امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازي = تجربه
(09-15-2013, 01:18 AM)'mammad_n4' نوشته است: GTA V یعنی من پیدا کنم اونی که گفت باگ داره خودم خفش میکنم !!! اصلا چمنی که توی عکس بود با چمنی که توی بازی هست 100000000000000000 برابر فرق داره [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]

چرخ و فلک سوار شدم کله لوس سانتوس رو دیدم !! همه جاش دیده میشه ناکِس !

برنرمکس داری اگه اره از کجا گرفتی

رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
من پلتفرم pc دارم و به نظر من بازی های استراتژی خیلی سرگرم کننده ان .
بهتریناشون هم سری بازی های توتال وار  هستن و از همه شون بهتر  بازی Rome II & Shogun 2 ن.

آقا ببخشید بازی Diablo III دقیقا چیه؟؟؟
یعنی سبکش چیه؟؟؟داستانش؟؟؟؟

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
دوستانی که GTA V بازی کردن بگین که موارد غیر اخلاقیش خیلی زیاده؟؟؟؟

(09-16-2013, 02:20 PM)4mir124 نوشته است: دوستانی که GTA V بازی کردن بگین که موارد غیر اخلاقیش خیلی زیاده؟؟؟؟

بستگی داره که کجاها بری و کجا ها نری...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اما یک تلویزیون شخصی بگیری خوبه...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مردمش همش دارن فـحـش میدن...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
(09-16-2013, 02:48 PM)'DEAD_MAN' نوشته است:
(09-16-2013, 02:20 PM)'4mir124' نوشته است: دوستانی که GTA V بازی کردن بگین که موارد غیر اخلاقیش خیلی زیاده؟؟؟؟

بستگی داره که کجاها بری و کجا ها نری...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اما یک تلویزیون شخصی بگیری خوبه...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مردمش همش دارن فـحـش میدن...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
 پس من چه کنم وسط حاله تلویزیون[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
تو این دو روز یه دونه واسه خودم بخرم[img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
هرکی جای چیزدار پیدا کرد به ماهایی که این مشکلو دارن بگن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
بازی رو به هیچ وجه جلوی خانواده بازی نکنید ! [img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
واقعا فراتر از اونی هست که فکر میکنید.
مردم که دائم فحش میدن اونم نه هر فحشی فحشایی که گوش ادم سرخ میشه!دیگه توی بخش لودینگ دو تا تصویر داره که مورد دارن.البته من وسط حال بازی میکنم و همه دیگه دیدن فرقی نمیکنه دیگه موقع سوئیچ شخصیت ها ممکنه در حال انجام کار خوبی نباشن!مثلا ممکنه فرانکلین تو یه کلاب شبانه باشه.دیگه لبه ساحل برید مورد داره.
[تصویر:  48325367140012299498.jpg]
کلا تا حالا شده *R بازی بسازه ولی توش مورد نداشته باشه؟( GTA / Max Payne/ ,و......... [img]images/smi/s0 (43).gif[/img])
پس انتظار زیادی نباید از GTA V داشته باشین[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اونم با اون گرافیک[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
 یاد گیمفای قدیم بخیر
بیشترین مشکلش فحشاشه,دائم دارن فحش خوار مادر میدن.ولی اونا رو بذاریم کنار خیلی خوبه یه نارنجک انداختم زیر یه ماشین زرهی درهاش پرت اینور اونور!
[تصویر:  48325367140012299498.jpg]

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دانلود دمو هاي قابل بازي Xbox 360 GamerStation 21 9,917 05-17-2013, 09:01 PM
آخرین ارسال: SCORPION

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان