(04-05-2014, 07:19 PM)'JOHN ABROZZI' نوشته است: هی عمو هی.... هی
درود بر تو ای مرد جوان درور
چطوری یا نه؟ خوبم
تو چرا لاف میدی میگی 15 سالمه ؟ خب 14
نظرت درمورد من؟ بچه ی خوبی هستی و فیلم دوست داری
اواتارم؟ Drive
امضام؟ Drive
ps3? خوب نی
قضیه زامبی تو WD چیه؟ باحاله
پول دارین؟ نه متوسط هستیم
نظرت درباره بوشهر؟ نرفتم
شاهین شهر؟{اصفهان} نرفتم
ارامنه? نظری ندارم
ROLLS ROYCE؟ ماشین شیک
فیلمdrive? فیلمش عالیه
اهنگ night call? نشنیدم
بابک جهان بخش؟ ازش خوشم نمیاد
یکی از بدیام چیه؟ نمیدونم
یکی از خوبیام؟ بچه ی خوبی هستی
یه سوال ازم بکن؟ PS4 یا XBOX ONE???
خب دیگه بسته باشه
تا درودی دیگر بدرود بدرود
یا
byby[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
(04-05-2014, 08:17 PM)'Gladiator' نوشته است: سلام . درود
1- دلت می خواد در آینده چیکاره شی؟!مهندس کامپیوتر{بازی ساز}
2- [font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]چه جوری با سایت و انجمن آشنا شدی ؟! یکی از فامیلام مجله ی الکترونیک گیمفا را بهم داد من رفتم تو سایت[/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font]
3- چه پیش بینی واسه گیمفا در آینده داری[font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma][font=tahoma]؟! اینده ی خوبی داره
4 - نظرت در مورد سایت چیه؟!عالیه
5- نظرت در مورد انجمن چیه؟! خوبه ولی ای کاش تمش عوض شه
6- چه پیشنهاداتی برای بهتر شدن انجمن داری؟! تم جدید
7- چه پیشنهاداتی برای بهتر شدن سایت داری؟! تحریره کردن من[/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
8- هفت نفر از افرادی که تو انجمن باهاشون رابطه خوبی داری رو نام ببر؟ خیلی هستند من با همه دوستم
9- یکی از ضعف های انجمن؟!افرادی که با کامنت گذاشتنشون باعث کنارگی نویسنده های تازه کار میشوند{برای فردی که اولین نقدشو میزاره}
10- یکی از ضعف های سایت؟!سایت ضعفی نداره
موفق باشی . ممنون بای
(04-05-2014, 10:25 PM)'Mohamad.h.a' نوشته است: سلام
چرا ازدرس خوشت میاد ؟چون باهاش میتونم به شغل ایندم برسم
موفق باشی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
بدرود
![[تصویر: 0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg]](http://*****/images/0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg)