نظرسنجی: آیا از این مقاله استفاده کردید ؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
بله خوب بود
73.33%
11 73.33%
بد نبود
20.00%
3 20.00%
نه اصلا به درد نمی خوره
6.67%
1 6.67%
در کل 15 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دربند گذشته | مقایسه ی dead rising 3 با نسخه ی 2
باید اعتراف کنم وقتی فهمیدم قرار نسخه ی سوم این بازی ساخته بشه خیلی خوشحال شدم و وقتی فهمیدم انحصار xbox one خیلی شاکی شدم . و رفتم تریلر های قدم به قدم بازی دیدم و حالا ی مقایسه می کنم با نسخه ی قبلی با توجه به چیز هایی که از تریلرها فهمیدم و ی جمع بندی می کنیم و بگم نسخه ی اول بازی نکردم .  اگر چیزی اشتباه بود یا کم بود دیگه خودتون ببخشید .

داستان
[تصویر:  02184938069934812150.png]
این بار وقت خود را صرف پیدا کردن دارو برای دخترتان نمی کنید ولی مشکلات جدی تر دارید

داستان بازی 10 سال پس از حوادث نسخه ی دوم بازی اتفاق می افتد . شما در نقش نیک راموس که یک مکانیک جوان است قرار می گیرید . نیک شخصیتی ترسوتر و احساسی تر نسبت به chuck greene دارد . می توانید  ترس او با مواجه شدن با اولین زامبی در اول بازی و مواجه شدن با باس فایت ها ببینید .داستان از 8 chapter تشکیل شده . برای تمام کردن مراحل مثل گذشته با محدودیت زمانی روبرو هستید و این خوب نیست . چون شما مجبورید طی زمان محدودی مأموریت های اصلی را انجام دهید پس نمی توانید هر کاری که دوست دارید انجام دهید و به کمک باز مانده ها بروید و هروقت خواستید به ادامه ی بازی بپردازید . شما باید طی 7 روز از شهر خارج شوید که زمان بیشتری نسبت به قبل به نظر می رسد و لازم نیست این زمان را صرف پیدا کردن دارو کنید .
[تصویر:  66331093291694578014.png]
استفاده از دو شخصیت اصلی نسخه ی دوم در بازی

بازی داستان خاص یا تأثیر گذاری ندارد اما در جاهایی شما را غافلگیر می کند. (اصلا داستان تاثیر گذار لازم ندارد فقط بهانه ای برای اینکه شما در یک شهر پر از زامبی تنها باشید کافی است.) از نکات مثبت دیگر داستان می توان استفاده کردن از شخصیت های نسخه ی قبل و مرتبط بودن به داستان قبلی را نام برد اما  مثل گذشته خیلی کم وقت خود را با شخصیت ها می گذرانید و فقط در چند کات سین یا تلاش برای نجات آن ها با آن ها روبه رو می شوید . و در آخر با پایانی سر کاری بازی را به نسخه ی بعدی پاس داده می شود .

گیم پلی

سیستم سلامتی بازی هم دقیقاً مثل گذشته است . از چند مربع تشکیل شده و می توانید با خوردن خوراکی ها  آن را جبران کنید . دیگر لازم نیست برای ذخیره کردن بازی از مکان خاصی استفاده کنید (دستشویی ها) . نیک سریع تر از chuck greene است و تمام حرکاتی که تا آخر بازی یاد می گیرید اول بازی بلد هست (مثل شیرجه زدن) و از همه مهم تر این که می تواند بدود و مثل نسخه ی قبل برای این که از جایی به جای دیگه بروید اشک شمارا در نمیاورد . از نکته های شکنجه آور نسخه ی قبل لودینگ های طولانی بود که در این نسخه کلاً حذف شده . یعنی دیگر لازم نیست برای عبور از یک در با لودینگ مواجه شوید.  وسایل نقلیه در بازی وجود دارند و تنوع آنها خیلی بیشتر از قبل شده است . ماشین های سرعتی , ماشین های قدیمی , ماشین های سنگین و موتور ها . بازی تمی جدی تر نسبت به نسخه ی قبل گرفته . و از اون ریتم کند و بدون موسقی و گیم پلی کسل کننده ای که داشت فاصله گرفنه و کمی جدی تر و ترسناک تر از قبل شده است . محیط بازی خیلی بیشتر نسبت به قبل شبیه محیط آخرالزمانی هست چون در یک شهر اتفاق می افتد نه چند فروشگاه . خیلی بیشتر سلاح های گرم در بازی دیده می شود . سلاح های سرد هم وجود دارند و تنوع آن ها بیشتر شده . کلاً بهم ریختگی سلاح ها بهتر کار شده . مثلاً در طی مسیری که دارید از اره برقی و تلوزیون و rpg و میز و نارنجک استفاده می کنید . این بار هم مثل گذشته تنها دشمنان شما زامبی ها نیستند . با آدم هایی که کشتن آن ها سخت تر از زامبی ها هست (boss fight) هم مبارزه می کنید و آدم هایی که در مناطقی از شهر به شما حمله می کنند . زامبی ها هم از تنوع بیشتری برخوردار هستند . هم از نظر ظاهر و هم از نظر وجود زامبی های خاص . زامبی های زندانی که خیلی  بزرگ هستند و به این راحتی ها کشته نمی شوند , زامبی های پلیسی که به شما شلیک میکنند , زامبی های آتش نشان که با سلاح سرد به شما حمله می کنند و ...  .
[تصویر:  45715268472890618381.png][تصویر:  67273848473717502168.png]
[تصویر:  64645613861182743194.jpg][تصویر:  32308085944405802742.jpg][تصویر:  17805181957614398267.png]
زامبی های جدید بازی
مأموریت های اصلی بازی معمولا شامل فرار از جایی به جای دیگر می شود تا وسط بازی که آدم ها وارد داستان می شوند و شما مجبور می شوید بازی را زنجیر وار تا آخر انجام دهید . مأموریت های فرعی هم مثل گذشته نجات بازماندگان و boss fight ها هستند که می توان آن ها را نکشت (اگه از اون جا رد شید اذیت میکنن) ولی بعضی از آن ها به داستان مرتبط هستند و جزء بازی اصلی حساب می شوند . در مقایسه boss fight ها مثل گذشته هستند ولی از تنوع بیشتر برخوردار هستند و سیستم کشتن  آن ها مثل گذشته جاخالی و ضربه زدن است اما ی شانس برای دفاع به شما می دهد نه مثل نسخه ی قبل با یک ضربه پخش زمین شوید . من خودم به شخصه از سیستمی که نسخه ی قبلی داشت خیلی شکنجه می کشیدم . با کشتن زامبی ها و boss fight ها و نجات دادن مردم امتیاز (pp) کسب می کنید ولی نه برای این که بفهمید چطور سلاح ترکیبی جدید درست کنید برای اینکه خود را آپگرید کنید . برای ساخت سلاح های جدید یا باید خلاقیت به خرج دهید یا در شهر به کاوش بپردازید چون نقشه ی ساخت سلاح های ترکیبی در شهر پراکنده شده . اما این بار فقط سلاح های سرد و گرم و ترکیبی نیستند وسایل نقلیه هم هستند و می توانید آن هارا باهم ترکیب کنید .
[تصویر:  18964486745105279223.png]
هنور تصاویری از گذشته در بازی دیده می شود

ی چیز دیگر که در نسخه ی قبل شکنجه آور بود درست کرد سلاح های ترکیبی بود که در این نسخه حدف شده است یعنی لازم نیست برای ترکیب یک میخ با یک چوب بیسبال به محل خاصی بروید هر جایی می توانید این کار را در عرض چند ثانیه انجام دهید . اما همزمان با این کار می توانید دو ماشین را باهم ترکیب کنید . یعنی در عرض چند ثانیه می توانید از دو ماشین سنگین یک ماشین جنگی بسازید که باعث غیر طبیعی شدن بازی شده است . ی بخش دیگر که خیلی کمرنگ در بازی وجود دارد دکمه زنی است ولی اصلا از تنوع برخوردار نیست . به عنوان مثال برای جدا کردن زامبی ها از خود دکمه ی B و هنگامی که سوار ماشین هستید دکمه ی X در نظر گرفته شده .

صدا گذاری و موسقی

شاید فکر کنید که صدا گذاری بازی هیچ تغییری نسبت به قبل نکره اما واقعا خیلی بیشتر از نسخه ی قبل به آن توجه شده . تفاوت آن را زمانی میفهمید که بازی کنان دیگر با شما صحبت میکنند . واقعا اشکم درمیومد وقتی توی نسخه ی قبل می خواستید با کسی صحبت کنید . ی چند خط زیر صفحه نوشته می شد و طرف شما را نگاه می کرد . صدا گذاری شخصیت ها  به خوبی کار شده و مهم تر این که وجود دارد و به آن توجه شده است . بازی از اون سایلنتی که نسخه ی قبل داشت خارج شده . در هنگام گشت و گذار در شهر صدای زامبی ها شنیده می شود , صدای دزدگیر ماشین ها , صدای کمک خواستن بازمانده ها , حتی صدای تلوزیونی که در برخی از مغازه ها روشن است . در کنار این ها در بیشتر مواقع با موسقی ملایم و دلهره آور همراهی می شوید و در زمان درگیری با موسقی تند مثل (assassin’s) . علاوه بر این صدای انفجار ,  صدای وسایل نقلیه و سلاح های گرم به خوبی کار شده .

گرافیک
[تصویر:  57626216574426588773.png]
خوبه معنی زیاد رو هم فهمیدیم
گرافیک بازی پیشرفت قابل توجهی داشته هرچند انتظار بیشتری از گرافیک این بازی بود . بافت ها خیلی بهتر نسبت به گذشته طراحی شده اند . جنازه ی زامبی ها مثل گذشته غیب نمی شوند اما خیلی از باگ هایی که در نسخه ی گذشته بود و باگ های ریز در این نسخه هم وجود دارد . از غیب شدن سلاح هایی که خراب می شوند بگذریم از گیر کردن موتور بخاطر یک تیکه چوب هست تا پرت شدن ماشین برای برخود به یک زامبی . مشکلی دیگر که در نسخه ی قبل وجود داشت این بود که در طی بازی از هر چیزی که استفاده می کردید وقتی به همان جا بر می گشتید دقیقا همه چیز مثل اول بود حتی زامبی ها هم به همون ترتیب به شما حمله می کردند . راستش متوجه نشدم این مشکل حل شده یا نه چون محیط خیلی بزرگ تر شده به طوری که کمتر پیش میاد از ی جا دو بار رد بشید و تعداد زامبی ها هم 3 برابر شده و اصلاً نمی توان مستقیم یا با یک ماشین با آن ها در گیر شد .
[تصویر:  63246770514657133160.jpg] 
نتیجه گیری

بازی داستان خاصی ندارد ولی قابل قبول است . صدا گذاری بازی پیشرفت قابل توجهی داشته . گرافیک بازی پیشرفت داشته ولی در حد یک بازی نسل هشتمی نیست . گیم پلی بازی تغییر خاصی نکرده ولی نسبت به گذشته لذت بخش تر شده است . بازی از اون تم مسخره و فان فاصله گرفته ولی چون پایه ی بازی از اول این بوده هنوز هم نتوانسته به کلی از آن جدا شود .  این که ی زامبی با یک شمشیر نصف میشود ولی یک آدم نه . اینکه یک زامبی می سوزد ولی یک آدم نه . اینکه یک آدم با یک rpg میمیرد ولی یک boss fight که یک آدم عادی هست نه . اما من خودم که خیلی دوست دارم این بازی را تجربه کنم حتی به قیمت خرید xbox one .
[تصویر:  87717379078483680076.png]
وقتی این آدم با این ضربه نصف نشد تعجب نکنید
پاسخ
به نام خدا
خیلی عجیبه.[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img] من کلا نظر نمیدم. چون غیر از تشکر و گفتن خسته نباشید، چیز دیگه ای نمیگم. (به نظرم کسای دیگه بهتر از من میتونن نظر بدن.) ولی با توجه به بازدید کم و نبود هیچگونه نظری، (خیلی اعصاب خردکنه. میدونم. خودم کم اینجوری نشدم) تنها مشکلی که به نظرم میرسه، عنوان ضعیفته. ( آخه نقد به این خوبی، بهش میگی مقایسه؟) درمورد "دربند گذشته" چیزی نمی دونم چون از بازیش هیچی نمیدونم. (عنوان بدی هم نیست) ولی چون تو نقدت بازی رو با نسخه قبل مقایسه کردی (که فکر کنم تو بررسی همه چند قسمتی ها، با نسخه قبلش مقایسه اش میکنن) دلیل نمیشه در حد یه مقایسه ساده (چیزی که شاید خیلی ها فکر کردن) پایینش بیاریش.
به نظرم بررسی خیلی خوبی بود؛ مخصوصا با توجه به بررسی فقط از روی تریلرهاش.
امیدوارم مقالاتت دیگه ایجوری نباشه.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
(12-29-2013, 11:25 PM)'PWLG' نوشته است: به نام خدا
خیلی عجیبه.[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img] من کلا نظر نمیدم. چون غیر از تشکر و گفتن خسته نباشید، چیز دیگه ای نمیگم. (به نظرم کسای دیگه بهتر از من میتونن نظر بدن.) ولی با توجه به بازدید کم و نبود هیچگونه نظری، (خیلی اعصاب خردکنه. میدونم. خودم کم اینجوری نشدم) تنها مشکلی که به نظرم میرسه، عنوان ضعیفته. ( آخه نقد به این خوبی، بهش میگی مقایسه؟) درمورد "دربند گذشته" چیزی نمی دونم چون از بازیش هیچی نمیدونم. (عنوان بدی هم نیست) ولی چون تو نقدت بازی رو با نسخه قبل مقایسه کردی (که فکر کنم تو بررسی همه چند قسمتی ها، با نسخه قبلش مقایسه اش میکنن) دلیل نمیشه در حد یه مقایسه ساده (چیزی که شاید خیلی ها فکر کردن) پایینش بیاریش.
به نظرم بررسی خیلی خوبی بود؛ مخصوصا با توجه به بررسی فقط از روی تریلرهاش.
امیدوارم مقالاتت دیگه ایجوری نباشه.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

یعنی مشکل عنوانش ؟ مقاله مشکلی نداره ؟
نمیتونستم بگم نقد چون بازیش نکردم . (نسخه 3)
قبلاً هم با این استقبال گرم مواجه شدم برام عادی . من سعی می کنم همیشه ی چیز متفاوت بنویسم ی چیزی که خیلی بیشتر از ی نقد باشه ولی همیشه با این استقبال گرم مواجه میشم هر چند مقالات زیادی هم ننوشتم اما تمام تلاشم کردم که مقاله ی جذاب و به درد بخوری باشه . [img]images/smi/s0 (67).gif[/img]

پاسخ
قشنگ بود فقط عکس زیاد گذاشتی, قست نتیجه گیری چندان جالب نشده ولی در کل خوب نوشتی
دوست دارم این قسمت رو تجربه کنم.

پاسخ
مقایسه فوق العاده ای بود.تازه وقت کردم بخونمش!!بهتره که از فونت معمولی استفاده کنی!اما کلا طرز بیانت قشنگ بود و گیم پلی هم خیلی قشنگ توضیح دادی.فقط بین عکسات سعی کن یک متن بذاری یا از تعداد عکس ها کم کنی.حیف که قادر به بـازی کردنش نیستم.اما کلا آفرین...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
پاسخ
(01-05-2014, 02:14 AM)'DEAD_MAN' نوشته است: مقایسه فوق العاده ای بود.تازه وقت کردم بخونمش!!بهتره که از فونت معمولی استفاده کنی!اما کلا طرز بیانت قشنگ بود و گیم پلی هم خیلی قشنگ توضیح دادی.فقط بین عکسات سعی کن یک متن بذاری یا از تعداد عکس ها کم کنی.حیف که قادر به بـازی کردنش نیستم.اما کلا آفرین...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

زیر هر عکس توضیح دادم . فقط 5 تا عکس که برای معرفی زامبی های جدید که اگه نباشه عکس ها کم . فونت هم ی کم اینترنتم قاطی داشت بهترین جوری که تونستم درش بیارم این بود حالا بازم سعی می کنم ببینم میشه کاریش کرد .

پاسخ
پیش نمایش خوبی بود خوشم اومد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مقایسه بازی wow با new world beh123 1 731 01-06-2023, 11:00 AM
آخرین ارسال: PEYMAN66
  این درباره خانواده است | نقد و بررسی The Walking Dead Season 3: A New Frontier Ep.1&2 B.A.T 3 3,563 02-26-2017, 05:02 PM
آخرین ارسال: Dead-pool
  نسخه سیزدهم مجله گیمفا دیجیتال منتشر شد | سری جدید، با کیفیتی جدید saeed aghababaee 1 1,650 08-09-2016, 07:14 PM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati
  این انسان‌های کثیف‌تر از زامبی | نقد و بررسی The Walking Dead: Michonne EP.2 B.A.T 1 2,053 04-21-2016, 08:13 AM
آخرین ارسال: Arash356
  نقد و بررسی The Walking Dead: Season 1 Arash-Fire 11 3,525 03-17-2016, 06:25 PM
آخرین ارسال: mohireza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان