(04-30-2014, 08:12 PM)'a.gamer' نوشته است: اول یک تشکر بکنم ازتون. خسته نباشید.
فقط یه چیز؛ بیشتر منتقدهای بزرگ جهان راهبرد شما رو انتخاب نمی کنند.
نقلقول: اگر در نقد و بررسی برای هر بخش تیتر استفاده نمی کنید که نکته ی خیلی خوبی هم هستمیشه بیشتر توضیح بدین؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ـــــــــــ
نقلقول: ترتیب بخش ها در اکثر مقالات (از راست به چپ) : مقدمه_ داستان_گیم پلی _گرافیک _صداگزاری و موسیقی_نتیجه گیریتا جایی که من می دونم ترتیب این جوریه و در بیش تر مقالات سایت هم رعایت میشه: مقدمه--> داستان--> گرافیک--> صدا و موسیقی--> گیم پلی--> نتیجه گیری
ـــــــــــ
نقلقول: نکته : عقیده شخصی: من یک راه پیشنهاد می کنم؛ ابتدا مقاله را بنویسید سپس یک نام مناسب برای مقاله انتخاب کنید، بدین ترتیب عنوان های خوبی به ذهنتان می رسدفکر نکنم عقیده شخصی باشه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اکثر منتقدها همین کار رو می کنند!
ــــــــــ
بعد سه مورد رو هم من به شما بگم:
نقلقول: 1. علائم نگارشی، هرگز نشه فراموش!ویراستاری مطلبتون در حد خوبی نیست و میشه گفت کاملاً اشتباهه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نقلقول: همیشه مقاله خود را پس از نوشتن چند بار بخوانید و به کار گیری صحیح فعل ها را در آن بررسی کنید !نقلقول: اگه مقاله در جمله بندی ها مشکل داشت ببخشید چون به دلیل مشغله ی زیاد نمی توانم مقاله را بخوانم اما بزودی ویرایشی خواهم کرد!حرفی ندارم! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نقلقول: گیم پلی بازی معمولا مهم ترین قسمت یک بازی است و بیشتر از همه ی بخش های دیگر اهمیت دارد، به همین سبب بیشتر از همه این بخش اهمیت دارد،الآن دقیقاً چی شد؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
ــــــــــــــــ
ولی در کل خیلی خیلی خوب بود. امیدوارم از چیزهایی که گفتم ناراحت نشی. خسته نباشی. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
داداش ویر استاری که افتضاحه باید یه تغییراتی تو مطلب بدیم ! مطلب کمی طنز بود مثلا که خیلی خوب پیادش نکردم چون وورد رو باز کردم و 4600 تا همینطوری پشت سر هم نوشتم به دلیل گرافتاری های کاری ! میشه ""توضیح بدید"" بیشتر واسه همین بخش حساب کن ! ویر استاریش هم مشکلی نداره [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من گفتم اکثرا ! ولی تا جایی که من میدونم تو بیشتر نقد و بررسی گیمفا این سبک هست ! نمی دونم شایدم من نخوندم چون کلا حال نمی کنم با مقالات جدید [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تو پیشنمایشم و اولین نگاه که همه جا این شکلی هست ! پس اکثرا این شکلیه ! ولی باید اونی که شما میگی رو هم به مقاله اضافه کنم !
هرگز نشه فراموش رو با توجه به اون لامپ اضافی خاموش ، هرگز نشه فراموش گفتم ، مشکلی داری ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اونجا رو هم که چند بار بخوانید رو خیلی باحال اشاره کردین ! من خودمم اتفاقا به امیر محمد بابائیان گفتم خودمون رعایت نمی کنیم اونوقت داریم مقاله می نویسیم می تونی ازش بپرسی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
گیم پلی و ... هم بر میگرده به اون بحث نگاه نکردن ! الآن دارم ویرایش می کنم مطلبو ! سپرده بودم یکی ویرایش کنه ولی نمی دونم چرا نکرده ! سرم ان قد درد می کرد رفتم خوابیدم دوباره ااومدم
لطف کردی نظرات رو گفتی نه ناراحت نیستم از انتقاد خوشم میاد داداش [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اون که رفته دیگه هیچ وقت نمی یاد... تا قیامت دلِ من گریه می خواد
ســــرنوشـــت
چشاش کوره نمی بینه...
زخم خنجرش میمونه تو سینه
زخم خنجرش میمونه تو سینه