07-20-2014, 11:47 PM
(آخرین ویرایش: 07-20-2014, 11:49 PM، توسط Hamed Zahedi.)
shadows.boss عزیز!
آدم خوبه اول فکر کنه و بعد یه حرفی رو بزنه! این حرف شما انتقاد نیست و جوری توهینه!
زیاد نمی خوام بحث رو پیچیده کنم و لازمم نیست توضیح بدم ولی میگم تا خودتون یکم خجالت بکشید و به حرفایی که می زنید، بیشتر فکر کنید.
اگه می بینید خودم دست به کار شدم به این دلیله که دوتا از اعضای تحریریه در این پست تخلف کرده بودن و به من گزارش شده بود. به همین دلیل دست به کار شدم و الی این ها اصلا به من ربطی نداره و با مدیران انجمن هست.
در خصوص bazi_center اگه گزارشی به من می شد، بازم خودم دست به کار می شدم.
اون قدر کارهای سایت زیاده، که وقت رسیدگی به دلقک بازی های یک سری از کاربرا رو ندارم.
مدیر بخش لطف کنه، تمامی پست های خارج از موضوع رو تا 1 ساعت دیگه حذف کنه.
موفق باشید
آدم خوبه اول فکر کنه و بعد یه حرفی رو بزنه! این حرف شما انتقاد نیست و جوری توهینه!
زیاد نمی خوام بحث رو پیچیده کنم و لازمم نیست توضیح بدم ولی میگم تا خودتون یکم خجالت بکشید و به حرفایی که می زنید، بیشتر فکر کنید.
اگه می بینید خودم دست به کار شدم به این دلیله که دوتا از اعضای تحریریه در این پست تخلف کرده بودن و به من گزارش شده بود. به همین دلیل دست به کار شدم و الی این ها اصلا به من ربطی نداره و با مدیران انجمن هست.
در خصوص bazi_center اگه گزارشی به من می شد، بازم خودم دست به کار می شدم.
اون قدر کارهای سایت زیاده، که وقت رسیدگی به دلقک بازی های یک سری از کاربرا رو ندارم.
مدیر بخش لطف کنه، تمامی پست های خارج از موضوع رو تا 1 ساعت دیگه حذف کنه.
موفق باشید
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
[url=bazyrayane.ir][/url]فروشگاه اینترنتی بانوی من