(04-29-2014, 03:58 PM)'Black Star' نوشته است: سلـام سلام[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خوبــى؟ بد نیستم٬ اما هنوز امتحانا شروع نشده کمرم داره می شکنه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
فرهان با ح نيسـت؟ نه [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فكر كنم هستـا[img]images/smi/s0 (83).gif[/img] یکم توی اینترنت بگرد پیدا می کنی٬ فرهان ﻧﺎﻡ ﻣﮑﺎﻧﯽ در ﻧﺰدﯾﮑﯽ ﻫﻤﺪاﻥ هستش. تازه همین الان فهمیدم که در زبان کردی به معنای شجاع و صبور هم هستش [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] اصلا مطمئن شدم خودمم.
بازى مورد علاقت چيه؟ بازی رو انجام می دم که درست و حسابی و سرگرم کننده باشه٬ نمرات اصلا برام مهم نیست. مورد علاقه زیاده می تونم بگم فعلا تنها بازی که دارم انجام می دم Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms هستش.
فيلم؟ نمیتونم یکی رو انتخاب کنم٬ چون خیلی زیادن و تقریبا هر سال یک فیلم خوب میاد. پس نباید حرفی زد٬ فقط باید٬ از این دنیا لذت برد و به بازیگران و کارگردانانش آفرین گفت.
سريال؟ اصلا سریال نمیبینم٬ ولی شاید مردگان متحرک با شرلوک هولمز رو (از بس صفری تبلیغ کرد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) دیدم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
آهنگ؟ آهنگ بی کلام. انقدر زیاد دارم که نگو٬ مخصوصا شرقی که فوق العاده آهنگ میزنن. هر چند غربی ها هم کم ندارن٬ اما یک حس خشنی داره آهنگاشون و انگار کمی تم اکشن تری داره :/
اين چندمـين باريه كه مياى رو صندلى داغـ؟ سومین باره و آخرین بار٬ دنبال هتریک بودم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
همينـ ممنون
فعلـاً[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] یا حق [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(04-29-2014, 04:10 PM)'Real Madrid C.F' نوشته است: سلام سلام [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
خوبی فرهان جان؟؟ خوبم٬ بد نیستم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من رو میشناسی؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (53).gif[/img] نمیدونم٬ بگو شاید شناختم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چه خبر؟ هیچی٬ در حال آماده سازی برای امتحانات با گرفتن ۱۰ امتحان در هفته توسط معلمان سخت کوش :دی
چه رنگی رو دوست داری؟؟ سیاه و قرمز. [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوست داری امشب کی ببره؟؟ امشب هر کس که حقشه می بره[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چرا بچه های فروم گیمفا اهل حال نیستن؟؟ چون مثل لشکر شکست خورده میمونن! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] البته بستگی داره شما حال رو چی بدونی! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به نظرت من امشب بن میشم؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] اگه تلاشت رو بکنی٬ می تونی بن بشی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوستای صمیمیت رو توی فروم بگو (از قبل تا الان[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) انقدر زیادن که نگو٬ بیشترشون رو اد کردم توی دوستانم. می تونی ببینی (: بعضی ها هم هستن که تو این لیست نیستن و از همینجا معذرت می خوام فکر بد نکنید [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
از کی بدت میاد؟ :/ \: یک فردی توی یک سایت بازی با یک رتبه عجیب که ادعای بالا بودن می کنه و وقتی ازش انتقاد می کنی٬ فقط فحاشی می کنه :|
از چه اخلاقی بدت میاد؟؟ عقده ای بودن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] طرف فقط خودش رو بالا بدونه بقیه رو... [img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
چرا نویسندگی رو ول کردی؟؟ ول نکردم٬ هنوز هم تو مجله پلک باز هستم.
دارک سولز رو خریدی؟؟ نه٬ هنوز اینجا نیومده :/
در اخر یه درد و دل دوست دارم تابستون سال پیش برگرده کار های زیادی رو انجام دادم که نباید انجام میدادم و کارهای زیادی رو انجام ندادم که دوست دارم انجام بدم[img]images/smi/s0 (67).gif[/img][img]images/smi/s0 (67).gif[/img] تابستون سال پیش گذشته٬ اما تابستون امسال در راه هستش. می تونی هر چی رو که می خواستی٬ بهش برسی [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
در اخر هم خدافظ :((
یا حق [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]