با درود
شرمنده قسمت سه خیلی دیر شد به دلایلی به چند تا مشکل بر خوردم و خوب وللش بریم سر اصل مطلب نکات مخفی خوب از مایکل شروع کنیم که یه
شرمنده قسمت سه خیلی دیر شد به دلایلی به چند تا مشکل بر خوردم و خوب وللش بریم سر اصل مطلب نکات مخفی خوب از مایکل شروع کنیم که یه
درمخفی
بقل در خونش داره و بریم سمت همون دریاچه هست که لوله آب بهش میرسه تقریبا سمت صد یه درم اونجاست خوب بریم سر
بیگ فوت یا یتی
گر چه این باور غلط بین مردم رواج پیدا کرده که به یتی میگیم بیگ فوت در اصل اون میمون بزرگ انسان نما یتی هست و اون غول برفی بیگ فوت که مردم اکثرا این دوتا رو جا به جا میگیرند خوب یتی که تو یکی از مراحل فرعی میرید با فرانک تو جنگل بعد می بینید که یک مرد هست که لباس یتی رو پوشیده حالا اینا هیچی از نظر من راکستار داره میگه که این موجود ساخت دست انسان هاست چون تو اف ای بی (اف بی ای)
(تو این مرحله)
اونجا که اخرش یارو تیر تو پای خودش میزنه قبل از رفتن به کاتسین شلیک کردن به پا می بینید که چند تا میمون تو قفسن که برای آزمایش هستند به احتمال زیاد خوب که این از نظر من راکستار داره میگه این موجود دست خلق بشر هست بریم سر جیمی که دو تا چیز داره یک اینکه رفیق
نیکو
داخل همون وب سایتی که مثل فیسبوکه با هاش چت کرده و تو اد فرندشه و دومی همون بحثی که اولین قسمت گفتم که جیمی یک فرد معتاد به گیمه اونم شدید خیلی شدید که در واقع راکستار داره یه طعنه به گیمرها میزنه خوب بریم سره
روحی
که رو سخره هست که وقتی نزدیکش شی غیب میشه جای که وایساده با خون نوشته شد جک که من از این تعجب کردم که اوایل میگفتن اصلا معلوم نیست این قضیش چیه خو برادر من شما که این حرفو میزنی یکم تو بازی کردن دقت کن (خرکی بازی نکن) تو تلوزیون تو یکی از این کانال ها (حالا کلا مگه چند تا کانال داره دو تا) خبر مرگ یک زن رو میده اونم خیلی واضحه اون حالا هیچی بعد میان میگن میدونستیم خوب ادامش که جک بنظر من همون جک قاتل معروف هست حالا این هیچی بریم سر
ماشین زمان
که اگه با فرانک مراحل فرعی رو تموم کنید تو یکی شون یه ماشین بهت میده فقط سریع بگم برای اینکه بتونی تو زمان با حاش سفر کنی باید باید بری رو یه ریل قطار (بهتره یه مسیر مستقیم باشه) چهار چرخ ماشین رو سوراخ کنی (کلا لاستیکاش بترکه و هیچ لاستیکی نداشته باشه) و حتمی باید شب باشه و هوا بارونی شدید باشه وقتی که رفتی رو ریل شروع کنید به حرکت و وقتی به ته سرعت رسیدید اون حالت رانندگی فرانک رو فعال کنید تا تموم شه به احتمال زیاد که جواب میده و عملی میشه (این ها همش احتماله) و بریم سراغ
کوسه بزرگ
که همه تقریبا دیدنش دیگه یک دفعه میاد می خورتت خوب بریم سراغ یو اف او ها که من از دوتاش خبر دارم یکی که حالت ساده داره و مال اف ای بی (اف بی ای) یکی دیگه که پیشرفته تره بنظرم مال ادم فظای هاست که از دور نامریی هست اونجای که یه کمپ هست که بالاش یو اف او اف ای بی هست یه عدد هست که اینم یه عده اومدن گفتن این مربوط نی و الکیه خو برادر یه سرچ تو گوگل بزن میاره تو فلان سال تو موج رادیوی اگه اشتباه نکنم این کد اومده در واقع داخل موج رادیوی حروف وجود نداره و همش عداد هستن و بگم که شاید بگید کار یه ادم بود در اون زمان و حتی الان نمیشه موج رادیو رو هک کرد یه بنظرم راکستار میگه این کار انسان ها بوده و برا همین یو اف او اف ای بی بالا اون جاست خوب دوستان بریم سراغ دایناسور یکم عجیب شد نه بنظرم با سفر در زمان یا به زمان دایناسور ها میرید یا به زمان سی جی اینا خوب دوستان چند تا دیگه مثل اسکلت غول پیکر ته دریا و یو اف او غرق شده و درچه زمان که وقتی نزدیکش میشی از اخرین باری که موردی میای و وقتی نزدیکشی صدا نیکو میاد و ... اگه غلط املای داشت ببخشید واگه کم بودم ببخشید و شاید این آخرین قسمت این مقاله باشه یه نظر سنجی میزارم ببینم نظر دوستان چیه؟
بدرود