موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
تو سایت وقتی رمزم رو درست میزنم میگه اشتباه است
میرم تو بخشی که میگه رمز رو فراموش کردین
میگم اره ولی هیچ امیل واسم نمیاد[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
موضوعها: 155
پلتفرم های شما:
یک مشکل چرا سایت گیمفا مثل پردیس گیم ابزار شمارش بازدید نداره!؟
در ضمن یک مدت قراره سایت تغییرات کنه تابستون یک هفته است شروع شده اما هنوز تغییری نکرده...
لطفا این ابزار شمارش رو حتما یک کاری بکنید وقتی یکی میاد سایت فکر میکنه متروکه سایت و مثل بقیه سایت ها کاربری نمیاد.اما وقتی تعداد رو ببینه مثل پردیس اوضاع دستش میاد ...[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
سئو سایت پایین هست عکس های بندانگشتی Title نداره ورودی گوگل هم به خاطر همین پایین هستش [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 89
پلتفرم های شما:
06-28-2013, 01:48 PM
(آخرین ویرایش: 06-28-2013, 01:53 PM، توسط NS game.)
بزرگ ترین مشکل سایت گیمفا که خیلی ضایع است نمیدونم چرا حل نمیشه!!!!!!
این ویرایش نظر ها هست!!!!!!!!!!!![img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
درستش کنید که !!!!!!!!!!!!
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
خود سایت خوبه اما فرومش افتضاحه اگه تبدیل به ویبتولین بکنین عالی میشه
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
09-09-2013, 09:34 AM
من میخاستم با نرم افزار Tapatalk اندروید فاروم گیمفا رو پیدا کنم اما هرکار کردم نشد.اگه مشکل از بی سوادیه منه لطفا راهنمایی کنید و اگه نه مدیرای عزیز انجمن لطف کنن پیگیری کنن.واسه اینکه خیلیا ممکنه مثه من نتونن داعم با کامپیوتر و لپتاپ بیان توی فاروم و نیاز داشته باشن با این نرم افزار توی فاروم بیان و استفاده کنن
ممنون
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
داداش میشه کسی پاسخ گوی بن شدگان هم باشه....
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام من نمیدونم چرا هر چی تو خود سایت نام کاربر و رمز عبور میزنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی پیغام هم نمیده...سایت دوباره میاد
کد:
[color=#000080][size=large][font=comic sans ms]انسان موجودیست که خیلی انسان نیست[/font][/size][/color]