05-02-2014, 12:21 AM
(05-01-2014, 05:17 PM)'Alireza A' نوشته است: ممنون مهدی جان مقاله ی خوبی بود[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
ولی اگر مایل باشی اشکالاتت رو بگم. خود من مدتی نویسنده بودم و میدونم نویسنده برای مطلبش تلاش می کنه که به بهترین نحو ارائه بشه ولی اول راه همیشه و برای همه مشکلات وجود داره.
ــــــــــــــــــــــــــــ
نقلقول: موسیقی و صداگزاری :خب درستش صداگذاری هست!!
نقلقول: اگر "طنز" می نویسید مانند بنده با مخاطب خودمانی نشوید !نقلقول: کلی زحمت کشیدم این عکس را انداختم تا بزارم فیس بوق دوتا لایک بکنند! بیخیال به گرافیک بازی حتی در این وضعیت توجه کنید!این دو جمله کاملا متضاد هستند! اون هم توی یک مقاله که خودت این پیشنهاد رو دادی!
نقلقول: Bullet Time در مکس پین یا X-Ray در اسنایپر الایتفکر کنم زیاد رسمی نیست که اسم بازی ها رو به صورت فارسی بنویسی!!!!
توی نتیجه گیری COJ همه ی نتیجه گیری توی یک جمله بلند بیان شده و همش از کلمات ربطی استفاده کردی که جالب نیست زیاد!!!
نقلقول: موسیقی خیلی می تواند در یک بازی تاثیر بگذارد، اجازه دهید من یک مثال بزنم، مثلا: شما هم شاید مثل من از آن دسته گیمر هایی باشید که هنگام انجام بازی های ترسناکی مانند: Dead Space صدای اسپیکر خود را خاموش کنید چون موسیقی بازی می تواند به خوبی آن جو و اتمسفر بازی را برایتان به ارمغان بیاورد تا حتی از رفتن به دستشویی نیز حراس داشته باشید!اینجا که از جو رسمی به صورت شوکه کننده ای وارد فضای خودمونی شدی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نقلقول: صدای جِر و جَر در ها و زامبی هایی که جلویتان ظاهر می شوند و می گویند: ها ها ها اومدم بخورمت، چه می شود؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اشاره به:
نقلقول: اگر "طنز" می نویسید مانند بنده با مخاطب خودمانی نشوید !ــــ
نقلقول: یک پارچگی و به هم پیوستگی متن نشان دهنده قدرت نویسنده، کاری بسی سخت !خیلی از جمله هات مثل این جمله فعل ندارند!!
و آخرین نکته اینه که به نظر من باید از تیتر توی مقاله استفاده کرد تا مخاصب بتونه با نوشته ارتباط برقرار کنه!
صداگذاری درست میشه چشم !
درمورد دومی باید بگم که خب خودم گفتم مثل من خودمونی نشن 2_ در مقدمه گفتیم که بذله گویی بهترین جامه ای است که ....
آره COJ واسه مدت ها پیش بود واسه اون موقعی که تو فروم پ ر د ی س می نوشتم و اشکالاتشو رفع نکردم
دد اسپیس مراجعه شود به قسمت دومی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اون بسی سخت رو استش رو معمولا نمی زارن تو خودمونی و شوخی کردنا ما هم نزاشتیم این جمله یه استثنا هم محسوب میشه البته ! نمونه دیگه ای پیدا کردی حتما بگو
من چند نفر حرفه ای پرسیدم گفتن استفاده نکن ما هم گفتیم باشه شما هم اینکارو بکن [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موفق باشی عزیزم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اون که رفته دیگه هیچ وقت نمی یاد... تا قیامت دلِ من گریه می خواد
ســــرنوشـــت
چشاش کوره نمی بینه...
زخم خنجرش میمونه تو سینه
زخم خنجرش میمونه تو سینه