موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
نه جعبه های طلایی نه
یه سری لباس هستن واسه گرند مستر اساسینز ها هستن کلا
از الطایر تا شی پاتریک که برای باز کردنشون نوشته باید بازیشون کرده باشی ولی برای 4 نمیدن
یه لباس هست که مث الطایره ولی سیاهه بینشون
که باید یه کاری انجام بدی تا باز شه
ولی نمی دونم چی کار کنم?
اون یکی لباس هارو هم نمی دونم چجوری باز کنم وقتی برای 4 نیمدن
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
چطور میتونم metal gear solid v phantom pain رو انلاین رو pc بازی کنم ؟؟
موضوعها: 0
دوستان من بازم چند تا سوال راجب بلادبورن واسم پیش اومده
اول اینکه من به این الفرد لامصب کمک کردم و اونم زد ملکه cain hurst رو کشت و مثل دیوانه ها هی میخندید و منم رفتم از جنازه ملکه یه ایتم برداشتم که معلوم نیست دقیقا چیکار میکنه و اصلا تو ایتمام نیست و سوالم اینه که ایا مرگ ملکه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون ایندفعه بازیو به با این نیت شروع کردم که کامل تمومش کنم
و سوال دوم
من henryk رو اولای بازی توی tomb of oedon کشتم ولی بازم واسه کشتن shadows of yharnam میتونستی ازش کمک بگیری و از یک نفر دیگه هم سر سایه ها میشد کمک گرفت که اسمشو یادم نیست ولی یه تبر داشت و اگه سر سایه ها دو بار از این دو نفر کمک میگرفتی و میمردی دیگه نمیشد از کمکشون استفاده کرد و اگه میرفتی جایی که احظارشون میکردی دیگه نمیتونستی ازشون کمک بگیری یعنی summon old hunter henryk به رنگ خاکستری میشد ودیگه نمیتونی کمک بگیری و سوال اصلیم از اینجا شروع میشه اونیکی هانتر دیگه هم دقیقا مثل هنریک بعد از دوبار اسمس خاکستری میشد و بعد دوبار اگه به اولین لامپ forbidden woods برمیگشتی اون هانتر دشمنت میشد و با کشتنش یه هانتر تول میگرفتی سوالم اینه که ایا الان هنریک هم مثل اون رفته یجا دیگه و ما باید بریم بکشیمش ؟ و اگه اره کجاست ؟
و سوال سوم اون پیرمرد اول بازی که دور چشمش باند بسته و باهامون حرف میزنه دقیقا کیه ؟
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
درود دوستان به غیر از آپدیت درایور کارت گرافیک دیگه برای کاهش افت فریم بازی سیندیکیت چیکار کنم؟