موضوعها: 5
سلام من بازی mw2 رو تا اون مرحله که سوار هلی کوپتر می شی بعد با ضد هوایی می زنند سقوط می کنیم بعد فرمانده به همون خشاب میده بعد خشاب تموم می شود و در کل مرحله قبل از مرحله برفی که تو عکسش سگ هست . بعد که می خواد همین مرحله برفی لود بشه میاد بیرون کسی می تونه بگه مشکل از کجاست؟
اگه نیاز به پچ داره لینکشو بی زحمت بدید.
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
سلام
دیگه کمک کنید دیگه به سوال قبلیم که کسی جواب نداد ولی اگه میشه به این یکی جواب بدید[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
بازم batman A.C مشکل این دفعه توصدا هستش مشکل اینه که صدای حرف زدنشون در نمیاد[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img] ولی بعضی وقتا یه کم در میاد ولی بعد دوباره قطع میشه.مشکل فقط تو حرف زدنشون هستش و صدا های دیگه همشون در میاد.
کممممممممممممممممممممممک[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
YoU ThinK YoU KnoW ME?!?!?
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
چرا هیچ وقت کسی به من جواب نمیده ؟
موضوعها: 43
پلتفرم های شما:
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
دوستانی که بازی Splinter Cell: Black Listرو برای Xbox 360گرفنتد چند تا DVD بود,گه دوتا هر دوتاش مال داستان بود یا یکیش مال انلاین؟؟
\cell \lastrow\row}
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام چطورید
دوستان 2 سوال
اول اینکه میدونید این افت فریم مسخره توی بازی مترو چیه من نصف مراحل مترو رو با 50 فریم رفتم ولی نمی دونم چش شده دیگه از 25 یا 30 فریم بالاتر نمیره خیلی اعصاب داغون شدن
دوم اینکه شما تا به حال دقت کردن وقتی توی بازی به یک جسم نزدیک میشید اون جسم یواش یواش ظاهر میشه ویا کیفیتش میره بالا
ولی از وقتی که من این گرافیک رو خرید دیگه اینطور نیست یعنی من وقتی مثلا به یه خونه نزدیک میشه سریع کیفیتش میره بالا و وقتی از یه خونه دور میشم سریع کیفیتش میاد پایین
جوریه که بدجور چشم رو اذیت می کنه
Sapphire HD 7870 GHz Edition 2GB GDDR5
شما راهکاری سراغ دارید [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 2
سلام! اقا من امروز این بازیو نصب کردم هرررررکاری میکنم فقط یه بازی واسم میاره ! میامی و اوکلاهاما! من میرم تو بازی
[align=right]هییییییچ کارین میتونم بکنم! ریباند نمیشه کرد . وقتی باید شروع کنیم هیچی نداره شروع کنم! نمیتونم پاس بدم شوت بزنم پیک بدم و .و .......! خلاصه هیچ کاری نمیشه کرد و خرابه! من نمیدونم چجوری میشه کنترل کرد میرم تو کنترلش همون چیزاییو زده که مووینگه ! w d s a اینارو زده برا بازی اما برای حرکت داره استفاده میشه واسه من! پاس نداره شوت نداره شروع مجدد بازی نداره ! تروخدا یکی راهنماییم کنه چیکار کنم! هیچکاری نمیکنه! هیچ کار! روی پی سیه ! لطف میکنید....
موضوعها: 1
درود بر شما دوستان عزیزبنده یک مشکل جدی در دوتا 2 دارم که ممنون میشم اگر کسی راه حلی برای این مشکل داشته باشه مطرح بکنه تا از شر این مشکل خلاص بشم .وقتی بنده داخل بازی دوتا 2 هستم هر چند دقیقه یکبار بدون اینکه پینگ بالا بره ( یعنی اصلا لگ یا پکت لوز نیست ) بازی برای 5 تا 8 ثانیه استپ میکنه یعنی انگار وسط بازی پاز دادن که فرقی نمیکنه داخل درگیری باشه یا در بیس و ...ویندوز هشت نصب کرده بودم نشدویندوز سون نصب کردم نشدجدیدترین درایو گرافیک رو دریافت کردم نشدتنظیمات مختلف خود دوتا 2 رو تعویض کردم نشدمشخصات سیستم : گرافیک دی دی آر تیری 2 گیگ , سی پی یو i7 , رم دی دی آر تیری 8 گیگ که فک نمی کنم سیستم مشکل داشته باشه