موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
دیسکی که بوی پول می دهد ...
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
من که باگی ندیدم ولی از داستانش راضی نبودم بازی هم خیلی راحت بود یادش بخیر بازیم بازیای قدیم وقتی تو دو شمشیر می دیدم باید سعی می کردم پولشو در بیارم که بعد خریدنش ذوق مرگ می شدم.اسلحه های بازی رو به همین راحتی بهت نمی داد باید براش سعی می کردی مثل سه نیست که همشو بندازه جلوت هیچ حالی هم نده بهت
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]
موضوعها: 5
یکی از موفقترین بازیهای شرکت یوبیسافت سری بازی اکشن-ماجراجویی "Assassin's Creed" است که یک بازی قرون وسطایی اپنورلد حماسی در سبکهای مخفیکاری و اکشن محسوب میشود و داستان آن به دوره جنگهای صلیبی برمیگردد. داستان در مورد یک عضو از فرقه قاتلین حشاشی است که دست به قتل و ترور میزند و به مرور شخصیتهای دیگری به داستان اضافه میشوند و در بعضی قسمتها گاهی کنترل کاراکترهای دیگر به دست گیمر سپرده میشود. سلاحهای اصلی بازی سلاحهای سرد همچون چاقو و شمشیر هستند اما به تدریج کنترل تفنگ و سلاحهای دیگر نیز به گیمر سپرده میشود. گیمپلی بازی اساسینز کرید بسیار خلاقانه است، پریدن از ارتفاعهای زیاد و افتادن داخل کاه، بالا رفتن از ساختمانها و ...، استفاده از چاقو، شمشیر، بمبهای دودزا و ...، پرشهای بلند، حرکت از روی پشتبام خانهها، تاکتیکهای جنگی مختلف، تعقیب و گریز، اسب سواری، شنا کردن، وجود مراحل جانبی، انجام فعالیتهای گروهی، عوض کردن لباس، سوار شدن در قایق، مخفیکاری و دزدی و ... که بسیار نوآورانه بود. گرافیک و ترکیب رنگهای این سری بازی نیز در سطح بسیار خوبی قرار دارد. در ادامه به قسمتهای 1 و 2 و Brotherhood و 3 که بنده تجربه بازی کردن آنها را داشتهام و خاطرات زیادی با آنها دارم، پرداخته خواهد شد. بازی اساسینز کرید 1 (2007 Assassin's Creed) آغازی بسیار خوب برای سری اساسینز کرید بود. این بازی یک انقلاب بزرگ بود. در واقع اساسینز کرید برای من از این قسمت شروع میشود و قسمتهای قدیمی قبل از این را اصلأ بازی نکردم و نمیتوانم حسی در موردشان داشته باشم. اساسینز کرید 2 (Assassin's Creed II) یک شروع طوفانی و بینهایت عالی داشت که هر گیمری را درگیر خودش میکرد. این شروع با یک موسیقی حماسی بینظیری هم همراه بود. شروع این بازی یکی از حماسیترین اپنینگهای تاریخ بازیهاست. بدون شک اساسینز کرید 2 بهترین قسمت از سری اساسینز کرید بود. اما در مورد قسمت Brotherhood اولین چیزی که به ذهن هر گیمری که این بازی را انجام داده است خطور میکند این است: کاراکتر پردازی بسیار خوب. شخصیتهایی که در این قسمت اضافه شدند خیلی خوب طراحی شده بودند و جذابیت داشتند ضمن اینکه فضای بازی و رنگ قرمز لباسها از ذهن گیمر بیرون نمیرود. در مجموع قسمت برادرهود نیز در روایت مناسب استان و شخصیتپردازی موفق بوده است. اساسینز کرید 3 (Assassin's Creed III) مدت زمان گیمپلی بسیار زیادی داشت و این مهمترین نقطه قوت آن بود. عجیب اینکه قسمت 3 امتیازاتی درخور لیاقتش کسب نکرد! وقتی که لحظههایی که در تئاتر نشستهایم، آرام بلند میشویم و از کنار تماشاچیان تئاتر رد میشویم را به یاد میآورم یا وقتی بخشهایی که در کشتی هستیم در ذهنم تداعی میشود، همهی ضعفهای بازی برایم بیاهمیت میشوند. اساسینز کرید 3 بیایراد نبود اتفاقأ خیلی زیاد هم باگ داشت اما لذت تجربهی آن غیرقابل توصیف است.