07-04-2014, 06:03 PM
(07-04-2014, 05:45 PM)'assassinwanted' نوشته است: سلام سلام
از کی با گیمفا آشنا شدی؟ 2 3 سال پیش
راستشو بگو اگه یه پیشنهاد خوب از پردیش گیم بهت بشه می ری اونجا نویسنده شی؟(مثلا ماهی 150) جایی به غیر از گیمفا فعالیت نمی کنم و نخواهم کرد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
مدل مانیتورت چیه؟و چند اینچه؟ (!!!)
سرعت و حجم اینترنتت چقدره؟ حجمشو دقیق نمی دونم ولی سرعتش 512 فکر کنم باشه یا بیش تر.
تا حالا دکمه های کیبوردت از استفاده زیاد خراب شده؟ نه
تا حالا به یه قورباغه دست زدی؟ بعله ...
اگه زامبی ها به شهرتون حمله کردن چیکار می کنی؟ دعوتشون می کنم خونمون جام جهانی فوتبال نگاه کنیم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
منفور ترین شخصیت دنیای گیم؟ [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
بنظرت فروم مشکلی داره؟ آره خیلی باگ داره 20 بار ی ترد و نوشتم هر 20 بارشم پاک شد حالا باگ های دیگه اش به کنار.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
از دست بچه های تیم گیمفا تاحالا دلخور شدی؟از کاربرا چی؟(راستشو بگو ولی اسم طرفو نگو!) یادم نمیاد.
خرافاتی هستی؟ ن
فیسبوک عضوی؟ ن
دوست داری چقدر عمر کنی؟ یا خیلی کم یا خیلی زیاد.
اگه قرار باشه همه تیم گیمفا بازنشست بشن دلت واسه کدومشون تنگ میشه؟(اصلا تنگ میشه؟) تیم گیمفا یعنی چه؟ مدیران؟ خبرنگاران؟ تحریریه؟ ...
بنظرت امسال کی قهرمان جام جهانی میشه؟ برزیل
با کدوم یک نظریات انیشتین آشنایی؟ انیشتن مگه نظریات هم داره؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
نظرت راجب این بازی های شبیه ساز چیه؟(شبیه ساز بز،سنگ،علف!) جالبن!
الان داری راجب چی فکر میکنی؟(اگه دوست نداری نگو!) الان دارم به این فکر می کنم که بزنم بیرون از خونه.
نظرت راجب سوالات من چیه؟(راستشو بگو ناراحت نمی شم!) خوب بودن.
سعی کردم احمقانه ترین سوالاتی رو که به ذهنم رسید رو بنویسم!بنظرت قسمت دوم سوالاتمو بگم؟ قسمت دومم داره؟ بپرس :)
فعلا [img]images/smi/s0 (97).gif[/img]
خدانگهدار[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
![[تصویر: 56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz...-_copy.jpg]](http://uupload.ir/files/56sc_the_north_remembers_by_ertacaltinoz-da1cmqg_-_copy.jpg)