موضوعها: 4
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم اونم این که بعد از نصب ۳ تا آپدیت این بازی(البته منظورم بدون نصب دی ال سی جدید و در نسخه ی اولیه ی بازی هست)بازم یه سری مشکلات گرافیکی هست مثلا بعضی از فیلم ها تو بازی به شکل پیکسل پیکسل هست و عملا هیچ تصویری رو نمیشه تشخیص داد و از همه بدتر اینکه موقع بازی نمیتونم به جز ۲تا اسلحه ای که دارم از اسلحه ی دیگه ای استفاده کنم.یعنی اصلحه ی دشمنام رو که رو زمین افتاده نمیشه ورداشت.لازم به ذکره که نسخه ی بازیم reloaded هست.لطفا راهنمایی کنید.
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
سلام من نسخه کورپک بازی رو دارم و حجم کل بازی 53.7 گیگه ،هر وقت می خوام برم زامبی یا مولتی افلاین بازی کنم ،تو قسمت لود بازی میمونه و هیچ اتفاقی نمیوفته ،فکر کنم یه سری فایل های بازی حذف شده یا شاید یه مشکل دیگه ست ،اگه کسی میدونه باید چی کار کنم راهنماییم کنه،ممنون
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
به احتمال زیاد بعضی فایل مربوط به بخش زامبی حذف شدن.باید اون فایل ها رو دانلود کنید
با سلام، من دی ال سی Awakening و آپدیتاشو نصب کردم و اجرا هم شد. اما بازیم دیگه بخش مولتی پلیر آفلاین رو که با aceinjector اجرا میکردم نمیتونم بازی کنم.لطفا راهنمایی کنید. اروری که برای aceinjector میده اینه:
http://www.axgig.com/images/68384029384554939133.png
اما مشکل دیگه اینجاست که الآن تمام بخش های بازی یعنی campaign,zombies,bonus و nightmare,freerun,dead ops 2 که زیر شاخه های بخش bonus هستن کار میکنن اما دیگه مولتی پلیر آفلاین وجود نداره.زمانی که با aceinjector کار میکردم طبق دستورالعمل خودش هربار یه دکمه ی مربوط به هر بخش(مثلا بخش zombie یا multiplayer)رو میزدم.بعد که بازی رو اجرا میکرد،گزینه ی freerun مربوط به اون بخش مورد نظر بود.اما الان freerun فقط مربوط به چندتا حالت محدوده و درکل همه چی هست به جز multiplayer آفلاین.من اصلا این دی ال سی رو دانلود کردم که نقشه های مولتی پلیر بیشتر بشه.
سلام و عرض خسته نباشید.بنده dlc eclipse رو دانلود کردم.
ولی وقتی نصب تمام شد بازی رو اجرا کردم ولی stop working داد.مشکل چیه؟