امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(01-31-2016, 09:09 PM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است: توی اساسینز یونیتی یه لباسی هست که مث لباس الطایره ولی سیاهه و قفله
چجوری باید اونو باز کرد?
بقیه لباسارو چجوری میشه باز کرد? چون تعدادیشو واسه ps4. نیمده ولی برای باز کردن لباس باید بازی کرده باشید

تا جایی که یادمه، برای باز کردن جعبه‌های طلایی که دارای لباس های مخصوص بود، باید بازی رو به آخرین ورژن آپدیت بکنید.
بقیه هم در طول بازی یا با خریدن باز میشه
That was just a dream

پاسخ
نه جعبه های طلایی نه
یه سری لباس هستن واسه گرند مستر اساسینز ها هستن کلا
از الطایر تا شی پاتریک که برای باز کردنشون نوشته باید بازیشون کرده باشی ولی برای 4 نمیدن
یه لباس هست که مث الطایره ولی سیاهه بینشون
که باید یه کاری انجام بدی تا باز شه
ولی نمی دونم چی کار کنم?
اون یکی لباس هارو هم نمی دونم چجوری باز کنم وقتی برای 4 نیمدن
پاسخ
(01-31-2016, 09:19 PM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است: نه جعبه های طلایی نه
یه سری لباس هستن واسه گرند مستر اساسینز ها هستن کلا
از الطایر تا شی پاتریک که برای باز کردنشون نوشته باید بازیشون کرده باشی ولی برای 4 نمیدن
یه لباس هست که مث الطایره ولی سیاهه بینشون
که باید یه کاری انجام بدی تا باز شه
ولی نمی دونم چی کار کنم?
اون یکی لباس هارو هم نمی دونم چجوری باز کنم وقتی برای 4 نیمدن

لباس Arno master assassin که باید بازی رو تموم بکنید.
بقیه لباس ها میگه باید یک مینی گیم که توی گوشی هستش رو بازی بکنید....که بعد از آپدیت دیگه نیازی نیست همچین کاری بکنید.فقط کافیه برید سمته جعبه‌های طلایی رنگ توی نقشه و بازشون بکنید تا از لباس ها استفاده بکنید(لباس اصلی تمامی شخصیتهای اسسین توی این جعبه ها هست که توی نقشه پخش شده اند)

اگه میشه اسم کامل لباس رو بگید
That was just a dream

پاسخ
(01-31-2016, 09:09 PM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است: توی اساسینز یونیتی یه لباسی هست که مث لباس الطایره ولی سیاهه و قفله
چجوری باید اونو باز کرد?
بقیه لباسارو چجوری میشه باز کرد? چون تعدادیشو واسه ps4. نیمده ولی برای باز کردن لباس باید بازی کرده باشید
سلام دوست عزیز.
توی این ویدئو مراحل استفاده از آخرین آپدیت که همه ی outfit ها رو آزاد میکنه توضیح داده.
لینک آپدیت:http://bit.ly/ACULinks
لینک دوم(جایگزین):http://bit.ly/ACU_Freeze
روش دانلود: وقتی شمارش معکوس بالا سمت راست صفحه تموم شد  دکمه ای اونجا ظاهر میشه به اسم skip ads اونو بزن.
ویدئو آموزش مراحل نصب آپدیت:
لینک ویدئو: https://www.youtube.com/watch?v=ZE30bjba4nY
امیدوارم که کمک کننده باشه.
چطور میتونم metal gear solid v phantom pain رو انلاین رو pc بازی کنم ؟؟
[تصویر:  j6sohzyikj0f.jpg]
پاسخ
(01-31-2016, 10:57 PM)omid orton نوشته است: چطور میتونم metal gear solid v phantom pain رو انلاین رو pc بازی کنم ؟؟

سلام، سی دی کی بازی رو تهیه کنید.
4K Wallpaper Games

TeamSpeak: 185.86.180.212:8888
پاسخ
دوستان من بازم چند تا سوال راجب بلادبورن واسم پیش اومده
اول اینکه من به این الفرد لامصب کمک کردم و اونم زد ملکه cain hurst رو کشت و مثل دیوانه ها هی میخندید و منم رفتم از جنازه ملکه یه ایتم برداشتم که معلوم نیست دقیقا چیکار میکنه و اصلا تو ایتمام نیست و سوالم اینه که ایا مرگ ملکه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون ایندفعه بازیو به با این نیت شروع کردم که کامل تمومش کنم
و سوال دوم 
من henryk رو اولای بازی توی tomb of oedon کشتم ولی بازم واسه کشتن shadows of yharnam میتونستی ازش کمک بگیری و از یک نفر دیگه هم سر سایه ها میشد کمک گرفت که اسمشو یادم نیست ولی یه تبر داشت و اگه سر سایه ها دو بار از این دو نفر کمک میگرفتی و میمردی دیگه نمیشد از کمکشون استفاده کرد و اگه میرفتی جایی که احظارشون میکردی دیگه نمیتونستی ازشون کمک بگیری یعنی summon old hunter henryk به رنگ خاکستری میشد ودیگه نمیتونی کمک بگیری و سوال اصلیم از اینجا شروع میشه اونیکی هانتر دیگه هم دقیقا مثل هنریک بعد از دوبار اسمس خاکستری میشد و بعد دوبار اگه به اولین لامپ forbidden woods برمیگشتی اون هانتر دشمنت میشد و با کشتنش یه هانتر تول میگرفتی سوالم اینه که ایا الان هنریک هم مثل اون رفته یجا دیگه و ما باید بریم بکشیمش ؟ و اگه اره کجاست ؟
و سوال سوم اون پیرمرد اول بازی که دور چشمش باند بسته و باهامون حرف میزنه دقیقا کیه ؟
پاسخ
درود دوستان به غیر از آپدیت درایور کارت گرافیک دیگه برای کاهش افت فریم بازی سیندیکیت چیکار کنم؟
[تصویر:  jootix_3971470251.jpg]
پاسخ
(02-01-2016, 01:24 AM)Tomb Raider A نوشته است: درود دوستان به غیر از آپدیت درایور کارت گرافیک دیگه برای کاهش افت فریم بازی سیندیکیت چیکار کنم؟

سلام دوست عزیز
این راهها میتونن مفید باشن.
1.از نرم افزار های gamebooster استفاده کن. به عنوان مثال نرم افزار Game booster 3 محصول شرکت iobit
2. به صفحه تنظیمات Nvidia در کامپیوترت برو و بازیرو به لیستش اضافه کن
[تصویر:  1lysoa9702uotsdtjd1e.png]

موقع اکسترکت بازی batman arkham city این دو تا ارور میاد وفایل نصبی بازی ناقص اکسترکت میشه مشکلش چیه؟؟
[تصویر:  0ig7e02rj0pa9yhbyyjp.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,542 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,690 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,338 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,709 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,456 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان