موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستانی که میگن the last of us بده:
اگر این بازی را انجام میدادید قطعا نظرتون این گونه نبود
من که خیلی با این بازی حال کردم
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
بدون شك The Last of Us[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
يه عنوان طنز مثل GTA V كه بر اساس سرقت پايه ريزى شده رو نبايد با عنوانى پر از احساسات مثل TLoU مقايسه كرد
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
11-23-2013, 06:33 PM
(آخرین ویرایش: 11-23-2013, 06:35 PM، توسط amaz.)
باور کن the last of us دو بار اشک منو در آورد مهم ترینش وقتی بود که جول الی رو داشت از اون مرکز بیرون میبرد احساسی ترین لحظه ی بازی و احساسی ترین لحظه ای که تو عمرم دیدم تازه ماجرا وقتی بهتر شد یا بهتره بگیم برای ما بدتر شد که با اون موسیقی فرا شاهکارش آدمو مجذوب خودش کرد.من فعلا پول ندارم ps4 بخرم اما اگر برای این کنسول the last of us 2 بیاید اولیناولویتم در زندگی خرید ps4 خواهد بود
ولی تو خود این مراسم مطمئنا gta v بهترین بازی سال خواهد شد
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
فقط تامب رایدر[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] خیلی صفا کردم باهاش[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
میدونم نمیشه ولی خب نظر منه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
امید وارم ماریو ببره تا بقیه ضایع بشن
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
11-24-2013, 10:09 AM
(آخرین ویرایش: 11-24-2013, 10:21 AM، توسط Mr.B.)
به نظر من هیچکدوم بهترین بازی سال نیست،چون تو این لیست بازی های خفن مثل کال او گوست یا بتل4 یا اساسین4 و....... دیده نمیشه،نمیدونم چجوری این نامزدا رو انتخاب کردن ولی ر...ن با این انتخاباشون نمیگم اینا بازیای بی نمکی هستن،مگه میشه ماریو قشنگ نباشه!تومب رایدر هم بازی خوبی بود... ولی منظورم اینه که بازی های خیلی خفن رو نیاوردن تو این لیست فقط توش جیتی ای وی خیلی خوفه و د لست آو آس . (من لست آو آس رو ندیدم فقط دیدم همه میگن قشنگه)
من به جی تی ای وی رأی دادم.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
میدونم بر اساس نمره ها بوده،ولی مثل این میمونه که به فیلم های در پیت بعضی وقتا اسکار میدن.
بهترین گیم لا اقل باید یه جوری باشه که آدم وقتی بازیش میکنه،دلش نخواد بازیای دیگه رو مثل بتل4 انجام بده.بیخودی که نمیگن بهترین گیم!
مثلأ د لست آو آس رو من دیروز وقتی دیدم این تاپیک اسمش رو آورده،رفتم تو اینترنت """گیم پلیش"""رو دیدم،به نظر من تنها چیز جالب این بازی داستانشه.قصدم اسپم دادن نیست ولی انگار سازنده های این بازی اصلأ از گیم پلی بویی نبردن[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]،فقط نویسنده هاش کارشون خوب انجام دادن.
خلاصه دیدم اگه من ایکس باکس داشتم،خیلی دلم نمیخواست تا جی تی ای وی مونده،بازیای دیگه رو بازی کنم،واسه همینم به جیتی رأی دادم،به نظر من تنها بازی لایق این عنوان هست.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]