02-17-2014, 08:44 PM
=====================================================
=============================================================
=========================================================
شما اگه دقت کنین ، خود کلمه “رودرواسی ، رودروایسی ، رودربایسی ، رودربایستی”هم سر انتخاب گزینه درست تعارف داره ، از ما چه انتظاری میره !؟
.
.
.
ظهر تو تلویزیون دختره میگفت بابام گاواشو فروخته برا خواهرم جهاز خریدهبابام بهم گفت شانس آوردیم دختر نداریم ، وگرنه مجبور بودم بفروشمت :|
.
.
.بچهی مردمِ دیگهگاهی دلش میخواهد مواقعی که شما بیکار هستیددر نیم ساعت دانشجوی دکترای فیزیک هسته ای شود !
.
.
.
ما تنبلا یه بار خونه رو تمیز میکنیم هرچی مهمونه صدا میکنیم تو همون هفته بیاد !
.
.
.اگه یوقت رفتین تو اتاق بچتون ، دیدین داره با دقت به دسکتاپ خالی نیگا میکنهچیزی نپرسین ، فقط بخوابونین زیر گوشش !
.
.
.بعضیام هستن وقتی ادکلن خودشونو میزنن : تس تسولی وقتی از ادکلن یکی دیگه میزنن : تسسسسسس توسسسسزارت زورت (زیر بغل -لای ناخنا ) هاااارت هووورت :|این آدما رو از سطح شهر جمع کنید خو !
.
.
.من هر وقت پیام تبلیغاتی واسم میاد ، نخونده حذفش میکنماین اواخر اپراتور بهم پیام داده : بذار حرفمو بزنم اگه غیر منطقی بود بعد پاکش کن !
.
.
.دختر : چن روز پیش دیدمتکه سر پیچ به دخترا چشمک می زدیپسر : چشمک نمیزدمسر اون پیچ خیلی باد میومد یه چیزی رفت تو چششمدختر : آره ! بعدشم رفت تو ماشینت !
.
.
.دارم میمیرم از تشنگی!ولی حوصله ندارم تا آشپزخونه برم!به نظرتون آبِ توی اتو بهداشتی تره یا آکواریوم ؟!
.
.
.دختره تازه ۱۰ سالش شده نوشته:سیگار یا ماشه ؟کدام را امشب بکشم؟!کسی عروسک این بچه رو ندیده ؟
.
.
.اینایی که میخوان خودشونو از ارتفاع پرت کنن پایین و خودکشی کننچرا با احتیاط میرن لبهی پرتگاه؟؟؟خب تو که قراره خود کشی کنه دیگه این لوس بازیا چیه از خودت در میاری؟!!.
.
.من بزرگترین مشکل کودکیم این بود کهنکنه یه وقت یادم بره نفس بکشم خفه شم بمیرم !.
.
.بهترین راه حفظ امنیت دستشوییهایی که قفل نداره ، اینه که :شیلنگو بگیری دستت هرکی اومد تو خیسش کنی ! ^.^