موضوعها: 0
سلام ببخشید یه آموزش جامع و کامل بتلفیلد 4 رو معرفی میکنید چون من یه تازه واردم گیج شدم
ممنون میشم
موضوعها: 0
سلام در قسمتی که از گرالت میخواد که بره سیری رو در باروون پیدا کنه قسمتی که پیرمرد بهش میگه باید دنبال یک غار برای ورود به قلعه باشی وارد غار زیر آب شدم و تا آخر غار رفتم قسمتی که باید به سمت بالای چاه برم و نور در بالا هست راهی برای بالا رفتن پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید اگه خواستید عکسش رو براتون بفرستم توی اینترنت اگه میشه یک walkthrough l تصویری معرفی کنید :-/
act one /bloody baron/ cave
موضوعها: 5
(02-02-2016, 01:46 PM)S.Mohammad.M نوشته است: سلام در قسمتی که از گرالت میخواد که بره سیری رو در باروون پیدا کنه قسمتی که پیرمرد بهش میگه باید دنبال یک غار برای ورود به قلعه باشی وارد غار زیر آب شدم و تا آخر غار رفتم قسمتی که باید به سمت بالای چاه برم و نور در بالا هست راهی برای بالا رفتن پیدا نکردم ممنون میشم راهنماییم کنید اگه خواستید عکسش رو براتون بفرستم توی اینترنت اگه میشه یک walkthrough l تصویری معرفی کنید :-/
act one /bloody baron/ cave
فک کنم اینه
https://www.youtube.com/watch?v=W1Qa5WdO0qs
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام توی بازی slander the arrived گیر کردم همون اولش تو جنگلی میدویی تو خونه شب میشه دیگه همه جای خونرو گشتم اصلا نمیدونم باید چکار کنم
همیشه ★بهترین ها★ ماله ☆بهترین ها☆ست
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
اقا یه مرحله بتمن هست
اوایل بازی
با ماشین باید بری رو سقف چن تا خونه
بعد یه جا ماشین گیر میکنه مجبور میشی پیاده بری
بعد میرسی به یه کابل برق
الان اونجا که میرسم هیچ دکمه ای چیزی نمیاد که زد
هیچ اتفاقی نمیفته
چی کار کنم اونجا?
موضوعها: 1
(02-02-2016, 10:32 PM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است: اقا یه مرحله بتمن هست
اوایل بازی
با ماشین باید بری رو سقف چن تا خونه
بعد یه جا ماشین گیر میکنه مجبور میشی پیاده بری
بعد میرسی به یه کابل برق
الان اونجا که میرسم هیچ دکمه ای چیزی نمیاد که زد
هیچ اتفاقی نمیفته
چی کار کنم اونجا?
د مشکل همینه عزیز
ماشین نباید گیر کنه !!
ما باید با ماشینت از ساختمان ها بپری و برسی به همون کابل برقه
(دقت کن وقتی با ماشین میپری (که دیگه ماشینت گیر میکنه ) سمت راست را نگاه کن یه یه تیکه از ساختمون را باید بکنی ! تا بپری از روش بقیه اش هم خودت میفهمی )