05-08-2014, 12:59 PM
نقلقول:تیتر: مبارزات جهنمی به نظرت خیلی جالبه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] راستی اصلا حواسم به بتلفیلد نبود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] جاش میتونست بگه به جهنم خوش آمدید. بکش یا کشته شو اگه قدیمیه پس ببر یا بمیر بهتره.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
(05-07-2014, 08:21 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: سلام دوست عزیز امیدوارم از انتقادهایی که می کنم نارحت نشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
باید بهت بگم که نقد توصیف کردن نیست، نقد نشون داد خوبی ها و بدی های یک بازیه(شما در بخش گرافیک نسبتا خوب کار کردید) که در این امر بیشتر باید نقاط ضعف رو بگی، به قول دوستان به بازی رحم نکن.
تیتر هات اصلا جالب نبود، مثلا می تونستی به جای مبارزات جهنمی یه تیتر جنجالی و جالب استفاده کنی مث به میدان نبرد خوش آمدید. یا تو بخش داستان، راستی فک کنم داستان بازی میره به گذشته تا آینده این تیتر براش خوب بود: سفر به گذشته، قسمت گیم پلی هم تیتر: بکش یا کشته شو بهتر بود، نمایی از خشم اصلا تیتر جالبی برای بخش گرافیک نیست، مثلا می تونستی از تیتر: به زیبایی یک جهنم استفاده کنی، بخش صدا گذاری هم میتونستی از تیتر ندایی از ته ججهنم استفاده کنی. ولی خب انتخاب با خودته هر چی خودت میخای برای مقالت انتخاب کن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
همچنین نقدت پر از غلط املاییه سعی کن قبل از منتشر کردنش حداقل 2 بار بخونیش.
از ، ؛ ّ َ ُ ِ ٍ ٌ ً که بهشون میگن علائم نگارشی اصلا استفاده نکردی، در ضمن فک کنم از نقطه خیلی خوشت میاد همینجوری فرت و فرت نقطه گذاشتی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
همچنین اگر اولین نقدته باید بگم گل کاشتی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
هر کس بنا به سلیقه ای که داره تیتر می زنه در ضمن مگه battlefield هست که بنویسه به میدان نبرد خوش آمدید ؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] میشه نوشت ولی همه فک می کنن بتلفیلد هستش ! در مورد داستان نظری ندارم چون اطلاعی ندارم ! بکش یا کشته شو یه تیتر خیلی قدیمی هستش به نظرم نبرد خونین خیلی هم بهتر بود و با خلاقیت انتخاب شده بود ! من دیگه حرفی ندارم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
با این فرت و فرت نقطه گذاشتن خیلی موافقم ! مگه جلال آل احمد بودی و داشتی یه رمان سر تا سر ادبی می نوشتی که انقد نقطه می زاشتی ؟ تازه جلالم جمله هاشو یه جور میگه که به نقطه نیاز داشته باشه و از خودش نقطه نمی زاره ! ویرگول هم چیز باحالی هست !
راستی نقطه ویرگول چیز باحال تریه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]؛