موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
داداش خشته نباشه،پیش نمایشت قشنگ بود مخصوصا اون قسمت کارائیب زیر پای ادوارد.آفرین[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
من که خودم assassins creed 3 رو در حد 20 دقیقه بیش تر امتحان نکردم،چون ازش بدم میود و کلا متنفر بودم ولی با این پیش نمایشی که تو نوشتی دیگه واقعا نسخه Black Flag باید جالب باشه،من که خیلی از پیش نمایشت خوشم اوومد،نکات زیبایی رو ذکر کردی و معلومه که واقعا روش وقت گذاشتی[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
اما اگر کمی رویه املاء کلماتت و یه جورایی علائم نگارشیت کار میکردی و تصاویر زیبا تری از محیط بازی میگذاشتی بهتر بود،بدون تصویر خوندن نقد یا مقاله و پیش نمایش اصلا لذت بخش نیست،درکی رو که انسان با دیدن داره با خواندن نمیتونه داشته باشه،بنظر من اگه رویه تصویرای نقدت بیش تر وقت میذاشتی و تصاویر بهتری رو انتخاب میکردی پیش نمایشت بی نظیر می شد.
در نهایت باید بگم پیش نمایشت عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
کارت خوب بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
LIFE IS SHORT,PLAY MORE
gamertag in live : saboor007
موضوعها: 0
"من متوجه نشدم شما طرفدارشی یا نه !"
بله من طرفدارشم!!!ولی واقعیت گرا هستم!
"و همه ما تو بازی ها داریم اشخاص رو کنترل می کنیم اگه اونطوری بود می شد فیلم و ما فقط می شستم زندگی اتزیو یا کانر رو نگاه می کردیم"
بله منظور من اینه که دزموند بازی نمیکرده،بلکه خاطراتش رو مرور میکرد!
و یک نکته مهم:من اصلا نیئومدم مقاله شمارو بکوبم دیدم مقاله خوبی چندتا ضعف داره بگم شاید برطرف کردین!!
"ولی بعضی از حرفات غلته مثلا من نگفتم بازی به قبل برگشته"
غلط نیس،درس گفتم اینا:گفته ی خودت
"به جای ادامه داستان کانر، بازی را به عقب تر یعنی زمان زندگی پدر بزرگ او یعنی Edward Kenway بردند"
موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSP
- Mobile
- DS
مهدی، دوباره ترکوندی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خسته نباشید واقعا زیبا بود. فقط امیدوارم گرافیک تو این نسخه بهتر بشه!
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
ممنون پيش نمايش خيلى خوبى بود[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
من هم از اساسين كريد خوشم ميومد ولى Revelations و III آبروى بازى رو بردند(نظر شخصى)
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
اقا مهدی دمت گرم با حال بود
اقای alex
اساسین کرید شبیه prince???????[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]