موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
نگاه کنید واقعا به مافیا نمیشد به چشم بازی OW نگاه کرد چرا؟1: بازی تموم میشد، قادر به چرخیدن تو شهر نبودین(نسخه اصلی حالا هرچی بدن دانلود کنی تا بشه فایده نداره باید تو نسخه اصلیش قابلیتا وجود داشته باشه)
2:حتی اگر هم بگیم تو شهر ول میچرخین برای چه هدفی؟!؟ نه مامورت اضافه نه کاری که انجام بدی... فوق فوقش بری چهار تا ماشین بندازی له کنی پول بدست بیاری بعدشم بری لباس و اسلحه بگیری بیشتر از این کاری میتونی بکنی؟!؟ فوقش یه ماشین هم اسپورت کنی...
ولی در کل بازی خیلی توپی بود عاشق بازیشم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
اين گرافيك خوبه كه روي داستان تاثيير ميزاره كه مافيا گرافيك داشت
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
10-11-2013, 02:43 PM
(آخرین ویرایش: 10-11-2013, 02:43 PM، توسط CLONER12345.)
دوست عزیز mamad اشتباه بیان نکن به نظرت cod mw2 گرافیک داشت؟ نمیگیم گرافیکش بد بود اما نه در حد عالی و با این حال داستانی رو ارائه داد که من هنوز...!!!! خیلی ها رو حیرون نگه داشته!!!!!
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
به نظر من نباید از اول به Mafia II اپن ورلد میگفتن چون کار زیدی وجود نداشت،البته خوب باید ببینید که داستان بازی تو چه سالی بوده ولی به هر جال تو اون سال هم سرگرمی هایی بوده.
واقعا دوست دارم Mafia III بیاد و اگه تو سبک اپن ورلد بود،واقعا"اپن ورلد" باشه.
ولی از حق نگذریم مافیا 2 یکی از بهترین بازیا هست ، داستان،گیمپلی و گرافیک عالی داشت و قابل تحسین بود [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
از دیشب شروع کردم دانلودش کردم الان دارم نصب میکنم بازیش کنم این شاهکارو
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
مرسی بابت نظرات خوبتون دوستان اما علت موفقیت مافیا 2 در اصل داستان اون بود گرچه بازی از لحاظ گرافیک وصداگزاری و گیم پلی انصافا نقص نداشت