(02-06-2014, 07:36 PM)'arthor' نوشته است: سلام ... salam
خوبی ؟؟؟ بله
خوبم ... [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] خوبن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
چه خبر ؟؟؟ به سایت های خبری مراجعه شود
از این ورا ؟؟؟ از اون ورا؟خونه ی خاله کودوم وره؟
چه کارا میکنی ؟؟؟ بازی،درس،اینترنت گردی و ...
میخوای چه کاره شی ؟؟؟ نمی دونم
باباتو بیش تر دوست داری یا مامانتو ؟؟؟؟ [img]images/smi/s0 (45).gif[/img] ( میتونی جواب ندی فقط برا شوخی پرسیدم ) هیچکدومو دوست ندارم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بیش تر چه گیمری رو دوست داری ؟؟؟ گیمری که ادب داشته باشد و برای دیگران ارزش و احترام قائل باشد نه مثل بعضی ها ...
نظرت در مورد سایت و انجمن گیمفا ؟؟؟ سایت زیاد زئد آپدیت نمیشه ولی خوبه فقط نظرات کمه،باید انقدر سایتو زود آپدیت کنیم و کیفیت مطالبو بالا ببریم که طرفداران سایت نیز زیاد شوند.
تو چه زمینه هایی استعداد داری ؟؟؟ این رو دارم جدی می گم تقریبا تو هر زمینه ای که میرم به سمتش موفقم!فکر نکنی زیاد تعریف می کنم از خودم [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
اگه بخوای گیم بزنی اسمشو چی میزاری ؟؟؟ خیلی بهش فکر کردم و اسمشو میذارم آسمان ایران چون بازی قراره تو ایران باشه
اگه بگن 10 دقیقه دیگه نتت تموم میشه چیکار میکنی ؟؟؟ چنین اتفاقاتی تا کنون زیاد افتاده است و در آن مواقع انسان باید سریع وارد عمل شود و همه ی صفحات وب را زیرو رو کند همچنین تا می تواند دانلود کند.
نظرت درمورد آواتارم ؟؟؟[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] ماشاا.. اسم خودتو با مهارت تمام درست کردی و گذاشتی رو آواتارت و جدا که آفرین می خواد.
نظرت در مورد امضام ؟؟؟[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] تعریف از خود
نظرت در مورد کار هام ؟؟؟[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] کدوم کارها؟اگه منظورت لوگو هست که عالیه!
نظرت در مورد خودم ؟؟؟[img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] پسر گلی هستی!
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه .... اشکال نداره
ممنونم که جواب دادی ...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] خواهش
با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] خسته نباشی
بای[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] خدانگهدار
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر | Station | 212 | 49,666 |
09-11-2022, 07:14 PM آخرین ارسال: arameshtala |
|
چرا دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره ...؟؟ | SPERSIA | 0 | 791 |
01-23-2022, 07:28 PM آخرین ارسال: SPERSIA |
|
تبلیغات در سایتهای نیازمندی(450سایت فعال) بدون محدودیت | honargara | 0 | 1,555 |
03-02-2016, 08:07 PM آخرین ارسال: honargara |
|
جذب نویسنده فعال | ALAN | 4 | 2,453 |
11-17-2012, 05:52 PM آخرین ارسال: ACF |
|
جذب مدیر فعال برای تک تک بخشهای انجمن | omidgamerha | 1 | 1,763 |
11-01-2012, 10:15 AM آخرین ارسال: Amir Game |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان