موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام، من توی بازی پرک Strange رو کامل کردم و همچنان یک پرک زیرمجموعه که مربوط به اندازه حمل کردن اشیا میشد رو دو لول بردم بالا، حالا میتونم که 350 تا حمل کنم، میخواستم بدونم از این بیشتر هم میشه حمل کرد، اگه میشه چطوری؟
(البته روشی که توش از Boffut استفاده نشه)
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام ببخشید تو فال اوت 4 وقتی میخوام در باز کنم با (Bobby pins)خم که میشه قفله تصویر نداره فقط صدا داره مشکل از کجاست
id tel:tedyzz
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام دوباره.
من فکر کنم که منطقه Dunwich Borers رو 5 بار رفتم و 4 بار تمام ریدرها و گول ها رو کشتم، امروز دوباره رفتم و یه منطقه دیگه رو پیدا کردم و همه گی رو کشتم ولی بازم وقتی که توی نقشه میرم روش نمینویسه که (Clear)، چیکار کنم؟
موضوعها: 0
01-16-2016, 05:49 PM
(آخرین ویرایش: 01-16-2016, 08:00 PM، توسط fredmehdi.)
دوستان اپدیت 1.1.3 و 1.2 چطور نصب میشن؟من این دو تا رو از سایت های بازی تاک و زاکس گیم دان کردم ولی وقتی روی اپدیت کلیک میکنم و میزنم install
مینویسه it is not found specified isarcexstract.چه کار کنم؟کرک ریختم و سیستمم هم میخوره.گرافیک هم ورژن 353.62 نصب کردم چون ورژ های جدیدتر از این ورژن برای بیشتر بازی ها ارور close program میده.لطفا کمکم کنید.بازی اجرا میشه ولی باگ و افت فریمش خیلی زیاده.
مشکل فریم با شکستن قفل 60 فریم درست شد.هر کس خواست بگه تا راهنماییش کنم
فقط تنها مشکل کیفیت رزولوشن وحشتناکه مثل عکس های سایت زیر
http://chordian.net/2015/11/13/fallout-4...xture-bug/
تکسچر هاش خیلی کیفیت پایینی دارن.
موضوعها: 4
سلام، آپدیت v1.3 باعث میشه بعد از چندتا شلیک گلوله بازی کرش کنه. لطفا راهنمایی کنید.