موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام . من خودم بازی arkham knight رو تا 96 درصد بردم .حالا میخوام سیو پروژه knight fall رو کامل ببینم .سیو 100 بازی رو دانلود کردم طبق دستور سایت ها هم تو پوشه document ریختم هم تو پوشه steam ولی اینو هم بگم که اعداد پوشه داخل steam با اون ادرسی که سایتگفتهبود فرق داشت . حالا وقتی میرم توبازی همون سیو خودمه . باید چیکارکنم ؟؟
موضوعها: 405
(04-19-2016, 09:41 PM)parda$ نوشته است: سلام، آقا این ارور کلافمون کرده من نسخه KAOS بازی Dark Souls 3 رو نصب کردم و ویندوزم هم 10 هستش نسخه 64 بیت، کارت گرافیک رو اپدیت کردم درست نشد، ++C هارو تا ماله سال 2015 رو هم نصب کردم درست نشد، نرم افزار های تو پوشه خوده بازی رو هم نصب کردم بازم درست نشد، کرک این بازی CODEX هستش موقع نصب هم آنتی ویروس هم خاموش بود!(انتی ویروس خوده ویندوز البته من خودم آنتی ویروس ندارم) خواهشاً کمک کنید ثواب داره به مولا!!
اینم عکس این ارور لعنتی:
![[تصویر: xgebbt7leq782udlnsog.png]](http://*****/images/xgebbt7leq782udlnsog.png)
سلام
این کرک رو بریزین ببینید درست میشه
لینک
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام. توی بازی مکس پین یه مشکلی دارم.وقتی که صحنه سینمایی یا همون فیلم پخش میشه صدا خیلی ضعیف پخش میشه ولی وقتی که گیمپلی هست صدا خیلی راحت شنیده میشه
موضوعها: 20
(04-21-2016, 09:51 AM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: سلام. توی بازی مکس پین یه مشکلی دارم.وقتی که صحنه سینمایی یا همون فیلم پخش میشه صدا خیلی ضعیف پخش میشه ولی وقتی که گیمپلی هست صدا خیلی راحت شنیده میشه
درود
عنوان مکس پین در زمان خودش هم از مشکلات زیادی رنج می برد و انتظار می ره از خود عنوان این مشکل بوجود آمده باشه، پس لطفا آپدیت های مورد نیاز مکس پین 3 را نصب و مشکل را رفع کنید.
موفق باشید.
موضوعها: 5
سلام یه مشکل عجیب تو نسه بلک باکس...
من بازی بلک باکس Dead Island Riptide رو دانلود کردم...
با اینکه تاحالا بلک باس مشکلی نداشته و کرد کخواسته ونه....
ولی وسط یکی از کات سین های بازی زد بیرون... و ارور has stop working رو میده..
همون کات سین های اولیه بازی..!!
لطفا کمکم کنید که چکار کنم بیرون نزنه وسط کات سین ؟
موضوعها: 20
(04-22-2016, 02:49 AM)Arash356 نوشته است: سلام یه مشکل عجیب تو نسه بلک باکس...
من بازی بلک باکس Dead Island Riptide رو دانلود کردم...
با اینکه تاحالا بلک باس مشکلی نداشته و کرد کخواسته ونه....
ولی وسط یکی از کات سین های بازی زد بیرون... و ارور has stop working رو میده..
همون کات سین های اولیه بازی..!!
لطفا کمکم کنید که چکار کنم بیرون نزنه وسط کات سین ؟
دانلود کرک نهایی و سالم
اگر بازی کرش کرد، اون قسمت online رو از روی coop بردار بذار روی Single player ! درست میشه !
یعنی به Options برید قسمت Online گزینه ی Game Type رو از Cooperative به Single Player تغییر بدید.
موفق باشید.