05-02-2014, 03:05 PM
مقاله که عالیه همیشه! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به جرئت می تونم بگم که کانر یکی از بدترین شخصیت های طراحی شده برای سال 2012 بود! من که اصلاً نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم؛ نه قیافه داشت، نه اخلاق و...
پس از عدم حضور این جوان سرخپوست در انقلاب فرانسه مطمعن باشید! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خسته نباشید. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقلقول: با توجه به گفته های Juno (یکی از فرشتگان بازی) درباره کانر و اینکه پایان کار این شخصیت، اینجا تمام نمی شود، شباهت بسیار زیاد آرنو به کانر و شماره دار نبودن این نسخه، به این شایعه که کانر همان شخصیت اصلی باشد بیشتر قوت می بخشد و امیدواریم شخصیت جدید همان کانر باشد و دوباره با ادامه زندگی او همراه باشیم. (هر چند یوبی سافت خیلی وقت پیش گفته بود دیگر از کانر استفاده نمی کنیم!)در این مورد میشه گفت: Ubisoft شبیه ناشرهایی مثل Activision یا Capcom نیست که دو بار تو یه چاه بیافته! مثلاً Capcom، با وجود تمامی ضررها، باز هم با استودیو هایی با پیشینه نه چندان خوب و تازه کار همکاری می کنه و یا Activision که هر ساله چندتا بازی آشغال بیرون می ده و می تونه عنوان بدترین ناشر رو صاحب بشه!
به جرئت می تونم بگم که کانر یکی از بدترین شخصیت های طراحی شده برای سال 2012 بود! من که اصلاً نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم؛ نه قیافه داشت، نه اخلاق و...
پس از عدم حضور این جوان سرخپوست در انقلاب فرانسه مطمعن باشید! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خسته نباشید. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]