موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- xbox one
- Mobile
1- خود کنسول اکس باکس در طول این دوسال تغییری نداشته و فقط مدل Elite از چند گیگابایت هارد SSD بهره میبره که سرعت لود بازیها و روشن شدن کنسول رو تا ۲۰ درصد افزایش داده ولی چون که با کنترلر الیت هم باندل شده قیمت بالایی داره. اگر خواستید مدل استاندارد رو خریداری کنید بهتون پیشنهاد میکنم مدل یک ترابایتی رو خریداری کنید چون که دسته اکس باکسوانش از بهبودهایی مثل جک 3.5 میلیمتری و آپدیت کنترلر از طریق وای فای و از همه مهمتر بامپرهای نرمتر بهره میبره.
2- نه روی دو کنسول اکس باکس با دو اکانت متفاوت نمیشه ولی روی یک اکس باکس امکان پذیره. البته یک راهی برای امکان پذیر شدن وجود داره که خواستید بیشتر توضیح میدم.
4- بستگی به بازیش داره. مثلا فیفا ساعتی ۵۰ تا ۶۰ مگ و GTA ساعتی ۱۲۰ تا ۱۵۰ مگ.
5- جدیدا پارس آنلاین خیلی محبوب شده و بیشتر گیمرها توصیه میکنن گرچه من خودم تاحالا ازش استفاده نکردم.
No soldier should be honored for doing what is expected J-117
موضوعها: 45
پلتفرم های شما:
سلام. دوستان یه سوال داشتم. میخوام بحث هایی که در مورد xbox one تا به حال پیش اومده رو برام بگین. مثلن اولای فروش که حتمن باید کینکت میخریدی یا مثلن جدیدن که مایکروسافت انحصاری هارو برای ویندوز هم میده بیرون. کل اینا رو فقط برام نام ببرین. سپاس.
موضوعها: 9
سلام
اقا قبلا شنیده بودم ک کینکت برای ایکس باکس وان ضروریه و جدیدا تو بعضی سایتا خوندم که اجباری برداشته شد،واقعا برداشته شده؟
برای بازی انلاین نت 10 مگ اسیاتک چطور جواب میده؟
مرسی
موضوعها: 0
سلام دویتان من میخوام ایکس وان بگیرم وتو زمینه لوازم جانبی موندم که اصلا دسته ایکس باکس چحوریه مثله سریع قبل باتریو در میاری شارج میکنی یا عوض میکنی یا سیم مخصوص تداره همون دو باتریو شارج میکنه
اطلاعات کامل ندارم
بعد اینکه این مدل شارجرای جداگونه که هم باتری مخصوص یه دست داره هم سیم شارج.انواع اقسام دیدم از 80 ک نوشته یود 4کاره تا اونی که 170واسه دوتا دسته
کدوم واسه من مناسبه؟یه جیزی میخوام که دردسر نداشته باشه هی برم قلمی بخرم
(07-23-2016, 10:54 AM)ERFAN RP نوشته است: (07-23-2016, 02:02 AM)نیما سیروسی نوشته است: سلام دویتان من میخوام ایکس وان بگیرم وتو زمینه لوازم جانبی موندم که اصلا دسته ایکس باکس چحوریه مثله سریع قبل باتریو در میاری شارج میکنی یا عوض میکنی یا سیم مخصوص تداره همون دو باتریو شارج میکنه
اطلاعات کامل ندارم
بعد اینکه این مدل شارجرای جداگونه که هم باتری مخصوص یه دست داره هم سیم شارج.انواع اقسام دیدم از 80 ک نوشته یود 4کاره تا اونی که 170واسه دوتا دسته
کدوم واسه من مناسبه؟یه جیزی میخوام که دردسر نداشته باشه هی برم قلمی بخرم
نمیشه باتری معمولی رو از طریق سیم شارژ کرد، فقط میشه باتری قابل شارژی که مایکروسافت عرضه کرده رو با سیم شارژ کرد.
Xbox One Play and Charge Kit پک باتری قابل شارژی هست که خود مایکروسافت عرضه کرده، این یکی از بهترین گزینههاست، در کنار اون میتونید از باتریهای قابل شارژ با کیفیت استفاده کنید که هم طول عمر خوبی دارند و هم ارزونتر درمیاد. فقط باید از طریق آداپتور این باتریهارو شارژ کرد و نمیشه مستقیم از طریق دسته با سیم شارژ کرد
اقا دستت طلا بش گفتم یه مدل داشت کمی گرون بود دوتا جا داشت و میشد همزمان دوتا دسته شارج کرد اونو خریدم همراه با باندل هیلو
یا بهتره بگم باندل هیلو با این شارجر :|
سلام دوستان من کجا میتونم بازیهای رایگان لایو گلد رو پیدا کنم؟
تایتانفال رو دانلود کردم از اکسس اما اصلا کامل نیست انگار بتاست مشکل چیه مگه اکسس بازیهاش فری نیست بدون کمو کاستی؟
احساس میکنم سرعت دانلود کنسول فوقولاده پایینه من با کامپیوتر طی 1ساعت 4گیگ دانلود میکنم با پی اس 4 حدود 2گیگ ولی ایکس باکس که انتظار داشتم بالاتر از پی اس باشع انگار نیست و ساعتی 1.5 دانلود میکنه
و سوال اخر و مهم اینکه راسته میگن نمیشه با گیفت کارت های لایو که تو سایت های ایرانی گذاشتن بازی خرید از شبکه ؟پس دقیقا من چجور مثلا gears of war بخرم
مممون دوستان . دستش واقعا عالیه