04-26-2014, 11:41 AM
من از زمان پچگی کنسول داشتم تا همین الان ولی یه تجربه ایی واسم پیش اومد که نتیجه گرفتم واقعا برای بازی هیچی جای کونسول رو نمیگیره , تا سال 2006 کونسول خونگی داشتم تا اینکه سیستمم رو ارتقا دادم و شروع کردم بازی ها رو با pc ادامه دادم ولی به یک سال نکشیده کلی هزینه ارتقا مجدد رو باید میدادم و جدا از این مشکلات کرک و ... بازی ها هم بود تا اینکه دوباره تصمیم گرفتم برگردم به همون کونسول و 360 گرفتم بعد یکی دو سال هم ps3 گرفتم چون دقیقا با همون هزینه های الکی که بابت ارتقا سیستم میدادم دوتا وسیله گرفتم که تمام بازی ها رو بدون دردسر انجام بدم , الان قصد من تبلیغ واسه وسیله ایی خاص نیست فقط میخوام بگم که واسه کسایی مثل ما که عاشق بازی هستن خرید کونسول خونگی کاری واجبی هست
درکل اونایی هم که علاقه ایی به خرید ندارن اگه شده از جایی کرایه کنن و tlou رو تجربه کنن چون امکان نداره دوبار تکرار بشه حتی اگه نانتی شماره های دیگه ایی از این بازی بده بازم گیرایی این رو نداره
من بعد از تمام کردن بازی هفته ها تو خودم بودم و برای اولین بار از تمام شدن یک بازی ناراحت شدم , دوست داشتم ماه ها طول بکشه تا تموم بشه ...
هنوزم روزانه ترک های بازی رو گوش میدم تا حسش واسم نده بشه
درکل اونایی هم که علاقه ایی به خرید ندارن اگه شده از جایی کرایه کنن و tlou رو تجربه کنن چون امکان نداره دوبار تکرار بشه حتی اگه نانتی شماره های دیگه ایی از این بازی بده بازم گیرایی این رو نداره
من بعد از تمام کردن بازی هفته ها تو خودم بودم و برای اولین بار از تمام شدن یک بازی ناراحت شدم , دوست داشتم ماه ها طول بکشه تا تموم بشه ...
هنوزم روزانه ترک های بازی رو گوش میدم تا حسش واسم نده بشه