امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins
سلام مجددا [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
دوست خوب من چرا چند سالی است کمپانی ها سعی در ساخت بازی از قهرمانان کمیک دارند ؟ خب نگفتی فدای سرت ولی وقتی خواننده می خونه دوست داره بدونه چرا ؟
پرانتز یکی از کاربرد هاش واسه اینه که جمله داخلشو نخونن درسته ؟ مردمم این روزا وقت ندارن سه ساعت وقت بزارن جمله داخلشو بخونن و به جمله ی اصلی ربطش بدن ! پس اگه برش داریم جملت این میشه : DC از انتشارات بسیار موفق در خلق شخصیت های قهرمان می­باشد که "بتمن"، یکی از معروف­ترین آنهاست. خب پس با این حساب من از کجا بفهمم DC یعنی چی ؟(جواب : به پرانتز مراجعه شود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] )
از این به بعد خواستی از مخفف استفاده کنی اینارو یادت باشه : قبل این که نام کامل اون مخففه رو تو داستان نیاوردی استفاده نکن یا اینطوری بگو : Detective Comics به اختصار DC و...
در مورد بقیه مقدمه حرف نزنم بهتره که نفهمیدم در و پیکرش کجاست ! آها پیدا کردم از خلق به بعد تازه پرانتزتو می بندی !!! کلا خودتم نفهمیدی چی شدش دقیقا ! ولی ادامه مقدمه ات خوب بود و سوالی که پرسیدی بودی یکم چالش بر انگیز بود 
جواب سوال را می دانند رو می کردیش جواب این سوال را دریافتند بهتر بود
اون موقع فکر می کردی راک استاره ! برای خودت فک می کردی
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] خوب نبود ! خودم تو دلم بهت گفتم : ایش بی مزه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img].

Batman Arkham Asylum (مرد خفاشی تیمارستان آرکهام) اولین نسخه از این سری بازی هاست :
Arkham Asylum اولین نسخه از سری بازی های Batman است ! در ضمن هاست نه ! ها است ! هاست یعنی میزبان !

اگر باز هم وقت شد نگاهی می اندازم موفق باشی ! راستش ان قد اشکال من در میارم که دیگه خودمم خسته میشم :D
                [تصویر:  b7obiqb22m40mxrq72ov.png]
اون که رفته دیگه هیچ وقت نمی یاد...  تا قیامت دلِ من گریه می خواد
ســــرنوشـــت  
چشاش کوره نمی بینه...
زخم خنجرش میمونه تو سینه
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - توسط captain - 04-15-2014, 09:33 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,284 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,338 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,415 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 9,496 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,508 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان