موضوعها: 1
ارور Display driver stopped responding and has recovere
[font=tahoma][font=hamdell2]سلام[/font]
[/font]
[font=hamdell2]من وقتی بازی fallout4با gta vبازی می کنم این ارور میده(بعد5تا10دقیقه)کارت گرافیکم gt630 4gهست درایو کارت گرافیک هم آخرین نسخه(361.75)هست ویندوز هم 10 هر دو بازی هم آپدیت هستن[/font]
[font=tahoma][font=hamdell2]ممنون میشم بگین مشکل از چیه[/font][/font]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
02-15-2016, 09:51 PM
(آخرین ویرایش: 02-15-2016, 09:58 PM، توسط omidg.)
با سلام به دوستان عزیز
دوستان من یک مشکلی دارم داخل بازی جنرال زیرو اهور (2) یک مشکلی دارم
یک نسخه کرک شده دارم و نصب میکنم + پچ ورژن 5 ( the last stand) وسط بازی ارورر میده از بازی خارج میشه
یک نسخه اصلی دارم + نصب میکنم با پچ ورژن 1.04 که مشکل بیرون پریدن بازی رو حل میکنه + یک کرک که خودش داره میریزم اما چند دقیقه بعد از گذشت بازی کارکتر ها کند میشود
لطفا اگر یک نسخه سالم برای دانلود دارید که نه ارورر بده نه کارکتر ها کند بشه یا یک راه حل بدید ممنون میشم
هر روز تا اول عید یک اعتبار بهش میدم فقط این مشکل من حل بشه
با تشکر
موضوعها: 0
با سلام ی سوالی داشتم میخواستم بپرسم ک من میخوام اپدیت های مورتال رو دانلود کنم و نوشته بودن ک برای relloded میباشد
حالا از کجا بفهمم ک نسخه ی مورتال من relloded هست {و مورتال من 9 دی وی دی و دو سری نصب بود}
موضوعها: 13
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام
ببخشید من بازی the walking dead هر دو نسخه یک و دو رو دارم واسه x360
منتهی وقتی بازی میکنم خیلی خیلی اهسته
صحنه هایی که حرف میزنن ممکنه ده دقیقه طول بکشه در صورتی که دو سه تا جمله بیشتر نمیگن
میخواستم بدونم فقط مال من اینطوریه یا نه؟
اگر مال من اینطوریه کسی از دوستان راه حل رفع این رو میدونه؟
مرسی
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
با سلام خدمت دوستان
دوستان تا اپیدت 506 بازی مورتال کمبت ایکس رو نصب کردم اما وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم وارد بازی میشم رزولیشن بازی انقدر کوچیک که نموتونم چیزی ببینم حتی نمیتونم توی تنظیمات برم درستش کنم به نظر شما چیکار کنم درست شه؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام، من بازی CoD BO1 رو نصب کردم و کرک اسکیدرو رو هم ریختم و از آپدیت2الی5 یا 6 بود نصب کردم، ولی بازم وقتی که از بازی بیرون میشم، بازی ذخیره نمیشه و مجبورم همون مرحله رو از اول برم، اما وقتی که مرحله رو تموم کردم بعدش ذخیره میشه، در ضمن بازی هم خیلی لگ میزنه.
موضوعها: 1
سلام دوستان من بازی gta v رو تو پی اس فور دارم بازی میکنم اما بعد از اینکه ده درصد بازی رو رفتم یعنی اخرین مرحله Casing The Jewel Store بود همونجایی که میری عکاسی از جواهری اما الان دیگه مرحله نداده میشه بپرسم باید چیکار کنم؟
یه سوال دیگه هم دارم اینه که چطوری میتونم تغییر شخصیت کنم؟