موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(12-16-2013, 05:16 PM)'JeSter' نوشته است: (12-16-2013, 03:43 PM)'mahdi081' نوشته است: (12-16-2013, 01:39 PM)'JeSter' نوشته است: دوستان عزیز ایکس باکس رو نو که خریداری میکنی باید بدی برات اول کپیخور کنن یا مثله پی اس 3 نیس,که باید کپیخور کنی بعد بازی های کپی براش بخری؟!!!
مثلا همون موقه که نو هستش توش بازی های مثله burner max و یا رایت 97 درصد بذاری میخونه؟
احتیاجی نیس اول کپیخور کنن بعد بدی یا LT3 رو روش بریزن یا Jtag بکنن؟
برای اجرا بازی های کپی همون اول باید بدی برات کپی خورش کنن و یا این که jtag کنن
یعنی اگه مثلا یه بازی 6.7 هزار تومنی که تو بازار میفروشن رو بخوام روش بازی کنم نمیشه؟
اگه jtag بکنن دیگه نمیخواد کپیخورش کنن؟
اینجوری که خیلی بهتره!
برادر رنگ آمیزیت خوبه ها
گوش کن
کنسول ایکس باکس به نتهایی بازی کپی رو همینجوری اجرا نمیکنن و برای بازی کردن بازی های کپی باید بدی کنسول رو کپی خور کنن
برای کپی خور کردن 2 راه وجود داره
1-فریمور های lt که جدید ترینشون 3 هست که تو این روش درایو هک میشه و بازی های کپی رو به راحتی اجرا میکنه
2-جیتگ کردن تو این روش مادربرد یعنی مغز اصلی دستگاه هک میشه که علاوه بر اجرای بازی های کپی امکانات دیگه ای هم به کنسولت اضافه میشه مثل اجرای بازی از روی هارد که تو روش 1 بدون دیسک نمیشه
حالا هر دیسک به دو صورت میشه رایت شه که هر دو تاش کپی هستن و در هر دو نوع روش هک بالا قابل اجران
1- رایت 97% که نصفه رایت شده ولی تمام اطلاعات بازی روشه و اجرا میشه ولی نمیشه از روی هارد تو روش 1 اجرا نمیشه و به لنز دستگاه فشار میاره
2- برنر مکس که کامل رایت شده و همانند یک بازی اصل هست
حله؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 0
(12-16-2013, 05:50 PM)'last assassin' نوشته است: (12-16-2013, 05:16 PM)'JeSter' نوشته است: (12-16-2013, 03:43 PM)'mahdi081' نوشته است: (12-16-2013, 01:39 PM)'JeSter' نوشته است: دوستان عزیز ایکس باکس رو نو که خریداری میکنی باید بدی برات اول کپیخور کنن یا مثله پی اس 3 نیس,که باید کپیخور کنی بعد بازی های کپی براش بخری؟!!!
مثلا همون موقه که نو هستش توش بازی های مثله burner max و یا رایت 97 درصد بذاری میخونه؟
احتیاجی نیس اول کپیخور کنن بعد بدی یا LT3 رو روش بریزن یا Jtag بکنن؟
برای اجرا بازی های کپی همون اول باید بدی برات کپی خورش کنن و یا این که jtag کنن
یعنی اگه مثلا یه بازی 6.7 هزار تومنی که تو بازار میفروشن رو بخوام روش بازی کنم نمیشه؟
اگه jtag بکنن دیگه نمیخواد کپیخورش کنن؟
اینجوری که خیلی بهتره!
برادر رنگ آمیزیت خوبه ها
گوش کن
کنسول ایکس باکس به نتهایی بازی کپی رو همینجوری اجرا نمیکنن و برای بازی کردن بازی های کپی باید بدی کنسول رو کپی خور کنن
برای کپی خور کردن 2 راه وجود داره
1-فریمور های lt که جدید ترینشون 3 هست که تو این روش درایو هک میشه و بازی های کپی رو به راحتی اجرا میکنه
2-جیتگ کردن تو این روش مادربرد یعنی مغز اصلی دستگاه هک میشه که علاوه بر اجرای بازی های کپی امکانات دیگه ای هم به کنسولت اضافه میشه مثل اجرای بازی از روی هارد که تو روش 1 بدون دیسک نمیشه
حالا هر دیسک به دو صورت میشه رایت شه که هر دو تاش کپی هستن و در هر دو نوع روش هک بالا قابل اجران
1- رایت 97% که نصفه رایت شده ولی تمام اطلاعات بازی روشه و اجرا میشه ولی نمیشه از روی هارد تو روش 1 اجرا نمیشه و به لنز دستگاه فشار میاره
2- برنر مکس که کامل رایت شده و همانند یک بازی اصل هست
حله؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دمت گرم
حله[img]images/smi/s0 (85).gif[/img]
پلتفرم های شما:
آقایون دسته ی 360 بهتره یا 3؟!!!!
من فقط میدونم 360 برای بازی های FPS بهتره
البته منظورم اینه که مثلا این سایتایِ معتبر که بازی ها رو نقد میکنن یا بهشون نمره میدن دسته ی 3 رو بهتر میدونن یا دسته ی 360 رو[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
برام سوال شده[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
مثلا برا فوتبال کدوم بهتره برا فایتینگ و.....
و یه چیزه دیگه اینکه گرافیک بازی هایی مثه هیلو یا گرز به پایِ گرافیک آنچارتد یا لَست میرسه؟!!!!
مثلا اگه گیم پلی لست یا آنچارتد رو دیده باشید خیلی واقعی به نظر میرسن هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ داستانی و کارایی که انجام میدن!
خداوکیلی خوده فیلم سینمایی بود انگار یه فیلمُ بازیش رو با دقت و ظرافت ساخته باشن یعنی انقد عالی رو همه چیز کار کرده بودن[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
برا همین میخواستم بدونم انحصاری های 360 هم همینطوری هستن یا مثلا بازی تو سبک و گرافیک و داستان لست یا آنچارتد پیدا میشه؟!!!!![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 2
بهترین دسته واسه بازی های وزرشی و فایتینگ PS3 هست و شوترها هم x360. مطمئن باشین با از دست دادن لست آف آس و آنچارتد خیلی ضرر میکنید.
پلتفرم های شما:
میشه یه چندتا بازی مثه لست و آنچارتد معرفی کنید؟!!!
هم از لحاظ گرافیک قوی باشن هم از لحاظ استوری و گیم پلی
=============
L I O N E L
داداش به نظرت دردسره 3 زیاده؟
چون یکی از فروشنده ها میگفت هم هک کردنش گرونه هم آپدیت کردنش ولی بازی هاش (انحصاری هاش) از 360 خیلی قویتره
میگفت باید هر ماه یا هر موقع که آپدیت جدید میاد بیاری تا برات آپدیتش کنم!مگه آپدیت کردنش چقدر کار میبره؟!
مثلا اگه بخوای به فریمور 4.50 تبدلیش کنی خیلی رمان میبره و کاره سختیه؟!
برا همین برا خرید 3 دو دل شدم!چون اطلاعی نداشتم[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
یه چیزی من دستگام توی اتاقمه یذره سرده(یه خورده بیشتر [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) بعد اولش که میخوام بازی کنم دیسک رو که میذارم میخونه ولی بعد میزنه play game و عکسی از اون بازی نمیاره و اصلا تو بازی نمییره بعد یه دو سه بار انجام این کار بالاخره راه میفته چه کنم؟
یه چی دیگه امروز که میخواستم بازی کنم میخوند بعد میزد open tray ولی خودش نمی آورد بیرون خودم میاوردمش بیرون بعد یه مدت گفتم شاید به خاطر سرد بودن یه خورده باهاش رفتم تو اینترنت تا بلکه گرم شه بعد بازی رو گذاشتم شد آیا به سرما ربطی داره|؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
سرما
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام