موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
من آپدیت رو پاک کردم ولی دیگه ایکس باکسم به لایو وصل نمیشه ؟! چرا ؟! همه کاریم کردم همهههههههه کاری کردم آی اس ی داتک تلکام بن هم نشدم چون ارورش درباره بن نیست شماره ارور هم شماره بن نیست! چی کار کنم من ؟! تو قسمت دوم کانفیگور Aditional ... چی باید بزنم ؟![img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
برادارا مشکل حل شد !
خودم کشف کردم ! [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
1. ایکس باکس رو خاموش کنید
2. مودم رو یه بار خاموش روشن کنید.
3. دوباره مودم رو خاموش کنید و 15 تا 20 دقیقه صبر کنید .
4. مودم رو روشن کنید.
5. از XBOX LIVE لذت ببرید![img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام آقا من میخوام به x box live متصل شم اما چند تا سوال دارم.
1:این موضوعی که میگن اگه دستگاه کپی خور باشه بن میشی و این حرفا قضیش چیه؟
2:این دیسک های برنز مکس چی هستن؟ و این دیسک هایی که کپی میکنن به ما میدن چه نوعیه؟ و قیمت برنز مکس چنده؟
3:من وقتی میخوام متصل شم به لیو میگه آپدیت کن و این حرفا که یه جا خوندم آپدیت بشه مثلا به کپی خور بودنش آسیب میرسونه و این حرفا.
4:خودتون کلا ترجیح میدید به لیو متصل باشید بازی کنید یا نه؟
ممنون اگه پاسخ بدید
موضوعها: 15
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
1.بارها پاسخ داده شده .اگر lt3 یا کلا lt باشید نه ولی اگر کنسولتون Jtag باشه بلافاصله بن میشید
2.دیسک ها دو نوعن . برنزمکس که به بعترین نوع رایت شدن و به دست ما و شمارسیدن ولی معمولیا فک کنم خرابیشسون بیشتره و ممکنم هست به لنز فشار بییشتری وارد کنن و برای اتصال به لایو تا حد ممکن از این نوع دیسکها استفاده کنید.
3.آپدیت اجباریه و هیچ ضرری نمیرسونه و طولانی هم هست
4.لایو
موضوعها: 0
اقا من پینگ اینترنتم خوبه ولی نمی تونم وصل بشم کمک کنید[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(10-23-2013, 05:09 PM)'c.ranload cr7' نوشته است: اقا من پینگ اینترنتم خوبه ولی نمی تونم وصل بشم کمک کنید[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
مودمت چیه؟
کنسولت چه مدلی هست؟
[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
خواهش میکنم بگید هیچ راهی نیست که جیتگ یک کنسول را برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
پلتفرم های شما:
(10-23-2013, 07:42 PM)'mamal' نوشته است: خواهش میکنم بگید هیچ راهی نیست که جیتگ یک کنسول را برداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
خیر حداقل من نمیشناسم متاسفم
پلتفرم های شما:
(10-28-2013, 11:08 PM)'Arshia.MR' نوشته است: من برا اولین باره دارم به live وصل میشم ولی میگه باید آپدیت شه . کپی خوریش نمیپره ؟
خیر دانلود کن[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]