امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اولین شماره مجله PardisGame منتشر شد
[تصویر:  67430234017878419962.jpg]
با عرض سلام به همراهان مجله ي PardisGameشاید فکر کنید ساخت یک مجله الکترونیکی کاری بسیار آسان باشد . شاید فکر کنید زحمتی برای ساخت یک مجله الکترونیکی کشیده نمی شود . ولی بنده در رد دو جمله اخیر باید بگویم که در هر کار مشارکتی و دسته جمعی شرط اول انگیزه ، عشق ، وحدت و هماهنگی بین  مسئولین و اعضای گروه است و انجام این مهم بسیار دشوار!اکنون که با اولین شماره مجله PardisGame  در تابستان سال 1392 میهمان دیدگان شما مخاطبان گرامی هستیم ، بر خودمان لازم می دانیم که بیش و پیش از هر چیز از انتخاب این مجله از شما عزیزان قدردانی نموده و امیدواریم بتوانیم قدردان این همه لطف و محبت شما عزیزان باشیم .در شماره ی اول که  اکنون پیش روی شما قرار دارد ، مبنای کلی ما بر این اصل استوار است که مجله "پردیس گیم" را متفاوت با سایر مجلات بازی دیگر ارائه دهیم و فقط تمرکزمان بر روی نقد ، پیش نمایش و  مصاحبه نباشد و سراغ بخش های جدیدتری برویم که کمتر مجله ای و یا هیچ مجله ای به آن نمی پردازد.بنابراین در قدم اول ما با یک تیم حرفه ای کار را شروع کردیم تا مجله دو فاکتور بسیار مهم "حرفه ای بودن" و "متفاوت بودن" را در خود دارا باشد.با نگاهی به حالت کلی مجله،نوع مطالب،سبک و سیاق نگارش و انتخاب موضوعات مسلما به این امر پی خواهید برد . البته این قدم اول ماست و مطمئنا در هر شماره تلاش می کنیم تا از ایده های جدیدتر استفاده کنیم و حرفه ای تر عمل کنیم.شما می توانید مجله را در 3 نسخه ی مختلف دانلود نمایید که شامل نسخه های :PDF HD&SD ، FlipBook ، Mobile Version  پیشنهاد تیم مجله ی PardisGame به شما عزیزان نسخه ی PDF HD است .در دو لینک زیر پس از کلیک شما به پوشه ی مجله منتقل می شوید و هر نسخه ای که تمایل داشته باشید را می توانید از پوشه ی مورد نظر دانلود نمایید .از جانب خودم و اعضای کادر مجله برای همه شما همراهان عزیز آرزوی سلامتی و موفقیت دارم. با تشکرامیر قیومی انارکیمدیر مجله  PardisGame [تصویر:  k6712_PG_MAG.jpg]
   نسخه HD با حجم 56 مگابایت (لینک مستقیم)نسخه SD با حجم ۲۴ مگابایت (لینک مستقیم)لینک غیر مستقیم از مدیافایر ( تمامی نسخه ها )
پاسخ
بالآخره پردیس گیم هم مجله داد بیرون؟؟ 

دمش گرم.
پاسخ
مثل اینکه همه از دی بازی یاد گرفت!
[تصویر:  0nxp_assassins_creed_fanart_by_barbeanic...4og5u0.jpg]
پاسخ
به نظر من پردیس از گیمفا ترسیده !!!
چون با این کار رقابت شدیدی بین گیمفا و پردیس رخ میده !!!
الان که دانلود کردم مجله خیلی قویه هست!!!
ولی آفرین مجله خوبی بود !!!
حالا میبینیم واکنش گیمفا رو !!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ
مجله ای که به نسخه چاپی برسه برندست[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
 [تصویر:  04555771874202694874.jpg]
پاسخ
عزیز پردیس که از قدیم مجله داشت (که البته نمیدونم چی شد)!اعضای تحریریه اون مجله هم افراد شناخته شده ای همچون متین ایزدی (نویسنده ی کنونی نشریه دنیای بازی) بودن.
انگار دوباره مجله ی پردیس راه افتاده؛امیدوارم به خوبی سایتش باشه.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
پاسخ
مجله رودانلودکردم واقعاعالی بودمن به شخصه به مجلتون امیدوارشدم منتظرشماره های بعدی هستم بهتون تبریک میگم وخسته نباشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
           خفاشی برفرازآسمان
--------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  10547364607539859335.png]
پاسخ
مجله فقط مجله گیمفا [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] پردیش گیم اصلا سطحش با گیمفا یکسان نیس[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[تصویر:  54975550863165333068.jpg]

Nothing is true   every thing is permitted

پاسخ
(08-11-2013, 09:31 AM)'keyhankm' نوشته است: مجله فقط مجله گیمفا [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] پردیش گیم اصلا سطحش با گیمفا یکسان نیس[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

درسته مجله گیمفا خیلی خوبه اما پردیس گیم بالاخره بزرگترین مرجع گیمر هاست و صد در صد مجله اش هم کیفیت خوبی داره من که لذت بردم
پاسخ
مجله ی خوبی هست اگر کمک خواستید دریغ نکنید من مدیر مجله ی نوین گیمر هستم
همیشه به جلو نگاه کن چون اینده ی تو در جلوی روی توست 
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation شماره ششم نشریه گیم آور Aidin 1 0 2,213 06-21-2019, 12:05 PM
آخرین ارسال: Aidin 1
Exclamation شماره پنجم نشریه گیم آور Aidin 1 2 1,887 03-22-2019, 07:00 PM
Exclamation شماره چهارم نشریه گیم آور Aidin 1 0 1,584 12-18-2018, 01:51 PM