خسته نباشی برادر خیلی مقاله خوبی نوشته بودی. بهتر بود تیتر مقالتون 5 بازی جهان باز برتر نسل 7 میزاشتین، جای خالی دنیای ویچر به شدت حس میشه.
That was just a dream

پاسخ
اسکایریم کوشش 4fvgdaq_th118

ممنون بابت مقاله

[تصویر:  3051426-gears-768x408.jpg]
id tel:tedyzz
پاسخ
(01-18-2016, 10:14 PM)isapor123 نوشته است: ممنون از دوست عزیزم بابت وقت گذاشتن و نوشتن مقاله 
 اگه بخوام صادقانه بگم اصلا حوصله و علاقه ای به خوندن مقاله ندارم  :S0 (2)

همشون عناوین عالی هستن و بنظرم باید از نسل هشت حداقل ویتچر 3 هم بینشون حضور داشته باشه از  اونجایی که میبینم 5 گزینه مال نسل قبیل هستن  S0 (2)

خواهش می کنم!
ایرادی نیست! امیدوارم هروقت تونستید مقاله رو بخونید!
والا نسل 8 برای من هنوز جا نیفتاده! بخوامم نمی تونم ویچر 3 رو بنویسم! چون بازیش نکردم!! تو نسل قبل خیلی عناوین بزرگی بود که موفقیتشون و حماسه ای که ساختن تو یاد خیلیا هنوز مونده ولی این نسل همونطور که گفتم در کل هنوز جا خوش نکرده!
پاسخ
بسیار عالی .
با تشکر از نویسنده ی محترم . واقعا مقاله خوب و دلچسبی بود .
اما به عنوان نظر شخصیم میخوام بگم که بازی Wichers 3 واقعا جاش بین عناوین یاد شده خالی بود .
بنظرم هر کسی حتی اگر ویچر 3 رو بازی نکرده باشه ولی به هر حال نمیتونه بگه که بازی گوتی سال که سبکش هم دقیقا
جهان باز بوده تو این لیست نباشه . اما باز هم میگم ، مقاله ی بسیار خوبی بود ..ممنون
پاسخ
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده ی عزیز
همون اول بگم که Witcher 3 و Skyrim نیستن، یعنی مقالت تعطیله!!! S0 (2) پارتی بازی هم که کردی و دو تا بازی از RS گذاشتی. S0 (66)
خب یه تبریک ویژه بهت میگم، چون جمله بندیت خیلی پیشرفت کرده و جملات خیلی روان نوشته شدند. به نظر میاد داری اون تسلط بر قلمت رو پیدا می کنی. به قول معروف افسار قلمت در دستته؛ البته به قول Qeiji افسار کیبوردت! خلاقیت در انتخاب جملاتت هم خیلی خوب هست. خدا رو شکر بالاخره یکی به حرفم گوش کرد و متنش رو "تراز از دو طرف" کرد. و حالا می ریم سراغ مشکلات. اول از همه آلمان نه و المان. دوما به جای استفاده ی مداوم از این کلمه می تونی از معادلش یعنی مکانیزم استفاده کنی. سوما بهتره بنویسی Open World و برای فارسی اش از اصطلاح جهان باز استفاده کنی. به نظر میاد تو استفاده از علامت های نگارشی مشکل داری. بار ها و بار ها از ویرگول به جای نقطه استفاده کردی که خیلی نکته ی مضحکیه. گاهی هم از نقطه ویرگول بین جمله هایی که هیچ ربطی بهم ندارن استفاده کردی. 
حالا یه نکته ای هم درباره ی محتوای مقالت بدم. اگه صادق باشم، مقالت اصلا به نام خودش وفادار نبوده. وقتی از بین این همه بازی جهان باز فقط 5 بازی گلچین می کنی (گلچین روزگار عجب بد سلیقه است. Skyrim و Witcher 3 کو گلچین؟) دیگه باید سنگ تموم بزاری. تو وقتی تو تیتر میگی بهترین Open World ها باید بیشتر رو این ویژگی مانور بدی؛ نه گیم پلی و نه داستان. باید اشاره ی کوچیکی به این بخش ها داشته باشی و اگه مرتبط با جنبه ی OW بازی بود، یکم بیشتر توضیح میدادی. محتوای متن تو طوریه که انگار یکی بهت گفته بگو چرا این بازی ها خیلی خوبن و تو اومدی درباره ی همه ی جنبه ها به صورت کلی حرف زدی و آخرشم گفتی OW هستن. در واقع متنت چیزایی رو به ما می گه که ما خودمونم قبل تجربه ی بازی و با توجه به شنیده از دیگران می دونیم. تمرکز تو باید رو طراحی محیط، داینامیک بودن، بزرگی نقشه، جزئیات از هر نظر (از نظر گرافیکی و کار های قابل انجام و چیز های قابل Interact در محیط ...)، اتمسفر محیط، حیاط وحش محیط (در صورت وجود)، تنوع، تعامل محیط با شخصیت و پدیده های طبیعی (مثلا تاثیر بارش باران بر زمین)، آزادی عمل، روش های گشت و گذار در محیط، ماموریت های تصادفی پخش شده در محیط و ... حرف میزدی (حالا نه همه شون)؛ دیگه حداقل باید درباره ی ویژگی هایی که شاخصه ی یه OW خاصن (مثلا حیات وحش پویای GTA V و Farcry) صحبت می کردی؛ البته کارت تو توضیحات FC3 تقریبا خوب بود، ولی تو همین قسمت یک مشکلی هست. تو نباید کاری با نسخه ی 4 میداشتی. توضیحت در مورد نسخه ی سومه، پس حق نداری وارد حاشیه بشی و ناکامی نسخه ی بعد حرف بزنی. رعایت این نکته ها باعث میشه بری تو زمره ی حرفه ای ها. یک نکته ی دیگه. برای این مقالات که انقدر جامعن واقعا 5 تا خیلی کمه و استاندارد های این سبک مقالات رو رعایت نکردی. خودت از نظرات می فهمی که انتخابات اونقدر کم بوه که هربار یکی اسم یه بازی رو میگه که ازش نام نبردی، کاملا منطقیه. قبلا گفته بودم که خود سایت های بزرگ هم کم کمش  (با این سبک نوشتن تو) 20 بازی رو لیست میکنن. اگه انتخابات بهتر و توضیحاتت هم اون جوری که توضیح دادم بود، این مشکل قابل چشم پوشی بود، ولی الان نیست. 
خب فکر کنم زدم خودتو و نقدتو ترکوندم و الان این شکلی شدی S0 (17) ولی چون دیدم  واقعا خوب می نویسی اینا رو گفتم. 
در کل واسه مقالات اولیه عالی بود. 
با اجازه نمره ی من به نقدت 10\7   هست. اعتبار اهدایی هم میشه 14 (ضربدر دو)
[تصویر:  peter_popken_03.jpg]
!Praise Prince of Persia
پاسخ
مقاله ی عالی ولی انتخاب های عجیب! همه قبول داریم تو سری GTA نسخه ی SA واقعا بهترین بود. نبود بازی همچون TES V Skyrim بشدت تو این لیست حس میشه ! یا MGS V TPP ولی بخواییم کلی نگاه کنیم بازی های خوبی رو گذاشتی.
...CRYSiS
[تصویر:  crysis_wallpaper_by_sfv666-d6av2wf.jpg]
پاسخ
(01-18-2016, 10:31 PM)سجاد محمدی پور نوشته است: بسیار عالی .
با تشکر از نویسنده ی محترم . واقعا مقاله خوب و دلچسبی بود .
اما به عنوان نظر شخصیم میخوام بگم که بازی Wichers 3 واقعا جاش بین عناوین یاد شده خالی بود .
بنظرم هر کسی حتی اگر ویچر 3 رو بازی نکرده باشه ولی به هر حال نمیتونه بگه که بازی گوتی سال که سبکش هم دقیقا
جهان باز بوده تو این لیست نباشه . اما باز هم میگم ، مقاله ی بسیار خوبی بود ..ممنون

خواهش می کنم!
همونطور که گفتم خودم شخصاً موفق به تجربه ویچر 3 نشدم متاسفانه و اگه بخوام در رابطه باهاش چیز بنویسم باور کنید چیز خوبی در نمیاد! همونطور که تو مقاله مشخصه خیلی در مورد Red Dead Redemption توضیح داده نشده و در مقایسه با مقام های دیگه اونا بیشترن! اونم به این دلیله که نتونستم بازیش کنم ولی گیم پلی های زیادی ازش دیدم که بازم به اندازه تجربه یک عنوان توسط خود شخص نمی شه! برای نوشتن در مورد یه بازی به اعتقاد بنده باید اونو حتماً بازی کرده باشی و یا حداقل اطلاعاتت در موردش به حد بازی کردنش باشه که در مورد ویچر من فقط تصاویر و ویدیو هایی رو دیدم که نشون دهنده گرافیکش و یا تنظیمات گرافیکیش بود! پس خودم رو شایسته نوشتن در موردش ندونستم!

(01-18-2016, 10:35 PM)Prince of Persia نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت نویسنده ی عزیز
همون اول بگم که Witcher 3 و Skyrim نیستن، یعنی مقالت تعطیله!!! S0 (2) پارتی بازی هم که کردی و دو تا بازی از RS گذاشتی. S0 (66)
خب یه تبریک ویژه بهت میگم، چون جمله بندیت خیلی پیشرفت کرده و جملات خیلی روان نوشته شدند. به نظر میاد داری اون تسلط بر قلمت رو پیدا می کنی. به قول معروف افسار قلمت در دستته؛ البته به قول Qeiji افسار کیبوردت! خلاقیت در انتخاب جملاتت هم خیلی خوب هست. خدا رو شکر بالاخره یکی به حرفم گوش کرد و متنش رو "تراز از دو طرف" کرد. و حالا می ریم سراغ مشکلات. اول از همه آلمان نه و المان. دوما به جای استفاده ی مداوم از این کلمه می تونی از معادلش یعنی مکانیزم استفاده کنی. سوما بهتره بنویسی Open World و برای فارسی اش از اصطلاح جهان باز استفاده کنی. به نظر میاد تو استفاده از علامت های نگارشی مشکل داری. بار ها و بار ها از ویرگول به جای نقطه استفاده کردی که خیلی نکته ی مضحکیه. گاهی هم از نقطه ویرگول بین جمله هایی که هیچ ربطی بهم ندارن استفاده کردی. 
حالا یه نکته ای هم درباره ی محتوای مقالت بدم. اگه صادق باشم، مقالت اصلا به نام خودش وفادار نبوده. وقتی از بین این همه بازی جهان باز فقط 5 بازی گلچین می کنی (گلچین روزگار عجب بد سلیقه است. Skyrim و Witcher 3 کو گلچین؟) دیگه باید سنگ تموم بزاری. تو وقتی تو تیتر میگی بهترین Open World ها باید بیشتر رو این ویژگی مانور بدی؛ نه گیم پلی و نه داستان. باید اشاره ی کوچیکی به این بخش ها داشته باشی و اگه مرتبط با جنبه ی OW بازی بود، یکم بیشتر توضیح میدادی. محتوای متن تو طوریه که انگار یکی بهت گفته بگو چرا این بازی ها خیلی خوبن و تو اومدی درباره ی همه ی جنبه ها به صورت کلی حرف زدی و آخرشم گفتی OW هستن. در واقع متنت چیزایی رو به ما می گه که ما خودمونم قبل تجربه ی بازی و با توجه به شنیده از دیگران می دونیم. تمرکز تو باید رو طراحی محیط، داینامیک بودن، جزئیات از هر نظر (از نظر گرافیکی و کار های قابل انجام و ...)، اتمسفر محیط، حیاط وحش محیط (در صورت وجود)، تنوع، تعامل با شخصیت و پدیده های طبیعی (مثلا تاثیر بارش باران بر زمین)، آزادی عمل، روش های گشت و گذار در محیط، ماموریت های تصادفی پخش شده در محیط و ... حرف میزدی؛ دیگه حداقل باید درباره ی ویژگی هایی که شاخصه ی یه OW خاصن (مثلا حیاط وحش پویای GTA V و Farcry) صحبت می کردی؛ البته کارت تو توضیحات FC3 تقریبا خوب بود، ولی تو همین قسمت یک مشکلی هست. تو نباید کاری با نسخه ی 4 میداشتی. توضیحت در مورد نسخه ی سومه، پس حق نداری وارد حاشیه بشی و ناکامی نسخه ی بعد حرف بزنی. رعایت این نکته ها باعث میشه بری تو زمره ی حرفه ای ها. یک نکته ی دیگه. برای این مقالات که انقدر جامعن واقعا 5 تا خیلی کمه و استاندارد های این سبک مقالات رو رعایت نکردی. خودت از نظرات می فهمی که انتخابات اونقدر کم بوه که هربار یکی اسم یه بازی رو میگه که ازش نام نبردی، کاملا منطقیه. قبلا گفته بودم که خود سایت های بزرگ هم کم کمش  (با این سبک نوشتن تو) 20 بازی رو لیست میکنن. اگه انتخابات بهتر و توضیحاتت هم اون جوری که توضیح دادم بود، این مشکل قابل چشم پوشی بود، ولی الان نیست. 
خب فکر کنم زدم خودتو و نقدتو ترکوندم و الان این شکلی شدی S0 (17) ولی چون دیدم  واقعا خوب می نویسی اینا رو گفتم. 
در کل واسه مقالات اولیه عالی بود. 
با اجازه نمره ی من به نقدت 7 هست. اعتبار اهدایی هم میشه 14 (ضربدر دو)

خواهش می کنم! فکر کنم به طرز کاملی توضیح دادم که چرا ویچر نیست!
والا اینو دیگه باید ببخشی!! همونطور که معلومه تازه کارم و برای نوشتن چیزای مختلف هنوز آماده نیستم! اینم قطعاً بهتر از این می شد ولی متاسفانه دیشب نت نداشتم وگرنه کارهای زیادی رو باید روش انجام می دادم که نشد!
والا بد تر از اون شدیم!!
7 از 10؟ خوبه! آقا خدایی من قلبم نازکه از 7 از 10 نباشه می میرم یهویی!! ولی در مقاله های بعدی همیشه سعی در پیشرفت بیشتر می کنم!!
پاسخ
(01-18-2016, 10:17 PM)You Never Win نوشته است:
(01-18-2016, 10:13 PM)ashkan_BATMAN نوشته است: مقاله خوبی بود ولی خیلی کوتاه بود.
ولی دوتا سوال برام پیش اومده: چرا به جای شهر آرکهام، شوالیه آرکهام رو نذاشتی و چرا به جای نسخه چهارم Fallout نسخه 3 رو گذاشتی؟

دقیقاً!
چون آرکام نایت مشکلات خیلی زیادی داشت! داستانش عالی بود ولی گرافیک و گیم پلی کمبود ها و مشکلات خیلی زیادی داشت!! حتی متاش هم گویای اینه که به هیچ وجه نتونست موفقیت نسخه City رو تکرار کنه و در مقایسه با اون افت هایی داشت.
فالوت هم نسخه سوم خیلی بهتر از 4 بود! نسخه 4 نسبت به نسخه قبلی خداوکیلی خودتون بگید تغییر بزرگی داشت؟ در حالی که نگاهی به فالوت 2 و فالوت 3 بندازید! مثل نگاه کردن به زمین و آسمونه! نسخه 4 حتی گرافیک نسل هشتمی هم نتونست ارائه بده و به موفقیت نسخه سوم باشه!

آقا شما چیکار داری به تحول و این جور حرفها. واقعا مدیونی اگه مقالتو با نمره متا نوشته باشی S0 (86)
[تصویر:  y0m7deepvqx6.jpg]

Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#
پاسخ
(01-18-2016, 10:52 PM)ashkan_BATMAN نوشته است:
(01-18-2016, 10:17 PM)You Never Win نوشته است:

دقیقاً!

آقا شما چیکار داری به تحول و این جور حرفها. واقعا مدیونی اگه مقالتو با نمره متا نوشته باشی S0 (86)

ده همین اصل یه بازیه! اصل بهتر شدن یه نسخه جدید از یه سری پرطرفداره!
نمره متا؟ نه والا! من آخرین چیزی که بهش توجه می کنم متا هست! و بازی های زیادی دارم که متای زیر 40 دارن و بیشتر شونم دوست دارم و برام لذت بخشه! برای انتخابا یه نگاه جامع به همه نسخه های یه سری انداختم و اونی که بیشترین تغییرات رو نسبت به نسخه قبلیش داشت انتخاب کردم! الان برای همین بتمن Origins چرا موفق نشد؟ چون با City فقط داستان و مکانش فرق داشت و نو آوری خیلی خیلی کم بود!!
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,126 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,763 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,654 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  زنان هم در آزادی امروز جهان نقش دارند| نقد و بررسی بازی Battlefield V White Beard 0 1,357 11-28-2018, 04:56 PM
آخرین ارسال: White Beard
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,843 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان