05-27-2014, 09:19 PM
(05-27-2014, 09:12 PM)'Blue Sun' نوشته است:(05-27-2014, 03:37 PM)'HoomanGamer' نوشته است: سلام سلام
خوبی؟ خوبم
سلامتی؟ بله
خوبی؟ خوبم
خوبی؟ داداش حالت خوبه؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] برای بار سومه که پرسیدی
خوبم؟ از اونجایی که بعد از یه مدت نسبتا طولانی تازه وارد انجمن شدی فکر میکنم خیلی خوب باشی
خوبن؟ همگی خوبن
شروع کنیم؟ الان داشتیم تمرینی کار میکردیم؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] البته. شروع میکنیم
آواتارت؟ هایزنبرگ از سریال بریکینگ بد
امضات؟ سریال بریکینگ بد
خودت؟ نظری ندارم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من؟ یک آدم خیلی خوب و یکی از بهترین دوستانم در فروم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
آواتارم؟ ماریو
امضام؟ به شدت منتظر هستم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چند سالته؟ 16
نام و نام خانوادگیت؟ ابراهیم افشار
درس می خونی؟ البته که میخونم
گیمفا؟ بهترین سایت گیم در ایران
انجمن؟ انجمنی بسیار خوب
تحریریه؟ آدم های خوبی هستن
مدیران؟ آدم های بسیار خشکی هستن
خبرنگاران؟ آدم های بسیار خوب و اکثرا شوخ طبعی هستن
بازنشستگان؟ باهاشون در ارتباط نیستم
کاربران؟ کاربران بسیار خوبی در فروم وجود داره اما متاسفانه در سایت هم به ازای هر کاربر خوب در فروم یک نوب وجود داره[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
پردیس گیم؟ سایتی بسیار خوب که همیشه دور از حاشیه هست
تکین گیم؟ فکر میکردم از بین رفته اگه هنوز وجود داره به یک سری ( فقط یک سری و نه همگی ) از خبرنگارانش میگم که لطفا کمتر از خبر های من و خبر های دیگر خبرنگاران گیمفا کپی کنند
تبلیغات شیپور چی؟ اگه توانایی آیدن در هک رو داشتم تا الان سایتشون رو از بین برده بودم ( البته مدت زیادی هست که دیگه تبلیغ نمیکنه)
قدت؟ اطلاعات دقیقی ندارم
وزنت؟ اطلاعات دقیقی ندارم
داداش 11 تا سوال جواب داده نشـــــــــــــــــــــــــــد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
![[تصویر: 56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]](http://uupload.ir/files/56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz-da1cmqg_-_copy.jpg)