موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
03-20-2013, 12:13 AM
(آخرین ویرایش: 03-20-2013, 12:15 AM، توسط mohammadjavad.)
سال نو و تموم شدن هرچی دعوا بین ماها بوده...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]از طرف تیم ایده بازی و مخصوصا خودم از تیم بسیار خوب پلک باز و مدیر این مجله محمدجواد مرتضوی بابت سوء تفاهم های پیش اومده عذر خواهی میکنم...از تمامی مدیران سایت و فروم هم عذر خواهی میکنم که باعث شدم برای ساعاتی جو فروم به هم بریزه...واقعا عذر میخوام و امیدوارم بتونیم سال خوبی رو توی گیمفا داشته باشیم...به امید موفقیت شما عزیزان و هم چنین موفقیت بیشتر مجلات الکترونیکی برای خدمت بیشتر به شما عزیزان از گیمفا + و پلک باز گرفته تا ایده بازی و مجله ی انجمن pc سایت دی بازی و نوین گیمر و بقیه ی مجلات...ان شالله همه ی این مجلات با کیفیت الکترونیکی شما مخاطبان رو راضی نگه دارن...
سال جدید با بازی های خوبی شروع میشه،بایوشاک :بی کران هم گل سرسبدشونه...اویل 6 هم برای pc بازان... سال پرباری از گیم رو پیش رو داریم... آخرین ما،بایوشاک،ماورا:دو روح،مترو:آخرین نور و از همه مهمتر رممبر می ( خاطره آوردن) و سگ های نگهبان... و هم چنین اگر GTA V هم امسال عرضه بشه...خدا کنه که صنعت گیم ایران هم در این سال ما رو بین بقیه ی کشور ها سرافراز کنه و بتونیم یه بازی درجه یک در یکی از سبک ها داشته باشیم... "فرش"اثر آقای مهدی بهرامی امسال پرچم ما رو بین عناوین مستقل دیگه بالا برد به طوری که بهترین بازی سازان عناوین مستقل بازی کردن این اثر رو پیشنهاد کردند...
بگذریم،مهم تر از همه به امید کاهش قیمت دلار تا بتونیم pc رو ارتقا بدیم یا یک کنسول نسل بعدی بخریم...خدا کنه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
سال نو هم مبارک...ان شالله زنده باشید...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
من هم عید رو به همه ی بچه های گیمفا تبریک میگم.
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سال نو مبارک [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
FLYing CARPET
62:
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
من هم عید رو پیشاپیش به همه ی گیمفایی های عزیز تبریک میگم و امیدوارم با آمدن بهار و سال نو کدورت ها از بین بره و دوستی ها جایگزینش بشه
امسال مادریدی کشون داریممم
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
عید رو پیشاپیش به همه تبریک میگم.امیدوارم آغاز سال جدید برای همه همراه با شادی باشه.
موضوعها: 371
پلتفرم های شما:
03-20-2013, 09:19 AM
(آخرین ویرایش: 03-20-2013, 09:20 AM، توسط kasra.)
عید همه مبارک
انشاالله همه ی شما سال خوب و بر از شادی و برکت همراه با خانواده هاتون در پناه حق تعالی داشته باشید [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Gamefa.com
TechFars.com
CinemaFars.com