(07-01-2014, 11:04 PM)'Real Madrid C.F' نوشته است:(07-01-2014, 10:44 PM)'White Fang' نوشته است: هر دو بازی در بخش هایی ضعف دارن که طرف مقابل توش قوت داره. CoD در بخش آنلاین و BF در بخش آفلاین. هر چند به نظر بنده فاصله ی بین این دو بازی کیلومتر هاست [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
درسته ضعف هاشون اینه ولی توی بتل4 قسمت انلاینش مثل همیشه جالب بود ولی افلاینش هم در قسمت گرافیک خوب کار کرد وبلعکس کالاف در بخش گرافیک بد کار کرد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اینطوری شد که کالاف در نسخه ی قبلی باخت( به بخش های دیگه کار ندارم :D)
امسال البته شانس کالاف برای پیروزی بهتره چون داستان که به نظر جالب میاد و گرافیک هم در کنفرانس مایکروسافت بسیار خوب بود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] باید ببینیم میتونه توی بخش انلاین بهتر باشه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] کلا من بیش تر به کالاف امیدوارم تا این بازی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
البته به نظر من از دیگاه ما فقط بخش داستانی مهمه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] چون در خارج کشور زیاد براشون مهم نیست و اونا بازیای شوترو فقط به خاطر بخش آنلاینش بازی می کنن که با این وجود و نو آوری های خلاقانه هارد لاین به نظر من برنده قاطع امسال میشه + تخریب پذیری خارق العادش [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] تیر میزنی تو دیوار کُتش میکنه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] با آر پی جی میزنی تو ستون سقف خراب میشه رو ماشین. تازه موتور سواری هم داره[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
امسال قطعا بتلفیلد برنده میشه [img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]