امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دنیای عروسک های وحشی | نقد و بررسی عنوان Dont Starve
قبل از هرچیزی جا داره یک تشکر ویژه خدمت کاربران محترم و اساتید بکنم. واقعا لطف کردید که مقاله‌ی بنده رو مطالعه ردین و اون رو مورد نقد خودتون قرار دادید.

نقل‌قول: یادش بخیر بازیش نسخه ی عجیب غریب تر ماین کرفت بود
باید کلی وقت صرف میکردی یه عالم درخت قطع میکردی بعدشم هیچی به هیچی 
کلا زیاد بازی نکردم همونطور که ماینکرفتو زیاد بازی نکردم ولی نقد خوبی بود معلومه تهشو دراوردی 
احسنت  [تصویر:  s0%20%2862%29.gif]

ممنون برادر. لطف داری شما... اصولا عاشق بازی های سخت و اصطلاحا "هاردکور" هستم و بیشتر سراغ بازی هایی میرم که توش سعی و تلاش حرف اول رو بزنه. نه اینکه یه تنه یه ارتش رو حریف شی و حتی یه خراش هم بازی نبینی.
خیلی ممنون که نظرتونو گفتید S0 (29)
نقل‌قول: من از شب های بازی متنفر بودم هیچ جا رو نمیشد دید خیلی بد بود با اون مشعل مسغره تو دنیای واقعی انقد سریع خاموش نمی شد [تصویر:  s0%20%2844%29.gif]
باز هم ممنون. فضای شب تو بازی یه حال و هوای خاصی داره. البته تو تاریکی هم میشه کارهایی رو کرد که توی روز نمیشه انجام داد. مثلا تو شب ها موجوداتی وجود دارن که اگه اونارو از بین ببرید میشه تجهیزات ویژه ای رو بدست آورد. اصولا تو شب هم ویژگی هایی هست که آدمو کنجکاو برای ماجراجویی بکنه... ولی مشعل هارو کاملا حق داری.. البته خیلی چیز ها با معیار دنیای واقعی هم‌خونی نداره. نمونش هم گردش شب و روزه. اگه یه مشعل یک روز واقعی روشن بمونه، قطعا تو محیط بازی باید حدودا بیست روز کار بکنه که این یکم بازی رو از منطق دور میکنه..
از شما هم بابت نظر ممنونم.
نقل‌قول: خسته نباشید بابت مقاله.

خیلی عالی و جذاب نوشته شده! من خودم اصلاً این بازی رو تجربه نکردم ولی با خوندن متن شما کنجکاو شدم تجربه ش کنم.
خواهش میکنم. کاربرایی مثل شما خستگی رو از تن آدم بیرون می‌کنن.
سرتاسر گفته هاتون نظر لطف شماست. ممنون بابت نظر...

نقل‌قول: درود و خسته نباشید خدمت سجاد عزیز  [تصویر:  s0%20%2824%29.gif]

سجاد جان مقاله رو خوندم و بسیار لذت بردم. با اجازه شما و دیگر اساتید محترم میخوام یه سری نکاتو بهت بگم که با رعایتشون میتونی سطح مقاله هاتو بالاتر ببری و جذاب ترش کنی.
  • اول از همه اینکه توی مقاله از یک سری اصطلاح ها و اکسپرشن های خودمونی استفاده کرده بودی که بسیار زیاد با اونها حال کردم [تصویر:  113.gif] ادامه بده به اینکار، فقط لحنشو رعایت کن.
  • دوم اینکه محتوای مقاله ات بسیار زیبا بود. بازم حال کردم. همیشه برای محتوای خوب، وقت زیادیو صرف فکر کردن بکن [تصویر:  s0%20%2824%29.gif]
  • نوشته هاتو قشنگ تر کن. سایز رو یک مقدار کم کن و فونت رو یه فونت جذاب تر انتخاب کن. اضافه کردن چند تا رنگ هم به مقالت میتونه جلوه قشنگی بده.
  • بیشتر با اصطلاحات دنیای بازی اشنا شو. (البته این یه امر تجربیه) مقاله زیاد بخون درست میشه خودش.
  • مقاله رو حتما قبل از اینکه روی سایت بزاری ویرایش کن. غلط های املایی تو متن بود. میدونم از اون غلط ها بوده که از دست ادم در میره. برای مطمعن شدن از املای یک کلمه توی گوگل یه سرچ کن [تصویر:  s0%20%2824%29.gif] من خودمم املام تعریفی نداره همش دست به دامن گوگل ام [تصویر:  s0%20%282%29.gif]
  • بعضی جاها دیدم از شکل غیر صحیح کلمات استفاده میکنی مثل: چیکار و... . اینارو اصلاح کن تو نوشته های بعدیت.
  • حتما حتما حتما زبان نوشته رو مشخص کن. ببین میخوای نوشته خودمونی باشه (که توصیه نمیکنم) یا رسمی یا نیمه رسمی. یه جاهایی خودمونی شده بودی ولی یه جاهایی رسمی حرف میزدی. به طبع شکل نوشتاری کلماتتم توی این نوع نوشته ها تغییر میکنه. مثلا "تیکه و پاره خواهد کرد" توی نوشته رسمی میشه "تکه و پاره خواهد کرد."

خیلی خیلی ممنونم که نسبت به بنده و مقالم چنین نظری دارید. جا داره یابت نکاتی که اشاره کردید هم تشکر بکنم. قطعا موارد ذکر شده رو در آینده در نظر می‌گیرم و اشتباهات این چنینی رو نخواهید دید. در کل خیلی خوشحالم که شما این مقاله رو نقد کردید.
اصولا این سبک برام خیلی جذاب بود. بازی های ماینکرفت هم تاحالا دنبال نکردم. حتما یه نگاهی بهشون میندازم. ممنون از اینکه گفتید.
نقل‌قول: خیلی روده درازی کردم شرمنده. 
سجاد جان یه پیشنهاد دیگه. اگه از این نوع بازی های Survival و Sandbox (محیط باز) خوشت میاد حتما و حتما یه نگاه به بازی ماینکرافت ( Minecraft ) بنداز. کمکی هم خواستی توش بنده در خدمتم.

شب خوبی داشته باشی [تصویر:  s0%20%2829%29.gif]

استاد این چه حرفیه... حرف های شماست که باعث میشه افرادی مثل بنده تو رشته‌ی نویسندگی پیشرفت کنیم. بنده بیش از حد عاشق نویسندگی‌ام و کلا تمام مقالات دوستان رو مو به مو دنبال میکنم. نقد های اساتید به آدم واقعا روحیه میده و باعث میشه نویسنده احساس کنه نوشته هاش ارزش داره و دیگران براش ارزش قائل میشن...
از تمام کسایی که درباره‌ی این نقد نطرشونو گفتند متشکرم. موفق باشید
پاسخ
البته خیلی چیز ها با معیار دنیای واقعی هم‌خونی نداره. نمونش هم گردش شب و روزه. اگه یه مشعل یک روز واقعی روشن بمونه، قطعا تو محیط بازی باید حدودا بیست روز کار بکنه که این یکم بازی رو از منطق دور میکنه..

بله درسته ولی نباید تا این حد زود هم خاموش بشه به نظرم بهتر بود زمان خاموش شدنش رو بیش تر می کردند اینطوری بهتر بود. 
[تصویر:  er462hi3v3z7.jpg]
پاسخ
(02-22-2016, 07:16 PM)Lightninghero نوشته است: البته خیلی چیز ها با معیار دنیای واقعی هم‌خونی نداره. نمونش هم گردش شب و روزه. اگه یه مشعل یک روز واقعی روشن بمونه، قطعا تو محیط بازی باید حدودا بیست روز کار بکنه که این یکم بازی رو از منطق دور میکنه..

بله درسته ولی نباید تا این حد زود هم خاموش بشه به نظرم بهتر بود زمان خاموش شدنش رو بیش تر می کردند اینطوری بهتر بود. 

بله کاملا درسته دوست عزیز. این گونه نقطه ضعف ها تو بازی‌هایی با این حجم، زیاد مشاهده میشه و این هم یک نمونه از اون هاست.
باز هم مرسی...
پاسخ
سلام بر کاربر فعال عزیز آقا سجاد گل
نقدت رو خوندم و واقعا خوب بود آفرین بهت میگم( به قول یکی که الان همه میشناسند اون رو: تو با من چکارکردی؟ با خودت چیکار کردی؟)
من بازی رو بازی نکردم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم. دلیل بازی نکردنم هم این هست که نسخه ی کرک شده ی اون مشکل داره که اگه خدا بهواد در ایام تعطیلات مهم با تخفیف های استیم نسخه ی کامل رو می خرم و بازی می کنم.
خب حالا بریم سراغ مشکلات مقاله ی شما
در مورد لحن نوشتن زیاد حرف نمیزنم چون دوست عزیزم علیرضا به اون اشاره کرد و من فقط برای تاکید بیشتر میگم که با هر لحنی خواستی بنویس ولی تعادل رو بینشون رعایت کن یکدفعه از رسمی نرو توی عامیانه و یا برعکس بسته به اون لحظه و نوشتنت توی مقاله لحن نوشته ات رو هم عوض کن تا دارای جذابیت بیشتری باشه.
غلط املایی به مقدار قابل توجهی داشتی که بازم دوستان اشاره کردند پس سعی کن حتما رعایت کنی این قضیه چون تی بعضی مواقع ممکن هست یه غلط املایی معنای کلمه رو عوض کنه مثل این
قریب = به معنای نزدیک بودن
غریب = به معنای غربت و غریبه بودن
تجحیزات = تجهیزات
Shunk = Shank
و یکسری دیگه که واقعا چنین غلط ها در یک مقاله باعث پایین آوردن ارزش اون میشه.
یه چیزی که به نظر من زیاد جالب نبود تاکید بیش از حد روی یه چیزی بود نومنه ی بارزش رو می تونم به اینکه میگ به محیط نباید اطمینان کرد اشاره کنم. خیلی روی این قضیه تاکید داشتی و هر جای نقد که میشد اون رو می گفتی. چنین چیزی توی قسمت گیم پلی جای بحث داره نه صدا گذاری
مسئله بعدی نوع نوشتنت هست که چطوری می خوای اون رو بنویسی.
کلا دو نوع نوشتن مقاله یا نقد داریم یکی به صورت تیتر بندی شده هست و یکی هم بدون تیتر بگیم و بنویسیم. شما نقدت رو به صورت تیتر بندی نوشتی ولی از طرفی هم شروع کردی به نوشتن تمام بخش ها با هم به طور مثال اومدی گیم پلی رو براش تیتر قرار دادی  و گفتی  وحشیانه اما زیبا | گیم پلی و گرافیک ولی توی این بخش اصلا در مورد گرافیک صحبتی نکردی و عنوانت اختصار به گیم پلی داشت در عوض توی بخش صدا گذاری عنوان رو نوشتی بعد نگفتی که این چه بخشی هست و بعد هم اومدی بعد اینکه صدا گذاری رو نقد کردی در مورد گرافیک توضیح دادی. این تناقض داشتن توی تیتر های مقاله کار جالبی نیست و نوع مقاله رو مشخص نمی کنه. اگر هم می خواستی بخش ها رو ترکیب کنی باید داستان و گیم پلی رو با هم و گرافیک و صدا گذاری رو با هم ادغام می کردی.
حالا بزار در مورد توضیحات بالا هم یه توضیحات تکمیلی بدم و این توضیحات رو نقل قولی از دوست عزیزم صادق که در مورد نقد خودم نوشته بود بهت بگم.
نقل‌قول: یه مسئله ای که به نظرم اومد، اینه که لازم نیست حتما بخش های مختلف بازی رو با تیتر از هم جدا کنید. وقتی متن کوتاه هست و هر بخش هم بیشتر از سه چهار خط نمیشه، میتونی کلا متن رو یکپارچه کنی با اینحال اگه نویسنده درست بنویسه (منظورمو پایینتر توضیح میدم) بازم خواننده میفهمه که الان رسیده به کدوم بخش بازی.

نکته بعدی اینکه وقتی واسه یه بخش تیتر میذاری، باید عنوانت یه چیزی باشه که خواننده بفهمه مخصوص کدوم بخشه که شما تو این نقد خیلی عالی این نکته رو رعایت کردی (با "لمس یک رویا" خیلی حال کردم. خیلی خوب بود) ولی.... (لعنت بر این ولی ها [تصویر:  s0%20%282%29.gif]) وقتی عنوان میذاری دیگه نباید اسم بخش رو هم بغلش بذاری. این کارو خیلی خراب میکنه و اون زیبایی و دقت انتخاب تیتر رو از بین میبره. لمس یک رویا/ گیم پلی   :-/
این چیزی بود که که من یاد گرفتم و دوست داشتم تو هم اطلاع پیدا کنی تا در مقالات و نقد های بعدیت رعایت کنی چون توانایی نوشتن نقد های خوب با محتویات عالی رو داری.
امیدوارم از این همه چرت و پرتی که نوشتم ناراحت نشده باشی S0 (2)
پیروز و سربلند باشی.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
(02-28-2016, 01:49 AM)مجید‌نصر نوشته است: سلام بر کاربر فعال عزیز آقا سجاد گل
نقدت رو خوندم و واقعا خوب بود آفرین بهت میگم( به قول یکی که الان همه میشناسند اون رو: تو با من چکارکردی؟ با خودت چیکار کردی؟)
من بازی رو بازی نکردم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم. دلیل بازی نکردنم هم این هست که نسخه ی کرک شده ی اون مشکل داره که اگه خدا بهواد در ایام تعطیلات مهم با تخفیف های استیم نسخه ی کامل رو می خرم و بازی می کنم.
خب حالا بریم سراغ مشکلات مقاله ی شما
در مورد لحن نوشتن زیاد حرف نمیزنم چون دوست عزیزم علیرضا به اون اشاره کرد و من فقط برای تاکید بیشتر میگم که با هر لحنی خواستی بنویس ولی تعادل رو بینشون رعایت کن یکدفعه از رسمی نرو توی عامیانه و یا برعکس بسته به اون لحظه و نوشتنت توی مقاله لحن نوشته ات رو هم عوض کن تا دارای جذابیت بیشتری باشه.
غلط املایی به مقدار قابل توجهی داشتی که بازم دوستان اشاره کردند پس سعی کن حتما رعایت کنی این قضیه چون تی بعضی مواقع ممکن هست یه غلط املایی معنای کلمه رو عوض کنه مثل این
قریب = به معنای نزدیک بودن
غریب = به معنای غربت و غریبه بودن
تجحیزات = تجهیزات
Shunk = Shank
و یکسری دیگه که واقعا چنین غلط ها در یک مقاله باعث پایین آوردن ارزش اون میشه.
یه چیزی که به نظر من زیاد جالب نبود تاکید بیش از حد روی یه چیزی بود نومنه ی بارزش رو می تونم به اینکه میگ به محیط نباید اطمینان کرد اشاره کنم. خیلی روی این قضیه تاکید داشتی و هر جای نقد که میشد اون رو می گفتی. چنین چیزی توی قسمت گیم پلی جای بحث داره نه صدا گذاری
مسئله بعدی نوع نوشتنت هست که چطوری می خوای اون رو بنویسی.
کلا دو نوع نوشتن مقاله یا نقد داریم یکی به صورت تیتر بندی شده هست و یکی هم بدون تیتر بگیم و بنویسیم. شما نقدت رو به صورت تیتر بندی نوشتی ولی از طرفی هم شروع کردی به نوشتن تمام بخش ها با هم به طور مثال اومدی گیم پلی رو براش تیتر قرار دادی  و گفتی  وحشیانه اما زیبا | گیم پلی و گرافیک ولی توی این بخش اصلا در مورد گرافیک صحبتی نکردی و عنوانت اختصار به گیم پلی داشت در عوض توی بخش صدا گذاری عنوان رو نوشتی بعد نگفتی که این چه بخشی هست و بعد هم اومدی بعد اینکه صدا گذاری رو نقد کردی در مورد گرافیک توضیح دادی. این تناقض داشتن توی تیتر های مقاله کار جالبی نیست و نوع مقاله رو مشخص نمی کنه. اگر هم می خواستی بخش ها رو ترکیب کنی باید داستان و گیم پلی رو با هم و گرافیک و صدا گذاری رو با هم ادغام می کردی.
حالا بزار در مورد توضیحات بالا هم یه توضیحات تکمیلی بدم و این توضیحات رو نقل قولی از دوست عزیزم صادق که در مورد نقد خودم نوشته بود بهت بگم.
نقل‌قول: یه مسئله ای که به نظرم اومد، اینه که لازم نیست حتما بخش های مختلف بازی رو با تیتر از هم جدا کنید. وقتی متن کوتاه هست و هر بخش هم بیشتر از سه چهار خط نمیشه، میتونی کلا متن رو یکپارچه کنی با اینحال اگه نویسنده درست بنویسه (منظورمو پایینتر توضیح میدم) بازم خواننده میفهمه که الان رسیده به کدوم بخش بازی.

نکته بعدی اینکه وقتی واسه یه بخش تیتر میذاری، باید عنوانت یه چیزی باشه که خواننده بفهمه مخصوص کدوم بخشه که شما تو این نقد خیلی عالی این نکته رو رعایت کردی (با "لمس یک رویا" خیلی حال کردم. خیلی خوب بود) ولی.... (لعنت بر این ولی ها [تصویر:  s0%20%282%29.gif]) وقتی عنوان میذاری دیگه نباید اسم بخش رو هم بغلش بذاری. این کارو خیلی خراب میکنه و اون زیبایی و دقت انتخاب تیتر رو از بین میبره. لمس یک رویا/ گیم پلی   :-/
این چیزی بود که که من یاد گرفتم و دوست داشتم تو هم اطلاع پیدا کنی تا در مقالات و نقد های بعدیت رعایت کنی چون توانایی نوشتن نقد های خوب با محتویات عالی رو داری.
امیدوارم از این همه چرت و پرتی که نوشتم ناراحت نشده باشی S0 (2)
پیروز و سربلند باشی.

واقعا از اینکه اینقدر برای بنده و مقالم ارزش قائل شدید خیلی ممنونم. نکاتی رو که اشاره کردید حتما آویزه‌ی گوشم خواهم کرد و در آینده اشتباهات مشابه رو مشاهده نخواهید کرد. از اینکه وقت گذاشتید و مقاله‌ی بنده رو مورد بررسی قرار دادید خیلی خوشحالم.

نقل‌قول: امیدوارم از این همه چرت و پرتی که نوشتم ناراحت نشده باشی S0 (2)
این چه حرفیه آقا مجید. اتفاقا من تمام تلاشم بر اینه که افرادی مثل شما مقالاتم رو بررسی کنند. وگرنه اینجور نوشته ها ارزشی نخواهند یافت.

در کل از شما خیلی ممنونم. موفق باشید
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,117 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان