امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی و حل مشکلات دربازی های Xbox 360
(11-21-2013, 02:24 PM)'reza marston' نوشته است:
(11-21-2013, 02:14 PM)'L I O N E L' نوشته است: در مورد نصب اجباری سه بازی COD Ghosts-BF4-NFS Rivals:
متاسفانه طبق ***** مسخره و عجیب(!) Ea افرادی که از مدل های آرکید و اسلیم 4 گیگ استفاده میکنن این HD Pack رو به هیچ عنوان نمیتونن نصب کنن.
COD هم روی فلش و هارد اکسترنال نصب میشه.

من مدل آرکید دارم به خاطر همون cod رو اومدم  رو فلش نصب کردم اما در طی نصب همینطور گذشت و درصد ها اومدن بالا  اما تو 95 درصد ارورر می داد :| من فکر کردم کلا رو فلش نمیشه :| یعنی مشکل از خود dvd  بوده آیا ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img]

برادر من وقتی تا 95 درصد بره یعنی نصب میشه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] دیسک مشکل داره.

[تصویر:  klksan0o3jtq9cudehtk.jpg]
پاسخ
دوستان این که مثلا بعضی از بازی ها روی 3 بیشتر از 360 نمره میگیرن یا برعکسش روی 360 بیشتر از 3 نمره میگیرن یعنی چی؟
یعنی گرافیک بهتری نسبت به اون کنسول داشته یا فروشش مثلا روی 360 بیشتر از 3 بوده؟!
مثلا مثله اسکایریم روی ایکس باکس نمره ی بیشتری نسبت به 3 داشته یا مثلا بتمن قسمت AC روی 3 نمره ی بیشتری نسبت به ایکس باکس داشته
پاسخ
(11-23-2013, 10:06 PM)'JeSter' نوشته است: دوستان این که مثلا بعضی از بازی ها روی 3 بیشتر از 360 نمره میگیرن یا برعکسش روی 360 بیشتر از 3 نمره میگیرن یعنی چی؟
یعنی گرافیک بهتری نسبت به اون کنسول داشته یا فروشش مثلا روی 360 بیشتر از 3 بوده؟!
مثلا مثله اسکایریم روی ایکس باکس نمره ی بیشتری نسبت به 3 داشته یا مثلا بتمن قسمت AC روی 3 نمره ی بیشتری نسبت به ایکس باکس داشته

کلا از همه لحاظ بررسی میشه
مثلا وقتی یه بازی توی پلی 3 کیفیت و در واقع گرافیک بهتری داشته باشه و تو بقیه هم برابر  باشن نمره پلی 3 بیشتر میشه
ربطی هم به فروش نداره[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

رد می شه ورقای تقویم مدام        
                                                                                          واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
                          دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا      
                                                                                          ولی میاد روزی که به کامه ایام
پاسخ
دوستان چرا بعضی از بازی ها مثل wwe 2k14 و Call Of Duty :Ghosts  و خیلی های دیگه حجمشون تو 2 تا کنسول باهم فرق میکنه؟
تو دانلود ها که دیدم مثلا حجم کشتی کج روی 3 بیشتر از 360 بود ولی حجم call of duty روی 360 بیشتر از 3 بودش
برای چی حجماشون با هم فرق میکنه مگه برای 2 تا کنسول به یه اندازه نیستن (از نظر حجم بازی و جا گرفتن روی هارد) ؟
مثلا 2k14 روی 360 ,, 9 گیگ بیشتر نیس ولی روی 3 ,, 14 گیگ هستش
یا call of روی 360 ,, 18 گیگ هستش ولی روی 3 ,, 12 گیگ هست.اینجوری که من دیدم
چرا با هم فرق میکنن؟
پاسخ
(12-20-2013, 01:54 AM)'JeSter' نوشته است: دوستان چرا بعضی از بازی ها مثل wwe 2k14 و Call Of Duty :Ghosts  و خیلی های دیگه حجمشون تو 2 تا کنسول باهم فرق میکنه؟
تو دانلود ها که دیدم مثلا حجم کشتی کج روی 3 بیشتر از 360 بود ولی حجم call of duty روی 360 بیشتر از 3 بودش
برای چی حجماشون با هم فرق میکنه مگه برای 2 تا کنسول به یه اندازه نیستن (از نظر حجم بازی و جا گرفتن روی هارد) ؟
چرا با هم فرق میکنن؟

هیشکی نیست؟!!!!!!!!

پاسخ
(12-21-2013, 07:51 PM)'JeSter' نوشته است:
(12-20-2013, 01:54 AM)'JeSter' نوشته است: دوستان چرا بعضی از بازی ها مثل wwe 2k14 و Call Of Duty :Ghosts  و خیلی های دیگه حجمشون تو 2 تا کنسول باهم فرق میکنه؟
چرا با هم فرق میکنن؟

هیشکی نیست؟!!!!!!!!

خب آخه برادر من هی میای از این سوالا میپرسی حالا چه فرقی به حال تو میکنه این چند گیگ باشه اون چن گیگ[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
حالا فرق دارن دیگه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
گرافیک 
نوع پردازش و سخت افزار و ایناشون با هم فرق داره خب حجماشونم فرق داره

پاسخ
(12-22-2013, 03:50 PM)'last assassin' نوشته است:
(12-21-2013, 07:51 PM)'JeSter' نوشته است:
چرا با هم فرق میکنن؟

هیشکی نیست؟!!!!!!!!

خب آخه برادر من هی میای از این سوالا میپرسی حالا چه فرقی به حال تو میکنه این چند گیگ باشه اون چن گیگ[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
حالا فرق دارن دیگه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
گرافیک 
نوع پردازش و سخت افزار و ایناشون با هم فرق داره خب حجماشونم فرق داره

همیشه میگن دونستن بهتر از ندونستنه :دی

پاسخ
درود:(
همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه یه اتفاق وحشتناک افتاد:(
دی وی دی 2 بازی GTA V افتاد رو موزائیک،نمیتونستم درست وش دارم،یکم کشیده شد رو زمین و خش دار شد:(
حالا که دیسک رو میزارم تا یکم از بازی لود میشه و یهو وسط صفحه لودینگ گیر میکنه،دستگاه گیر میکنه و دسته هم کار نمیکنه:(
بقیه بازیها مشکلی ندارم مشکل از دستگاه نیست...
راه حلی برای درست کردنش هست به غیر از دستگاه خش گیر؟
یه جا خوندم با خمیر دندون میشه برطرفش کرد،درسته آیا؟
..:ComingSoon:..
پاسخ
خمیر دندون بزنی میشه جیگر زلیخا! برو یه جدید بخر

دوستان Battle4 خریدم یه کم خیلی کم خش داره ولی بازی کلا بالا نمیاد ! خشش هم سطحی هست! چه کنم ؟!

راستی بازی هم 97% هست
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
پاسخ
(12-23-2013, 09:57 PM)'mammad_n4' نوشته است: خمیر دندون بزنی میشه جیگر زلیخا! برو یه جدید بخر

دوستان Battle4 خریدم یه کم خیلی کم خش داره ولی بازی کلا بالا نمیاد ! خشش هم سطحی هست! چه کنم ؟!

راستی بازی هم 97% هست

دقیقا چی میشه 
میخونه نمیخونه پیغام میده ارور میده تو بازی هنگ میکنه ؟ ....... چی میشه؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوالات و مشكلات XBOX 360 kasra 825 174,026 11-25-2017, 03:26 AM
آخرین ارسال: Pooya.seven
  خرید xbox live بدون کردیت کارت --shadow-- 1 2,219 12-01-2016, 01:35 PM
آخرین ارسال: --shadow--
  درخواست راهنمایی برای راه اندازی گیم نت Payamyekta 12 7,848 06-05-2016, 04:14 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  مشکل خلوط بودن سرور در gta v online xbox one Qazanfaree 2 2,645 01-28-2016, 12:34 PM
آخرین ارسال: Arefsca
  دانلود تم برای XBOX 360 (تم ها آپدیت شد در پست اول) Real G 32 24,465 10-13-2015, 10:07 PM
آخرین ارسال: morteza00981

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان