امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک دانلود بازی ها و نرم افزارهاي موبايل
لطفا نظرات سارنده خود رو درباره بهبود تاپيك بگيد!
پاسخ
(12-28-2013, 01:18 AM)'MR.FULLHD' نوشته است: لطفا نظرات سارنده خود رو درباره بهبود تاپيك بگيد!

تاپیک خیلی خیلی خلوته ! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
خیلی ها هم میان و دانلود هم میکنن ولی زورشون میاد اون دکمه ی تشکر رو بزنن ! [img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
در کل از بچه هایی که این تاپیک رو زنده نگه میدارن ممنونم ! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] ( نمیدونم اگه شماها نبودید چیکار باید میکردم . خدایی خیلی کمکم کردید ! [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img] )

[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost

It's empty and cold without you here, too many people to ache over

Avenged sevenfold - Size the day
پاسخ
(12-28-2013, 01:18 AM)MR.FULLHD نوشته است: لطفا نظرات سارنده خود رو درباره بهبود تاپيك بگيد!

به نظرم بـاید دوباره همین طور برنامه و بـازی های جدید بذاری تا بـازم شلوغ شـه!!!
رو کمک منم از الان حساب کن!

بعضی از انسان ها عضو گروهی هستند که دست به دست هم می دهند تا آینده را بسازند، اما عده ای هم هستند که انرژی خود را به گذشته اختصاص می دهند.
MAX PAYNE

[تصویر:  f466353_max_payne_3_wallaper.jpg]
پاسخ
به نظر من تاپيك خيلى خوبى هست ولى مشكل اصليش اينه كه گيمر موبايل و اسمارت فون زياد نيست. 
پاسخ
خب باید بگم در مورد تاپیک تون که عالیه فقط به نظر من اگه یه مقدار هماهنگی بین تون ایجا کنید، بهتره برای مثال:
1)تقسیم بندی کنید کارا رو بین خودتون مثلا یکی نرم افزار های اندروید رو بذاره و یکی دیگه جاوا و سیمبین و یا آ او اس[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
2)یه چارت واسه خودتون تشکیل بدید([img]images/smi/s0 (60).gif[/img]) سخته میدونم ولی خب خیلی به تاپیک نظم می بخشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
3)یکی رو به عنوان سرگروه خودتون انتخاب کنید که به بقیه اعضا سر و سامون بده[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
4)با هم دیگه بیشتر در ارتباط باشید تا کادرتون منسجم تر بشه(خودت میدونی چی می گم)[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
5)البته بهتر بود تاپیک  مربوط به دانلود بازی های کامپیوتری هم می بود چون باعث جذب بیشتر مخاطبان میشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فقط چون گفتی برای بهبود تاپیک گفتم کمکی کرده باشم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ
با سلام خدمت دوستان گلم
ممنون از اینکه نظرات سازنده خودتون رو گفتید و من همچنان منتظر کمک شما و نظرات بقیه دوستان هسنم
امروز براتون بازی مهیج طناب را ببر 2 (cut the rope 2) که خیلی محبوب و پر طرفدار هستش رو براتو قرار دادم
این بازی برای ios یک دلار هستش
[تصویر:  screen568x568.jpeg]
app store
بزودی یرای اندروید لینک دانلود رو قرار میدم

ورژن جدید بازsheep happens
[تصویر:  com.kongregate.mobile.sheephappens.google1.jpg]
برای اولین بار براتو لینک رو از بازار گزاشتم اگه خرابه بگین
اگه شما با گوشی بیاین و برنامه بازار رو هم داشته باشین اگه بر روی لینک زیر کلیک کنید خود به خود برنه بازار باز میشه و صفحه این بازی میاد
بازار

ورژن جدید بازی subway surfs
[تصویر:  com.kiloo.subwaysurf1.jpg]
بازار
پاسخ
[تصویر:  Max-Axe.jpg]

دانلود
-------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  Gas-Station-Rush-Hour.jpg]

دانلود بازی
دانلود دیتا

محل قرارگیری دیتا : sdcard/Android/obb

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  Call-of-Mini-Infinity.jpg]

دانلود بازی
دانلود دیتا

------------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  Power-Disc.jpg]

دانلود
--------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  X-Construction.jpg]
دانلود
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  Cut-the-Rope-Holiday-Gift.jpg]
دانلود
------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  Grandpa-and-the-Zombies.jpg]
دانلود بازی
دانلود دیتا

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
[تصویر:  Special-Enquiry-Detail-2.jpg]
دانلود بازی
دانلود دیتا

پاسخ
دوستان
من همچنان منتظر نظرات شما هستم
پاسخ
تایپیک خیلی بروز و فعالی هست
ممنون
Gamefa.com
 TechFars.com 
CinemaFars.com
پاسخ
من اینا رو می خوام 
anomaly korea
motoheroz
aces of the luftwaffe
sonic dash
contre jour
pics art - photo studio
با تشکر
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاپیک رسمی سوالات و مشکلات شما در موبایل و گوشی های هوشمند Station 80 21,774 10-31-2016, 08:28 PM
آخرین ارسال: Booker_Dewitt
  دانلود نرم افزار دوربین بدنساز برای اندروید + لینک کافه بازار Moien_fr 2 2,146 10-27-2015, 12:23 AM
آخرین ارسال: Moien_fr
  تاپیک درخواست و رفع مشکلات برنامه های موبایل Station 0 1,605 08-11-2015, 02:27 PM
آخرین ارسال: Station
  دانلود رام های رسمی سونی Mr.Mehdi 1 1,392 07-07-2015, 01:35 PM
آخرین ارسال: Mr.Mehdi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان