10-01-2013, 06:55 PM
(10-01-2013, 05:59 PM)'captain' نوشته است: a.gamerپس با این حساب میشه گفت، تنها مشکلتون، خلاصه نویسیه![img]images/smi/s0 (24).gif[/img] امیدوارم در مقالات بعدیتون موفق باشید![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سخنان شما کاملا واضحه قبول دارم ولی به برخی از نکات اشاره می کنم این آیتم هارو قبول دارم چون من زیاد بازی نکردم کلا چیزی از اینا نمی دونستم که باید می دونستم این یه اشکال بزرگ از من [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
در واقع می شد قسمتی از مقاله رو به هوش مصنوعی توضیح بدم ولی در واقع این بازی هوش مصنوعی اصلا نداره !!! هوش مصنوعیه معنیی نداره تو این بازی و همونطور که گفتم مقاله نسبتا مختصر بود !!
درباره توضیح شخصیت ها بگم که تو قسمت داستان باز توضیح داده شده و بیشتر از این نمیشه زیرا : همون طور که تو مقاله اشاره کردم این قاتل یه قاتل بی ریشه هست !
به همین دلیل اول قصد داشتم نام مقاله رو این بکنم : ظهور قاتل بی ریشه و تمام عیار !!! کخ خیلی هم چرت بود !! و موضوع مقاله از موضوع فیلم killer elite برداشتم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بله می تونستم به طور جداگانه نمره بدم ولی یه دفعه کلی نمره دادم چون زیاد حال نمی کنم و با اونجور نمره دادن و به نطرم نمیشه با میانگین نمره یه بازی رو به دست اورد باید کلی بهش نگاه کرد همون طور که شما به gta v 40 دادین درحالی که تو قسمت داستان 38 هم داشت اینم بگم بازی سنتر به بازی 5.5 داده بود و پردیس 8.5 و نمره من خیلی عالی بود و اگه هم کمتر یا بیشتر می دادم ایراد گرفته می شد
بله کمی نا امید نقد کردم ولی در واقع اشکالاتشو زیاد اوردم تو متن و می تونستم مزایا مثبت کوچیکش رو هم بیارم ولی همون بحث مختصر نویسی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]