موضوعها: 405
(03-24-2016, 12:34 PM)tedy mehr shad نوشته است: (03-24-2016, 09:42 AM)paprika نوشته است: (03-23-2016, 09:05 PM)tedy mehr shad نوشته است: کرکم ریلودده
این لگ رو چجوری برطرف کنم محیطم بیش از حد دیر لود میشه جالبه مرحله اول نه لگ داشت نه چیزی
خب عزیز دلیل اینکه مرحله اول لگ نداشتید به خاطر اینه تو یه محیط بسته بودید ! و زیاد جزییات و تکسچر نبود ! برای همین بازی روون بود
ولی خب بعد اومدید جهان آزاد و شهر بزرگ برای همین جزییات و تکسچر های خیلی زیادی هست و طبیعی هست فریم کم بگیرید
دیگه محیط برفیه انقدر هم بد نبود که من رو وری های 75 فریم می گرفتم محیط لوس سانتوس هم 60 میگیرم اما یهو تا10 میاد پایین دوباره 60میشه محیطاهم من حد اقل پنج دقیقه تو آسمونم بعد لود میشن
خب شما این فایل ها با آموزششو دانلود کنید و انجام بدید مشکل افت فریم حل میشه و مخصوص لگ و افت فریم هنگام رانندگی و توی شهره
دانلود فایل
آموزش
موضوعها: 0
سلام
در بازی GTA V مشکل قاطی کردن سایه و جاده دارم البته بعضی اوقات؟؟
همه اپدیت ها رو نصب کردم همراه با اخرین کرک!!
البته بعضی اوقات زدن کلید f منجرب به کرش کردن میشه و از بازی خارج میشه
موضوعها: 13
سلام دوستان اون نقشه کوچیک سمت چپ بازی چیزی توش نیست برای من به نظرتون مشکل از چیه؟
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام
من ی مشکلی دارم
تو ی مرحله که میریم تو ی ساختمون با فرانکلین و دوستش یهو پلیس میاد
بعد از پریدا از دیوار تو خیابون دیگه هیچی اتفاقی نمیوفده نه پلیسی نه هدفی نه میان پرده ای(بعد از مرحله ای که با چاپ میریم دنبال یکی(اولای بازی))
لطفا اگر راه حلو کسی بلده بگه
پیشا پیش متچکرم
موضوعها: 13
سلام دوستان در بازی GTA V من وارد بازی میشم و حتی بازی هم میکنم زمانی که فول اسکرین باشه کیفیت بازی کم میشه ولی زمانی که بازی فول اسکرین نیست کیفیتش عالیه…..راستی زمانی که بخوام وارد نقشه بشم بازی گیر میکنه و این ارور رو میده.
failed inzaling.please rebbort and restart the game
باید چیکار کنم؟
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
رزولوشن بازی ببر بالا از تو تنظیمات
در مورد ارور هم نمیدونم