موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
اول باید بازی رو بریزی رو فلشت بعد از ریختن بازی رو فلشت با فلشتو وصل کنی به کامپیوتر ویه چند تا اهنگ بریزی روش بعدش باید فلشبو وصل کنی به ایکس باکست وبعد باید به قسمت پلی کردن موزیک وارد بشی و موزیک هارو پلی کنی .
وبعدش بازی رو اجرا کنی .دراخر هم می تونی برای لذت بردن از صدای بازی صدای موزیک رو ببندی
دیگه از این واضح تر نمی تونستم بگم
اواتارتو عشقه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
LIFE IS SHORT,PLAY MORE
gamertag in live : saboor007
پلتفرم های شما:
دوستان من یه سوال داشتم،GTA V خودش مولتی پلیتر یا بخش آنلاین داره،یا این که باید واسه GTA Online تا چند ماهه دیگه صبر کنم؟آخه می خوام بیدونم اگه بخش آنلاین(حالا از هر نوعش)داره،دی وی دی ها رو برنر مکس بگیرم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
آقا من تو مرحله 7 بازی RememBer Me گیر کردم!کسی اون رمزه یادشه؟؟؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگر کسی میدونه بگه!!!
بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(08-30-2013, 01:44 PM)'DEAD_MAN' نوشته است: آقا من تو مرحله 7 بازی RememBer Me گیر کردم!کسی اون رمزه یادشه؟؟؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگر کسی میدونه بگه!!!
کدومش رو میگی اونی که جلوی یه دری یا اون یکی؟؟؟؟؟؟؟/[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
در هر صورت یه خورده جلوش وایسی اون پایین زیر نویس میکنه[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(08-30-2013, 04:12 PM)'DEAD_MAN' نوشته است: (08-30-2013, 02:35 PM)'last assassin' نوشته است: (08-30-2013, 01:44 PM)'DEAD_MAN' نوشته است: آقا من تو مرحله 7 بازی RememBer Me گیر کردم!کسی اون رمزه یادشه؟؟؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اگر کسی میدونه بگه!!!
کدومش رو میگی اونی که جلوی یه دری یا اون یکی؟؟؟؟؟؟؟/[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
در هر صورت یه خورده جلوش وایسی اون پایین زیر نویس میکنه[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
باو همون که اون زیر می نویسه H Is The Head Of Himisik یا یه چیزی تو همین مایه ها اما من H رو میارم بالا باز همینو می نویسه!!!!!!اون در که روش 3 تا کلمه نوشته دیگه!!!!کمک!!!!
اول هر حرف رو بیاری بالا فکر کنم درست شه
یادم نیست آخه مال 2 ماه پیشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام