04-30-2014, 08:12 PM
اول یک تشکر بکنم ازتون. خسته نباشید.
فقط یه چیز؛ بیشتر منتقدهای بزرگ جهان راهبرد شما رو انتخاب نمی کنند.
ـــــــــــ
ـــــــــــ
اکثر منتقدها همین کار رو می کنند!
ــــــــــ
بعد سه مورد رو هم من به شما بگم:
ــــــــــــــــ
ولی در کل خیلی خیلی خوب بود. امیدوارم از چیزهایی که گفتم ناراحت نشی. خسته نباشی. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
فقط یه چیز؛ بیشتر منتقدهای بزرگ جهان راهبرد شما رو انتخاب نمی کنند.
نقلقول: اگر در نقد و بررسی برای هر بخش تیتر استفاده نمی کنید که نکته ی خیلی خوبی هم هستمیشه بیشتر توضیح بدین؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ـــــــــــ
نقلقول: ترتیب بخش ها در اکثر مقالات (از راست به چپ) : مقدمه_ داستان_گیم پلی _گرافیک _صداگزاری و موسیقی_نتیجه گیریتا جایی که من می دونم ترتیب این جوریه و در بیش تر مقالات سایت هم رعایت میشه: مقدمه--> داستان--> گرافیک--> صدا و موسیقی--> گیم پلی--> نتیجه گیری
ـــــــــــ
نقلقول: نکته : عقیده شخصی: من یک راه پیشنهاد می کنم؛ ابتدا مقاله را بنویسید سپس یک نام مناسب برای مقاله انتخاب کنید، بدین ترتیب عنوان های خوبی به ذهنتان می رسدفکر نکنم عقیده شخصی باشه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اکثر منتقدها همین کار رو می کنند!
ــــــــــ
بعد سه مورد رو هم من به شما بگم:
نقلقول: 1. علائم نگارشی، هرگز نشه فراموش!ویراستاری مطلبتون در حد خوبی نیست و میشه گفت کاملاً اشتباهه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نقلقول: همیشه مقاله خود را پس از نوشتن چند بار بخوانید و به کار گیری صحیح فعل ها را در آن بررسی کنید !
نقلقول: اگه مقاله در جمله بندی ها مشکل داشت ببخشید چون به دلیل مشغله ی زیاد نمی توانم مقاله را بخوانم اما بزودی ویرایشی خواهم کرد!حرفی ندارم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نقلقول: گیم پلی بازی معمولا مهم ترین قسمت یک بازی است و بیشتر از همه ی بخش های دیگر اهمیت دارد، به همین سبب بیشتر از همه این بخش اهمیت دارد،الآن دقیقاً چی شد؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ــــــــــــــــ
ولی در کل خیلی خیلی خوب بود. امیدوارم از چیزهایی که گفتم ناراحت نشی. خسته نباشی. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]