01-30-2014, 02:46 PM
میخوام یه بند موزیک راه بندازم اسمشو بذارم Unknown Artist
نیاز نیست آهنگی بدیم بیرون، همینجوری کلی آهنگ به اسممون هست[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺩﺭﺩ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﮊﺍﭘﻨﯽ ﻫﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯﻣﺎﺳﺖ!
ﺑﺪﺑﺨﺘﺎ ﻫﺮﺟﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻦ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻃﺮﻓﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﻦ[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
بعضی ها یه جوری پشت قلیون میشینن و عکس میگرن
که انگار پشت لامبورگینی نشستن[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
.
من عادت داشتم با پارچ آب می خوردم اونم از سمتی که دسته پارچ بود. تزم این بود که کسی عقلش نمی رسه از این سمت بخوره دهنیش کنه!
.
مثل من خیلی تنهایید؟
حوصلتون سر میره؟
بیکارید؟
یه پیشنهاد دارم واستون!
یه قرص جوشان بندازید تو آکواریوم...
لامصب ماهی ها تا نیم ساعت واستون بندری میرقصن[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
توجاتخم مرغی خونه شماهم همه چیزهست بجزتخم مرغ
مثل دارو؟[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
.
یه روزی میاد علم اینقدر پیشرفت میکنه که یخچال میاد تو اتاقت خودشو بازوبسته میکنه میره!!!
.
آقا داماد چیکاره ان؟
خواننده ان
چه سبکی میخونن؟
سبک نیازمندی ها روزنامه های کثیرالانتشار میخونن [img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
.
خالم بهم زنگ زده میگه اینترنت پر سرعت داری
لطفا واسم فیلم بر باد رفته رو دانلود کن...
گفتم باشه چجوری به دستت برسونم؟؟؟
گفت :خوب واسم ایمیل کن دیگه[img]/images/smi/new/wall.gif[/img]
.
نصیحت من ب جوونایه امروزی
تورو خدا ب حرف مامان باباتون... ب حرف بزرگتراتون گوش کنین... اذیتشون نکنید.. قهر نکنید ک بخواید خونه رو ترک کنید
ب خدا ما دیگه تحمل یه خواننده جدیدو نداریم[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
(بی مزه هم خودتونید[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img])
نیاز نیست آهنگی بدیم بیرون، همینجوری کلی آهنگ به اسممون هست[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺩﺭﺩ ﺷﮑﺴﺖ ﻋﺸﻘﯽ ﮊﺍﭘﻨﯽ ﻫﺎ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯﻣﺎﺳﺖ!
ﺑﺪﺑﺨﺘﺎ ﻫﺮﺟﺎ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻦ ﻗﯿﺎﻓﻪ ﻃﺮﻓﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﻦ[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
بعضی ها یه جوری پشت قلیون میشینن و عکس میگرن
که انگار پشت لامبورگینی نشستن[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
.
من عادت داشتم با پارچ آب می خوردم اونم از سمتی که دسته پارچ بود. تزم این بود که کسی عقلش نمی رسه از این سمت بخوره دهنیش کنه!
.
مثل من خیلی تنهایید؟
حوصلتون سر میره؟
بیکارید؟
یه پیشنهاد دارم واستون!
یه قرص جوشان بندازید تو آکواریوم...
لامصب ماهی ها تا نیم ساعت واستون بندری میرقصن[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
.
توجاتخم مرغی خونه شماهم همه چیزهست بجزتخم مرغ
مثل دارو؟[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
.
یه روزی میاد علم اینقدر پیشرفت میکنه که یخچال میاد تو اتاقت خودشو بازوبسته میکنه میره!!!
.
آقا داماد چیکاره ان؟
خواننده ان
چه سبکی میخونن؟
سبک نیازمندی ها روزنامه های کثیرالانتشار میخونن [img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
.
خالم بهم زنگ زده میگه اینترنت پر سرعت داری
لطفا واسم فیلم بر باد رفته رو دانلود کن...
گفتم باشه چجوری به دستت برسونم؟؟؟
گفت :خوب واسم ایمیل کن دیگه[img]/images/smi/new/wall.gif[/img]
.
نصیحت من ب جوونایه امروزی
تورو خدا ب حرف مامان باباتون... ب حرف بزرگتراتون گوش کنین... اذیتشون نکنید.. قهر نکنید ک بخواید خونه رو ترک کنید
ب خدا ما دیگه تحمل یه خواننده جدیدو نداریم[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img]
(بی مزه هم خودتونید[img=18x18]images/smi/s0 (43).gif[/img])