موضوعها: 1
من یک پسر 28 ساله هستم دنبال کنسول بازی میگردم که بتونم توی بازی نقش آفرینی کنم
لطفا یه راهنمایی کوچیک بفرمایید در مورد اینکه کنسول پلی استیشن پرو بخرم یا معمولی چون هرکسی یه چیزی بهم میگه توی بازار یکی میگه 2116 یکی میگه 2115 و من نمیدونم چه فرقی دارن
و اینکه چند جا بهم معرفی کنید که قابل اطمینان باشن بابت خرید و قیمتشون مناسب ممنونتون میشم
موضوعها: 0
سلام اگر براتون کیفیت بازی مهم نیست میتونید xbox 360 یا ps3 خریداری نمایید البته اگر نمیخواهید هزینه ی زیادی بپردازید، در صورتی که هزینه براتون مهم نیست PS4 بهترین گزینه برای شما هستش
04-01-2019, 01:02 PM
(آخرین ویرایش: 04-01-2019, 01:12 PM، توسط e h m.)
چه نظرات گوهر باری.عزیز در برتری ps4 pro هیچ شکی نیست اگه اختلاف قیمتش برات مهم نیست و ازین لحاظ مشکل نداری proبگیر حتی اگه تلویزیونت full hd هست.چون حتی روی تلویزیون full hd هم برتری هایی نسبت به کنسول معمولی داره.مثلا رزولیشن fullhd رو کامل بهت میده فریم بهتری هم بهت میده ولی معمولی معمولا رزولیشن پایینتر و فریم پایینتری بهت میده.
پس نگاه نکن که تلویزیون 4kنداری اگه از لحاظ مالی میتونی pro بگیر.اگرم نداری که دیگه حرفی نمیمونه یه معمولی بگیر.
در مورد ۲۱۱۵ و ۲۱۱۶ سری ساخت کنسول هست که معمولا هر چی جدیدتر میشه طراحی بهتر میشه البته برتری خیلی خیلی خیلی ناچیزه و اونقدر مهم نیست.۲۱۱۶ بگیر ولی خودت رو خیلی درگیر این مسعله نکن میگم اختلافش با سری قبلش نزدیک به صفره.یه مسعله دیگه شاید کنسول proنتونه تو خیلی بازی ها 4kواقعی بهت بده ولی بازم نسبت به کنسول معمولی رزولیشن خیلی بالاتری میده فریم ریت بالاتر یا حداقل باثبات تری هم میده.ناسلامتی قدرت گرافیکش ۲ برابر کنسول معمولی هست
ممنون بابت اطلاعات خوبتون فقط بهتر بود چندتا جای مطمعن برای خرید معرفی میکردید!