موضوعها: 0
01-20-2016, 06:36 PM
(آخرین ویرایش: 01-20-2016, 06:38 PM، توسط shmax46.)
سلام دوستان دنبال یک بازی قدیمی میگردم اسمش رو نمیدونم راجب دو تا موجود گوژپشت که هم یک نفره و هم دونفره هم میشد بازی کرد یکی سبز بود اون یکی آبی سبکش مثل بازی ماریو بود که یک سری موجودات مثل گربه و از این جور چیزا روی یک بخش راه میرفتند بعد ما باید زیر اون قسمت بزنیم بعد بریم اونا رو بترسونیم تا از بین برند غول هاشم متنوع بود مثل موش غول پیکر و دایناسور و اینجور چیزا بود
دوستان اگه میدونن اسم این بازی چیه خواهش میکنم کمکم کنید خیلی دنبال این بازی گشتم ولی پیدا نکردم تنها امیدم اینجاست دوستان کمکم کنید
01-20-2016, 07:28 PM
(آخرین ویرایش: 01-20-2016, 07:35 PM، توسط shmax46.)
(01-20-2016, 06:58 PM)AMIR_PC نوشته است: (01-20-2016, 06:36 PM)shmax46 نوشته است: سلام دوستان دنبال یک بازی قدیمی میگردم اسمش رو نمیدونم راجب دو تا موجود گوژپشت که هم یک نفره و هم دونفره هم میشد بازی کرد یکی سبز بود اون یکی آبی سبکش مثل بازی ماریو بود که یک سری موجودات مثل گربه و از این جور چیزا روی یک بخش راه میرفتند بعد ما باید زیر اون قسمت بزنیم بعد بریم اونا رو بترسونیم تا از بین برند غول هاشم متنوع بود مثل موش غول پیکر و دایناسور و اینجور چیزا بود
دوستان اگه میدونن اسم این بازی چیه خواهش میکنم کمکم کنید خیلی دنبال این بازی گشتم ولی پیدا نکردم تنها امیدم اینجاست دوستان کمکم کنید
فک.کرش رو میگید! یه نسخه از کرش رو سگا بازی کرده بودم که اون کرش بود با اون موجود آبیه اسمش رو یادم نیست
سلام داداش منظورم کرش نیست یک بازی دیگست مثل ماریو دو بعدیه خواهش میکنم دوستان من خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم کمکم کنید
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام
بازی Fallout New Vegas نسخه KaOs رو میخواستم
We all start with innocence, but the world leads us to guilt.
سلام لطفا یک لینک سالم برای بازی game of thrones episode 5 قرار بدید خودم پیدا نکردم
cod:advanced warfare با کرک codex لطفا.
خواهشا لینکش درست باشه
سلام،دوستان فقط یه سایت که جدیدترین بازیارو با امکان دانلود با سرعت بالا قرار بده بهم معرفی کنین،مرسی