02-22-2016, 11:28 PM
عنوان XCOM 2 مدتی است که عرضه شده و با نظرات و بازخودهای عالی بازیبازان و منتقدان همراه بوده است. در واقع این عنوان توانست راه قسمت اول را ادامه داده و پیشرفت کند. به تازگی جیک سالامون، طراح ارشد این عنوان در گفت و گویی، در مورد مشکلات فنی بازی صحبت کرده است و به بازیبازان اطمینان خاطر داده که همه مشکلات حل خواهند شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با وبسایت خبری، تحلیلی گیمفا همراه باشید.
منبع
این استراتژی نوبتی در ۵ فوریه منتشر شد و برخی از بازیبازان مشکلاتی نظیر افت فریم، زمانهای بارگزاری طولانی و شکستگیهایی در دوربین سینمایی بازی گزارش دادند. جیک سالامون اعلام کرده که او و تیمش این مشکلات را بسیار جدی گرفتهاند:
نقلقول:«من و تمام تیم همه ساعات روز برروی این مشکلات کار میکنیم و این چیزی است که هماکنون میتوانم به شما قول بدهم.»
اما چرا استودیوی Firaxis با وجود این گونه مشکلات و آماده نبودن، بازی را عرضه کرد؟
نقلقول:با اینکه سالامون تاریخ دقیقی برای انتشار بهروزرسان عنوان XCOM 2 نداد اما کاملا واضح است که آنها به سختی در تلاش هستند تا مشکلات بازی را رفع کنند.«صادقانه بگویم که ما نمیدانستیم در هنگام عرضه بازی، مشکلات اینگونه پدیدار میشوند.»
«شاید این تقصیر من باشد اما هماکنون که با شما صحبت میکنم، پای لپتاپ و بازی نشستهام و این مشکلات را نمیبینم. ما این ایرادها را در آزمایش سازگاری بازی ندیدهایم. ما به شدت نسبت به محصولی که به دست مشتری میدهیم پاسخگو هستیم و قاطعانه مسئولیت آن را عهده میگیریم.»
«ما همچنان به دنبال رفع مشکلات و بهروزرسانی بازی هستیم و قطعا به زودی ایرادها را رفع خواهیم کرد.»
منبع
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#