موضوعها: 0
سلام
این آپدیتو دانلود کردم, ولی یکم بعد از گذاشتن فلش, پیغام
can not read the update from yor storage device
please reinsert it to continue to update
میده.
لطفا راهنمایی کنید.
با سلام.
دوستان شنیدم چند روزی هست اپدیت جدید ماکروسافت عرضه شده.(بازی army of two همراهش هست.)
این برای هک کنسول مشکلی ایجاد نمیکنه؟
نکنه lt باهاش بپره؟!!
اخه من هنوز از farcry 3 به بعد بازی جدید نگرفتم.میترسم بگیرم بپره هک کنسولم.(اخه قبلا سرم اومده)
ممنون میشم یه راهنمایی در موردش بکنید.
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
دوستان راهی برای اینکه دستگاه جی تک را آپدیت کنیم وجود نداره.
اگه هست ممنون می شم راهنمایی کنیم.
[img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img][img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img]
مهم نیست که چنتا آدم درو ورتن
مهم اینکه همینایی که هستن آدم باشن
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
کمک من بازی far cry 3 رو دیروز برای ایکس باکس خریدم گفت باید ار روی سی دی آپ دیت بشه بعد کنسول ریستارت شد بعد شروع به آپدیت کرد که من غیر فعالش کردم بعد عکس تمام avatar ها رفت و نمیتونم درستش کنم
gamer staion می دونم داری اینو میخونی پس جواب بده
موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSP
- Mobile
- DS
برادر GamerStation دو ماهه دیگه نیومده پس لطفا سوالات رو در تایپیک مخصوص به خود بپرسید.
06-26-2013, 07:08 PM
(آخرین ویرایش: 06-26-2013, 07:10 PM، توسط omid7.)
سلام دستگاه باکس من از این سفیدهاست چند روز قاطی کرده یک بار سی دهای که خشت دار رو نشونه میده بعد اونهایی که جدیدن رو اجرامیکنه بعد یک ساعت دیگه اجرانمیکنه وتا بازی رو داخلش قرار میدم زود اخطار میزنه درحالی که این بازی رو 2 ساعت پیش اجار میکرد
تا2روز پیش همه بازیها رو اجرا میکرد ولی نمیدونم تو تنظیماتش بازی کردن واینطور شده اگه تنظیماتش خراب بشه باید چکارکنم