موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام یه سوال:من بخوام مودمو هم به کامپیوتر هم به ایکس باکس به طور همزمان وصل کنم باید چیکار کنم؟[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
دوستام من میخوام به x live وصل شم ولی یکی از رفیقام که خیلی بارشه میگه که lt3 که کانکت شه کپی خورش میپره !!
درست میگه؟؟ الان من وصل شم نمیپره؟؟؟
بعدشم شرایط بن شدنو بم توضیح بدین لطفا.
ایول به همه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-02-2013, 04:57 PM)'mhz' نوشته است: دوستام من میخوام به x live وصل شم ولی یکی از رفیقام که خیلی بارشه میگه که lt3 که کانکت شه کپی خورش میپره !!
درست میگه؟؟ الان من وصل شم نمیپره؟؟؟
بعدشم شرایط بن شدنو بم توضیح بدین لطفا.
ایول به همه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
الکی گفته من خودم وصلم هیچ اتفاقی نیافتاده
بن شدن هم یعنی دیگه نمیتونی به لایو بری و از لایو برای همیشه محروم خواهی ماند ولی میتونی آفلاین بازی کنی فقط دیگه لایو نمیتونی بری[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 54
پلتفرم های شما:
من میخوام به XBOX live وصل شم ولی بلد نیستم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
لطفا مو به مو برام توضیح دهید و شرایت وصل شدن و خطر هاش هم به من بگید.{چوت تا حالا وصل نشدم}
جواب رو برام پ.خ کنید.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنون[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
وصل بشي در عرض ٣ صدم ثانيه بن ميشي بن كه بشي ٣٠ تومن خرج داره تا آخر عمرت هم دور ليو ر خط بكشي البته اگر تا الان همه بازيات برنر مكس بوده مشكل ندار
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 7
اقا کی اینجا بازی های 97 درصد رایت رو انلاین بازی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان gta v ام برنر مکس نیست یه وقت بن نشیم بدبخت شیم؟
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-03-2013, 02:06 PM)'www.' نوشته است: اقا کی اینجا بازی های 97 درصد رایت رو انلاین بازی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان gta v ام برنر مکس نیست یه وقت بن نشیم بدبخت شیم؟
هر دوشون احتمال بن شدن دارن ولی احتمال 97 درصد خیلی بیشتره
بهتره بازی نکنی ولی شاید شانست زد و بن نشیدی شایدم بد شانس باشیو همون اول بن شی[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام